středa 29. února 2012

Měsíční chvástačka ( Únor 2012)

Meme pořádané Judit

Pokud bych se měla vyjádřit k tomu, jak vypadal únor, bylo to celkem plodné období. Žel zde uvidíte jen knihy, které jsem si koupila, jelikož jsem nic nevyhrála ani nerecenzovala. Předem se omlouvám za kvalitu fotek, jsou z mobilu, foťák je dočasně mimo provoz.

Knihy, které jsem si koupila

 Ach ano, ano! Zde vám ukazuji asi největší knižní poklad, jaký jsem za únor dostala. Dostala jsem se se školou do Anglie a odměnou mi byly tyhle čtyři krásky.
Die for me od Amy Plum jsem měla vyhlédnuté už dávno na goodreads, a tak jsem jí ve Waterstone's šla okamžitě hledat. Nejdříve jsem jí nemohla vůbec najít, nakonec jsem se byla ptát i prodavačky, která jí s pomocí naštěstí našla. Abandon od Meg Cabot jsem tam taky nemohla najít, je to přeci jen Meg... Ma Switched od Amandy Hocking jsem viděla v metru plno billboardů, a jelikož byla ve slevě, nelenila jsem a koupila si jí. S Fracture od Meggie Mirandy jsem ani nepočítala, na letišti při cestě zpět jsem však zjistila, že mi zbývá pár liber, a tak jsem prošmejdila letištní trafiku a hle, mám Fracture.




 Označenou od P.J.Cast jsem splašila na Aukru, za tu cenu jsem jí tam prostě nemohla nechat. Elyonovu zemi  od Patricka Cormana jsem četla kdysi dávno a i když předchozí knihy nemám, Hvězdného poutníka a Osamělé moře byly objeveny v městských Levných knihách a za krásných 40 Kč byly moje. Neberte to. Miluju slevy.

Poslední nadílkou je série tří knih, které si toužím koupit už delší dobu. Zář jsem splašila v Dobrovského knihách, VA: Mrazivý polibek za krásnou cenu na Aukru a Modrý měsíc jsem za neuvěřitelnou cenu koupila od Abyss v jejím bazaru.

2 komentáře :