čtvrtek 12. dubna 2012

Dopisy hrdinům III.


Chtěla bych se přidat k novému čtvrtečnímu meme, ktero pořádá Awekki.
Cílem tohoto meme je napsat fiktivní dopis nějakému knižnímu hrdinovi. Skvělý nápad!
 
Drahý Kardinále,
 
jakmile se Vám dostane tento dopis do rukou, nejspíše už zmizím z povrchu zemského. Vím, že pokud si to usmyslíte, necháte takové osoby jako jsem já vyhladit a zabít. A skončit v Mrazáku bych opravdu nechtěla. Stejně tak neplánuji výlet do vašeho skvělého města. Přeci jen, ta vaše mlha a Vilakové... 
Vaše psychoidní povaha mne velmi zaujala, a tak bych Vám ráda sdělila pár slov. Ano, vím o vás, Doraku. Dokázal jste vybudovat obrovské impérium a povídá se o Vás, že milujete inckou historii. Také mne fascinuje, ale ne rozhodně tak, abych musela pracovat s Ayuamarkou. Tělo ze sna? Maso ze sna? Zbláznil jste se? Nestačí, že jste vytvořil toho šílence Kapaka Raimiho, ale zatáhnout do toho i nevinného chudáčka Al Jeeryho? Jistě, je tu jeho rodina, ale přesto.. Nebohý mladík.
Prokoukla jsem vás, Kardinále. Každý se Vás bojí, ale proč? Zabíjíte jediným povelem jak na běžícím pásu. Divím se, že to Ford Tasso ještě vydrží. Myslím, že takový Stalin či Hitler by před vámi utekli. 
Ano, máte můj plný obdiv a jsem doopravdy vaše fanynka. Pokud byste rád věděl, co se s vámi stalo, dedjte mi vědět. Já totiž Obě dvě knihy ze série Město četla, tudíž toho o Vás vím skoro víc, než vy sám.
 
S přáním dlouhého zdraví a další tyranie

Vaše fanynka (pro bezpečnost neuvádím jméno, dopis byl předán ve tmě gardistům, v masce). Ne, Paukar Wami nejsem. 

1 komentář :

  1. Ta poslední věta mě rozsekala. Myslím, že i kdyby jsi Paukarem Wami byla, nepsala bys mu dopis a rovnou ho osobně navštívila. :D
    Zajímavé, mluvíš mi přímo z duše, něco podobného bych mu napsala i já sama. ;)

    OdpovědětVymazat