sobota 12. ledna 2013

První narozeniny - co se za rok stalo?



(A takhle to začalo)



A takhle pokračovalo...


And again.. 



Tak jo, končím s přehlídkou facebook timelajnů... Člověk by ani neřekl, že už je to rok... Přesně před rokem se na tomhle místě objevil první článek.. Neuvěřitelné, že? Ráda bych vás tak nějak seznámila s tím, co se za ten rok vlastně stalo a čím jsem si během svého prvního blogového roka života prošla :)

Mám úžasných 211 následovníků, což je naprosto něco úžasného. Dále 33 429 shlédnutí stránky. Na facebooku má blog 236 lajků. Mezi nejnavštěvovanější články patřily samozřejmě všechny giveaway. Nejnavštěvovanější recenzí je Čarodějnice z Hex Hall.

Vlastně ani nevím, co psát... Chtěla bych hlavně poděkovat všem svým následovatelům a lidem, kteří mi pomohli. Doufám, že vás nezklamu a budu se těšit vaší přízni i nadále. Chtěla bych také poděkovat všem nakladatelstvím a e-shopům, která mi pomáhají získávat nové zkušenosti v rámci spolupráce. Hodně si toho vážím.
Pražský sraz - Storycollector, Lucy, Kath, Suši

Namátkou bych ráda zavzpomínala na Knižní veletrh, kde jsem potkala úžasné osůbky, které miluju a každý den si od nich něco ráda přečtu. Víte o kom mluvím, Kath, Abyss, Will... Jsem vděčná za to, že jsem mohla potkat skvělých lidí, kteří se zajímají o knihy. Pokud vás tu nezmíním, tak nezoufejte - vím o vás. Vím o vás všech, protože knižní scénu sleduju velmi pozorně - Suši, Amy, Lucy, Davide, Annie, Domiko, Emily L, Niklausi, Filipe, Dý, Fée, Teri, Luu, Rodaw, Veryuu a další :) I love you!


S Kath u CooBoo... Jeden z nejlepších zážitků celého roku

A jelikož je to knižní blog, ráda bych imaginárně poděkovala pánovi, který byl vždycky u mě a dodává mi neustálou inspiraci - je tím pán Darren Shan! Jeho knihy budou vždy na prvním místě. I přesto, že Hunger Games fakt zbožňuju.


Klobouk dolů, nasbírali jste neuvěřitelných 1783 vstupů a zúčastnilo se vás 107. Úctyhodné číslo.
A výherci? Soutěžili jsme o hmotné ceny a následně o 5 e-booků knihy Underneath. Výherci byli obesláni :)

Děkuji za vaše názory, hodně mi pomohly :) Alespoň vím, co zlepšit. Hodně z vás poukazovalo na design a velikost menu - ráda bych jej zmenšila, ale vzhledem k tomu, že mám trochu větší obrazovku, bych na něj neviděla, tudíž musíte počítat s tím, že design je dělaný dle velikosti mého rozlišení. A nejlepší vzkaz? Ráda bych poděkovala těm z vás, kteří mě tolik rozesmáli a namtákou tu mám vzkaz pro dva kusy:

Davide, taky tě moc lavuju (vážně jsi použil tahle slova? :D).
Abyss, na tvojí bustě se už dělá a brzy jí zvěčním na blogu.

Výherci e-booku Underneath jsou zveřejnění v původním článku. A ostatní?
(Jako perličku z losování bych ráda uvedla, že kdyby mohl jeden člověk vyhrát víc cen, Kath by měla asi tři a stejně tak Rony a Amy - holky, vy ste se s randomem spaktovaly nebo co? :D)

1. První balíček získává pod vstupem 1 195 Rony

2. Druhý balíček získává pod vstupem 238 Kath
3. Třetí balíček získává pod vstupem 568 *Táňa*


4. Čtvrtý balíček získává pod vstupem 531 All



5. Šestý balíček získává pod vstupem Amy 


6. Záložky získává pod vstupem David Holec (tak já mám hezkej blogísek, jo?)

6 komentářů :

  1. gratulujem 8) a ďakujem za e-book 8)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkujuuuuuuu!! Lavuju tvůj blogísek! :D :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych se kvůli soutěži paktovala i s ďáblem :D Znáš mě :D
    Jinak moooc děkuju za výhru, je skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji vám lidičky! ;) A ty si toho udělala strašně moc Vendý, opravdu jsi úžasná ženská! ;)) Snad se někdy naše cesty zkříží :D

    OdpovědětVymazat