čtvrtek 28. února 2013

Měsíční chvástačka (únor 2013)

Meme pořádané Judit 


1. Knihy, které jsem si koupila


Tenhle měsíc se zase sešlo pár lahůdek. Ne, vážně jsem neměla narozeniny O:-)

 Na tyhle dvě krásky jsem se těšila už přes půl roku. A dočkala jsem se! The Indigo Spell jsem si předobjednala za velice výhodnou cenu skoro sedmi eur za hardback, což je boží a Unravel me jsem si objednala chvíli před tím než vyšla.

A abyste nepřišli o další anglické knihy, využila jsem nedávno krásných slev. Obě knihy, jak Until I Die, tak i Wake jsem pořídila za pět euro. Místo pro princeznu jsem nakoupila v Luxoru během srazu za padesát korun. Miluju slevy.

Tenhle měsíc jenom ve slevách. Pokrevní pouta jsem si dokoupila, protože potřebuju doplnit sbírku. Opět na bazaru. Sukubu 2 jsem vyměnila za Fracture, další článek do sbírky.

Zrození zabijáka jsem si prostě nemohla nechat ujít a hned jsem objednávala z CooBoo. Vyvolenou jsem si koupila za pajdu od spolužačky Lucy :) A Maturitní otázky z ČJ za pět korun v knihovně :)

Zelená jako smaragd došla spolu se Zabijákem. Dokonalý sen jsem si koupila během našeho knižního srazu v Praze.

A nejlepší nakonec. Ani mně neunikly slevy na buxu, a tak jsem si pořídila Inkoustové srdce, Inkoustovou krev a Inkoustovou smrt za krásných 30 Kč za kus.

2. Knihy, které jsem vyhrála

Nic :) 

3. Knihy, které jsem dostala



Jelikož bylo vysvědčení a já byla tak skvělá a měla tak skvělé vysvědčení, tak mi maminka během nájezdu na Bídníky koupila jako dárek Annu krví oděnou. Během zastávky v LK pro pohledy mi sama vzala Labyrint literatury k přijímačkám a uprosila jsem to i na 1984 jakožto povinnou četbu.

4. Knihy, které jsem dostala k zrecenzování


Prvními recenzáky jsou knihy z Metafory, které moc děkuji. Minulými životy k uzdravení - kniha, která mne zaujala hned na první pohled. Numerologie od A do Z se určitě bude hodit, jelikož mne toto téma hodně zaujalo.


Po x měsících opět Fragment. Vyšla mezitím řada novinek, které mi nesmí chybět v knihovničce, a tak jsem šáhla po následujících. Deklarace smrti mne zaujala svojí obálkou a anotací, Lovkyně snů má nádhernou obálku a Krvavá romance? Sebevražedná mise, hurá!


Zbytek RC od Fragmentu - Nepřítel mého nepřítelé (jupí!!) a Prokletí titánů. Konečně zase Percy.


Konečně jsem se dočkala Rozpolcení, druhého dílu z úžasného světa Tryllů od Fortuny Libri a nádherné knížečky Hvězdy nám nepřály od KK.


Posledními dvěma kráskami jsou Nástroje temnoty od Knihcentra a Pandemonium od Martinusu, které přišlo dneska.

A nakonec krásky pohromadě:



10 komentářů :

  1. A nemestilo sa ti to predsa len všetko na sebe 8D
    Krásne úlovky 8)

    OdpovědětVymazat
  2. Och ach, Until I die má fakt krásnou obálku. Včera jsem koukala na první díl na BD, ale když už, tak The DUFF, co ti budem :D Mimochodem hodně štěstí při sebevražedné misi, ty jsi vážně sadista :D

    OdpovědětVymazat
  3. wow, z toho mam len percyho a annu :) ale inak vacsinu z nich by som brala napriek tomu, ze na tie anglicke by som si asi netrufla.
    inak, ja nechapem, ako mozes mat tolko knih naraz rozcitanych. ja mam vzdy len jednu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prostě musim :D číst jen jednu... no, to bych nestíhala ještě víc než ted.. Vzhledem k tomu, že třeba některý z těch knih sou velký a nemůžu je tahat po kabelce... Tak do busu vítězí čtečka s aj knihama no :)

      Vymazat
  4. Umírám!!! Vypadá to úžasně :D Nevím co bych brala dřív :)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělé knihy a tedy i pořádná hromádka... až se divím, že se nezkácela! :D

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný výběr. Nechápu, jak toho můžeš mít tolik. Nádhera :D

    OdpovědětVymazat
  7. To se někdo má sháním celou sérii Inkoustové srdce,Inkoustová krev a Inkoustová smrt a nikde ji nemůžu sehnat.:-(

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, už dlouho sháním 1.dil (inkoustové srdce ) v červené barvě. Nechceš ji prodat? Dekuju

    OdpovědětVymazat