sobota 24. května 2014

Vendea a knihy z Better World Books




Dnes se zaměřím na knihy, které jsem nakoupila z Better World Books. O téhle božské stránce, kde se dají koupit velmi levné anglické hardbacky, mi řekla Kath. No, a co myslíte, že to udělalo s mojí kreditkou? Kdybych se nedržela, tak bych už byla na mizině. Ale stejně tam jsem každý den a vyhlížím... Strašný zlozvyk.

Vendea a knihy z Better World Books

Better World Books je internetový obchod, kde můžete koupit použité knihy. Poštovné je zdarma - platí se jednoduše přes PayPal nebo kreditkou. Výhodou také je, že část peněz, které za knihu dáte, jde i na dobročinné účely - u každé knihy je při nákupu v košíku napsáno, jaké organizaci peníze poputují. Vy tedy získáte levnou knihu a ještě dobrý pocit.

BetterWorldBooks.com

Knihy jsou použité, tudíž počítejte s tím, že budou mít nějaké ty defekty. Dost z knih jsou i bývalé knihy z knihoven, takže podle toho také vypadají. I tak mi zatím ale přišly samé božské kousky, čert vem nějaké to odření. Za tu cenu...

A teď už k jednotlivým kouskům. Chybí tu ještě Boy Meets Boy, který je momentálně v Putovním čtení.


Jako první tu je kniha Bumped od Megan McCafferty. Je to moje úplně první kniha z BWB, a tak k ní mám menší citový vztah. No, vlastně velký. Bumped jsem si chtěla přečíst už dlouho, a když jsem jí tam za tu cenu viděla.. No, musela být moje.


Druhou tu máme Illuminate od Aimee Agresti. Tenhle tlusťoch je asi v nejlepším stavu ze všech knih, co mi z BD dorazily. Ta obálka je naprosto božská. Nestála snad ani 9 dolarů.


Další je Thin Executioner od Darrena Shana. Rozhodla jsem se sesbírat všechny Darrenovy knihy, a jelikož tahle u nás zatím nevyšla, rozhodla jsem se pro anglickou verzi.


The Last Princess byl dárek. Teď si nejsem jistá, jestli to byla Will nebo Kath, ale jedna z nich o téhle knize mluvila a doporučovala ji, takže jsem ji musela mít!


Take a Bow jsem poprvé viděla na GoodReads. Sice přesně nevím, o čem tahle knížečka je, ale vypadá to na super oddechové contemporary čtení.


Welcome, Caller, This is Chloe jsem dokonce i četla! A musela mít doma. Je to super vtipná contemporary, u které se určitě pobavíte. Vřele doporučuji. A to zpracování je božské!


Mým posledním přírůstkem je Sever. No, jelikož u nás tahle série asi nehodlá pokračovat, rozhodla jsem se pořídit si poslední díl v angličtině. Nějaká angličtina mě přece nezastaví!

3 komentáře :

  1. Zrovna včera jsem na tý stránce strávila skoro celej večer, ale prostě asi nemám štěstí. Knížky, co bych vážně chtěla, tam prostě seženu většinou tak dvakrát dražší než na bookdepository. Achjo, a já doufala, že se mi třeba povede ušetřit... =D

    OdpovědětVymazat
  2. Knižky teda vôbec nevyzerajú použito a ako kukám ide o super knižky :)

    OdpovědětVymazat
  3. O stránke som doteraz nepočula, ale znie to super, tak tam hneď idem.:)) A super knižky.^^

    OdpovědětVymazat