středa 20. května 2015

Recenze - Indigoví andělé (vykládací karty)

Oficiální anotace

Indigoví lidé mají silnou vůli, jsou intuitivními vůdci s vrozenými duchovními schopnostmi, včetně schopnosti jasně rozpoznat pravdu. Přesto, v tomto složitém světě, i Indigoví lidé potřebují pomoc, aby poznali, kudy mají vést jejich kroky směřující k naplnění jejich poslání. Proto Charles Virtue (sám patří mezi indigové) a jeho matka Doreen vytvořili tyto vykládací karty speciálně pro Indigové děti I dospělé.

Každá z nádherně ilustrovaných karet obsahuje zvláštní zprávu od andělů. Doprovodná příručka pak vysvětluje významy jednotlivých karet způsobem, který je jednoduchý a věcný – koneckonců, Indigoví lidé mají své poslání a nemohou ztrácet čas.



Proč jsem si karty vybrala

Doreen Virtue je jedna z mých nejoblíbenějších osob, které se zabývají jemněhmotným světem a anděly. Vlastním od ní už dvoje vykládací karty, tudíž jsem si nemohla nechat ujít ani Indigové anděly, které stvořila spolu se svým synem Charlesem.

Něco málo k ilustracím

Andělské vykládací karty by měly v majiteli vzbuzovat pozitivní a hřejivé pocity, nejlépe i ty uklidňující. Proto není divu, že Doreen využívá pomoci talentovaných výtvarníků. U Indigových andělů to byla výtvarnice Carol Heyer, která si se všemi kartami vyhrála a vdechla jim život. Mně se vážně líbí, některé jsou vážně neobvyklé.


Hodnocení

Doreen Virtue přichází s další sadou vykládacích karet, tentokrát ve spolupráci se svým synem Charlesem Virtue. Sada Indigoví andělé obsahuje 44 karet a příručního průvodce, který slouží coby vykládací příručka k významům na jednotlivých kartách. Karty jsou vhodné jak pro začátečníky, tak pokročilé - nezáleží na tom, zda jste někdy vykládali, s Indigovými anděly můžete začít i bez jakýchkoliv předchozích zkušeností. Jste indigový dospělý či dítě? Máte mezi přáteli nebo v rodině některého z nich? Nevíte si rady se svým posláním? Vykládací sada Indigoví andělé vám v tom hravě pomůže.

Indigoví andělé jsou jednou z mnoha sad vykládacích karet z produkce Doreen Virtue, tentokrát ve spolupráci se synem Charlesem, který patří mezi nejvýznamnější duchovní léčitele této doby. Celá sada obsahuje 44 vykládacích karet a příručku, která podává návod na to, jak karty správně vykládat a také jednotlivé významy příslušných karet.

Dle samotné autorky jsou karty určené především pro tzv. "indigové dospělé a děti" či ty, kteří jsou s indigovými v kontaktu. Příručka je konstruována velmi jednoduše a přehledně - s kartami tak může pracovat i úplný začátečník, který nikdy nevykládal. Vše doplňují barvité ilustrace ze štětce Carol Heyer.

Charles Virtue vytvořil tyto karty zejména pro Indigové dospělé a děti; využil přitom informací "z první ruky", neboť sám mezi Indigové patří.

Oproti např. tarotu nejsou tyto karty nijak tematicky rozděleny a karty samotných archandělů se tu objevují jen ve dvou případech - archanděl Metatron a archanděl Michael. Příručka také nabízí návod na očištění karet a pár modliteb, které lze při vykládání použít. Karty jsou sice primárně určené pro Indigové, na své si ale dle mého názoru přijdou i ostatní. Oproti jiným sadám, které Doreen stvořila, nabízí výklad jen velmi kusé informace - další poselství mají být předávána spíše intuitivně či ve snech. Je zde popsán výklad s jednou kartou a výklad tří karet, který slouží pro rozšířený a detailnější výklad.

A jaké byly mé dojmy z prvního vykládání s touto zajímavou sadou? Nějaké ty zkušenosti s vykládacími andělskými kartami už mám, tudíž jsem věděla, do čeho jdu. I tak jsem ale vyzkoušela modlitby na očištění karet a samotné zasvěcení, které si stále nepamatuji. Člověk se pak cítí jistěji. Z karet už na první ohmat vyzařovala příjemná a pozitivní energie, takže se s nimi vykládalo jedna báseň. Nejsem sice indigo, ale i tak mi byly předány velmi zajímavé informace týkající se mého osobního dotazu. Za mne tedy palec nahoru.

Vykládací sadu Indigoví andělé bych doporučila především indigovým (ale i ostatním), kteří hledají informace na své otázky a nevědí si rady se svým životem.

Celkové hodnocení:  85 %

Děkuji internetovému knihkupectví Knihcentrum za poskytnutí karet k recenzi.
Více o kartách ZDE

Zdroje:
Anotace
Obálka


Žádné komentáře :

Okomentovat