sobota 2. ledna 2016

Měsíční chvástačka (prosinec 2015)

Meme pořádané Judit

1. Knihy, které jsem si koupila


Levné knihy mě po dlouhé době příjemně překvapily, a tak jsem neváhala, a hned si koupila Odhalení, Spící tajemství a Podvedeného anděla - díly ze série Modrá krev, které mi ještě chyběly.


Dalším úlovkem z LK byl Nepřítel v mé mysli. Od Kath jsem si pak odkoupila The Darkest Minds a The Raven Boys (byla to spíš výměna, ale to je fuk). Na hraně zapomnění jsem si pak koupila od Freckles.


Následují knihy z CooBoo dobročinného bazaru. Jako první je tu Sweet Reckoning, které mi chybělo do trilogie a Confessions of Murder Suspect, o které jsem slyšela jen samé dobré věci.


Etiquette and Espionage a Curtsies and Cospiracies jsem sice četla v češtině, ale další díly u nás nejspíš nevyjdou, tudíž jsem se rozhodla sérii dokončit v angličtině. 


Pushing the limits jsem vždycky chtěla v angličtině (knihu jsem četla v aj jako e-book) v papírové podobě, stejně jako To All the Boys I've Loved before. Sons of Destiny a Lord of Shadows byly must-have, protože je to prostě Darren.


Na bazaru jsem ještě ulovila If You Stay, na kterou mám spadeno už celkem dlouho. The Thin Exectuionera sice už mám, ale v ošklivém hardbacku a tenhle paperback se mi skvěle hodí k Demonatě, kterou jsem ulovila loni. Heir of Fire byl must-have, na Martinusu ho měli dokonce ve slevě.

Emmy & OliverNo One Else Can Have You (No One Else Can Have You #1)Creatura (Creatura, #1)

Jako obvykle jsem zavítala i na Amazon do slev, kde jsem si koupila Emmy and Olivera a No one else can have you. Zadarmo jsem pak sehnala Creaturu.

Runes (Runes, #1)Ashes to Ashes (Ashes, #1)

Zadarmo pak byla i kniha Runes, kterou neustále vychvaluje Ben. Kath mě pak nalákala na Ashes to Ashes.

2. Knihy, které jsem vyhrála

Nic :)

3. Knihy, které jsem dostala


Začnu dárky k Vánocům. Od Erný jsem dostala Deset malých nadechnutí, na která se už těším. Od mamky pak Dvě kapitoly a lež a Nikdy v životě


Od CooBoo redakce mi dorazil Dárek z pravé lásky a od Crawera Krycí jméno Verity. Od Willindy jsem pak dostala Because it is my blood


Posledním vánočním dárkem byl Přítomný okamžik, který jsem dostala od sestřenky. Ještě tu byly nějaké opožděné dárky k narozeninám. Od Will, Abyss, Freckles, Kath a Bětky mám Daleko od hlučícího davu, na kterou se neskutečně těším. Od Amy pak Kam jsi odešla a Dýchání pod vodou.

Nekonečné more (Piata vlna, #2)Cesta pustinou (Monument 14, #3)Vzdor (Dech, #2)

Ještě tu mám pět e-booků. Od mamky jsem k Vánocům dostala poukaz na e-bux, čehož jsem ihned využila. Zaujala mě slevová akce na knihy od Baronetu... A dopadlo to fakt dobře. Nekonečné moře si chci přečíst už od minulého roku, stejně jako Cestu pustinou a Vzdor.

Čtyři vteřiny rozhodnou (Ten Tiny Breaths, #3)Pátá cesta k pádu (Ten Tiny Breaths, #4)

Chtěla jsem zkompletovat nějakou sérii, takže jsem si vybrala Čtyři vteřiny rozhodnou a Pátou cestu k pádu.

4. Knihy, které jsem dostala jako recenzní výtisk


Kečupová mračna jsem dostala jak v e-booku, tak papírové podobě od Slovartu. Důvod dýchat pak dorazil z KK (ale ne pro KK) a sborník Doctor Who příběhů od Joty.

Nakonec tu mám všechny knihy pohromadě (chybí jen Sweet Reckoning a Confessions of Murder Suspect, ty jsem na společnou fotku zapomněla přidat). 

8 komentářů :

  1. Páni tolik knih! :D
    Do Levných Knih musím také brzy zajet,protože tam teď mají skvělé knihy :O
    Přednostně si ale musím pořídit Nepřítel v mé mysli,protože první díl mě strašně moc překvapil a líbil se mi,ale za druhý se mi nechtělo dávat plnou cenu,tak doufám,že na mě v LK počká :)
    Dýchání pod vodou mám také v hledáčku stejně tak i Všem klukům,které jsem milovala,Verity a Kam jsi odešla :)
    Už se moc těším na recenze a přeji příjemné čtení :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je teda kopa. To se divim, ze se ti to vlezlo do jednoho snimku :-P A koukam ze dalsi kousky od Shana :-)

    OdpovědětVymazat
  3. To je teda krásná kupka knih páni. A samé skvělé kousky. :)
    Blog:Reading With Lucy

    OdpovědětVymazat
  4. To je opravdu úctyhodná hromada:) A samé krásné knihy.
    To, že u nás další díly Tak trochu jiného penzionátu nevyjdou, už jsem zaslechla, ale mrzí mě to... Je to zase něco trochu jiného a to mě baví.

    OdpovědětVymazat
  5. wow taková hromada knížek :) snad se ti budou všechny líbit a padnou ti do "čtecího" vkusu ^^

    OdpovědětVymazat
  6. Tyjo skoro vsechny v anglictine, jsi dobra! Ja si dneska koupila svoji prvni cizojazycnou ... :D

    OdpovědětVymazat
  7. Krásne knihy.Teším sa na recenzie.Tiež som dostala na vianoce Ďaleko od hlučíciho davu a na knihu sa veľmi teším. :) Etiketa a špionáž sa bohužiaľ u nás nedočká ďalších časti čo je škoda,bola to zaujímavá kniha :)

    OdpovědětVymazat
  8. Wow... tomu říkám měsíční chvástačka/přírůstky..:D Kam to dáváš? :D Sleduju tvé nové knihy a začínám mít pocit, že máš nafukovací pokoj/byt. :D

    OdpovědětVymazat