sobota 4. března 2017

Měsíční chvástačka (únor 2017)

Meme pořádané Judit

1. Knihy, které jsem si koupila

Abyste si nemysleli, že jsem v únoru propadla nějaké nakupovací mánii... Tak ne, jen mi KONEČNĚ dorazilo pár balíčků z Betterworldbooks, kde jsem si po Vánocích nakupovala opožděné vánoční dárky pro sebe ve slevách. Až na výjimky.


Jako první tu mám pár dílů mangy, konkrétně Bleache v angličtině. Jelikož se u nás Bleach přestal překládat, byla jsem donucena si začít skupovat ho v aj. Mám ještě co dělat, jelikož vyšlo myslím 74 dílů, ale na BWB měli za díl fakt slušnou cenu, tak jsem se do toho s radostí vrhla. Zatím jsem si koupila jen pár dílů s oblíbenými postavami na obálce. Takže tu mám Volume 31, 32 a 33. Vůbec mi ani nevadí, že jsou mangy použité. Alespoň dostaly nový domov!


Další dva Bleache byla Volume 35 a 47. Na nádraží v Hradci jsem při čekání na vlak domů ze školy objevila nějaké pseudo Levné knihy, kde jsem vyhrabala za super cenu Ostrov ztracených. Melissu de la Cruz já můžu, takže proč ne.


Ráda si doplňuju díly do sérií a BWB se an to výborně hodí. Občas sice trvá pár měsíců nebo rok, než se tam daný díl objeví, ale vyplatí se čekat. Já tak za směšnou cenu sehnala Their Fractured Light, a tím i dokončila Starbound sérii a Once Was a Time od Leily Sales, kterou nám na kafi doporučila samotná autorka.


Na BWB se dají najít poklady, pokud máte štěstí. Hlavně se to týká anglických hardbacků, které jsou tu oproti BD daleko levnější. A tak jsem získala Six of Crows v skoro top stavu a An Ember in the Ashes, která je sice used, ale vypadá pořád skvěle. A navíc za 7 dolarů?


Jediná kniha, za kterou jsem zaplatila plnou cenu (pořád se to ale dalo) na Book Depo je britské vydání v hb Caravalu, které je naprosto nádherné. Knihu jsem před tím četla a nesmírně se mi líbila, takže to nebylo kupování zajíce v pytli.

Prince Lestat and the Realms of AtlantisCollide

Jako tradičně tu mám e-booky ze slev z Amazonu. Prince Lestat and the Realms of Atlantis tam byl za směšnou cenu. A jelikož vypadá, že u nás nevyjde, bylo právě na čas. Od Michelle Madow jsem kdysi četla sérii Remembrance. Nebyla špatná, a tak jsem si pořídila ve slevě i autorčinu nejnovější knihu, Collide.

2. Knihy, které jsem dostala jako recenzní výtisk


Oko za oko (Burn for Burn, #1)Divoká píseň (Monstra z Verity, #1)

V únoru nám z CooBoo dorazily dva e-booky, a to Oko za oko a Divoká píseň. Oko za oko jsem už přečetla i zrecenzovala, Divokou píseň číst nebudu, jelikož jsem ji četla loni v originále.

A nakonec všechny pohromadě :)


A co vaše přírůstky?

2 komentáře :

  1. Divoká píseň mě opravdu hodně láká, zvláště když se jedná o reteling Romea a Julie - mé nejoblíbenější klasiky. A i přesto, že to přeci jen nebude tak úplně jako R a L, i tak mě kniha opravdu hodně láká! :-)
    Zrovna čtu od Jenny Hanové Všem klukům které jsem milovala, tak uvidím jak se mi kniha bude celkově líbit a možná bych se v budoucnu dala do přečtení i knihy "Oko za oko":)

    Mé přírůstky nebyly tak "veselé" jako tvé, dostala jsem knihu Deník fejsbukové matky plus jsem si koupila e-knihu Legenda od Marie Lu. Tak snad bude stát za to:)

    OdpovědětVymazat
  2. Zavidim ti Six of crows, Griša je uzasna.

    OdpovědětVymazat