čtvrtek 29. března 2012

Knižní giveaway #2 o Krásné mrtvé


Tak je to opět tu! Po jedné vtipné příhodce se mi poštěstilo získalo několik knih ke giveaway. Ano, hádáte správně, mimo Velikonočního hopu tu v poslední době budou probíhat i giveaway. Můžete se těšit na Nebezpečnou lásku, Bohy Olympu, či Percyho Jacskona :) Nu, ale abych nezdržovala. Přesuňme se k dnešní giveaway. Co můžete vyhrát? 
Ve hře je jeden výtisk Krásných mrtvých: Arizony, druhého dílu ze série Krásní mrtvý. Knihu jsem zatím nečetla, ale Jonas byl super, tudíž doporučuji. A i kdyby, tak je to přeci kniha, ne? :) Takže směle do soutěže. Stačí vyplnit Rafflecopter níže.

Pravidla:
  • Giveaway je otevřena pouze pro ČR (omlouvám se slovenským uchazečům, snad příště).
  • Probíhá od 29.3. - 05.04. 2012
  • Výherce bude kontaktován mailem, má 48 hodin na odpověď, v případě nečinnosti se vybere jiný výherce.
  • Odkazy a tak dále kontroluji, tudíž nepodvádějte, nestrpím nesportovní chování, jinak na vás pošlu Katniss Everdeenovou nebo svoji rákosku!
  • Nebojte se soutěžit, ne, já doopravdy nekoušu :) 
Děkuji nakladatelství Fragment za poskytnutí cen! 


    a Rafflecopter giveaway

    24 komentářů :

    1. Takže, i ve formuláři jsem jako Nikki Finn, a na tu tvoji otázku ohledně pohřbu mám jasno. Nechci žádný! Nikdy žádnýýýýýýýýýýý!!!!! :D Nechci, aby mě někdo oplakával a pokud možno, ani aby to bylo v nejbližší době. Nesnáším pohřby!

      OdpovědětVymazat
    2. Jsem tam takhle ne? :D
      A odpověď na otázku je opravdu snadná. Já nechci pohřeb, nechci, aby mě někdo oplakával a už vůbec ne veřejně. Nechci, aby na posledním rozloučením se mnou byly přítomni i lidé, které jsem nikdy neviděla. Takže se chci nechat zpopelnit a při hraní Fantastic Baby od BigBang a udělat ze sebe jídlo, pro rybičky v moři. :D

      OdpovědětVymazat
    3. Pohřeb? Co to je za sklony? :D Al jinak bych chtěla normální jaký mají ostatní. :D

      OdpovědětVymazat
    4. Pohřeb, já nevím, ale raději bych aby mě zpopelnili a rozprášili někde na rozkvetlé louce, tam kde se nemůžu kvůli silné alergii procházet za života. Byla by to taková hezká tečka. Ale jen doufám, že to nebude nějak brzy. Přes všechno je život krásný!
      V Rafflecopter jsem jako Kristýna nebo Kristiana Alex :)

      OdpovědětVymazat
    5. Tak můj pohřeb bude rozhodně zajímavý. Protože tu hodlám být pořádně dlouho, abych stihla přečíst co nejvíc knih, předpokládám že své známé a rodinu přežiju, takže mě jednoduše zpopelní a rozpráší někde v lese, kde z mého popela vyrostou stromy, ze kterých se udělá papír a na ten se vytiskne spousta knih :)

      OdpovědětVymazat
    6. Ve formuláři mám přezdívku Storycollector, ale do Rafflecopteru jsem se hlásila přes facebook, kde jsem jako Bára Smutná.
      Jaký bych chtěla pohřeb? Pokud možno žádný. Nejraději bych byla nesmrtelná, ale když už bych umřela, chtěla bych, aby moje tělo nehnilo, ale aby se rozpadlo na prach v ten moment, co umřu. Ještě se mi zalíbilo to, že se z popela dá vytvořit drahý kámen (pokud to nebyla novinářská kachna, ale ověřený fakt). Raději být drahokamenem, než kostrou pod zemí, a kdyby mě někdo ukradl, tak bych cestovala i po smrti. XD

      OdpovědětVymazat
    7. O téhle sérii už jsem hodně četla, ale mám na ni vcelku rozporuplné názory, takže jsem si ji kupovat nechtěla, tak snad se poštěstí..:D
      Samozřejmě děkuji za možnost soutěžit...:)
      Ve formuláři jsem pod jménem Lucie Górecká...:)

      OdpovědětVymazat
    8. Mě se jen tak lehce nezbavíte :) A až dodejdu, chci aby to bylo se vší parádou-vím, jsem docela morbidní, ale co už. Chtěla bych nějaký velký obřad a pak asi zpopelnění a rozptýlení někde na louce/hájku. :D :)

      OdpovědětVymazat
    9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      OdpovědětVymazat
    10. Ježiši já nechci pohřeb :D Nesnáším pohřby a takové věci brrr...A navíc, na pohřbech všichni veřejně brečí a to všechno.. Ani omylem :D Nejlepší by bylo, pustit moji oblíbenou písničku: perfect(hedley)a prostě mě rozprášit někde do moře :D Joo to by se mi líbilo :D (ale ne teď!! :D) Samozřejmě NIKDO NESMÍ BÝT V ČERNÉ :D Jinak jsem tam jako Míša*

      OdpovědětVymazat
    11. Pohřeb? Hmm... Vzhledem k tomu, že bych tam nebyla, tak by mi to asi bylo jedno. :D Ale kdybych tam čirou náhodou létala vzduchem, chtěla bych, aby moje rakev byla otevřená, měla bych na sobě černé šaty... Taky bych chtěla, aby mi hráli Welcome To The Black Parade od My Chemical Romance. :D A to je asi tak všechno... Ale nechtěla bych, aby lidi brečeli. Kvůli mně ne.

      OdpovědětVymazat
    12. Musím přiznat že jsem nad tím nikdy nepřemýšlela, ale bylo by hezké se na svém pohřbu zjevit jako duch, se všemi se rozloučit, zasmát se a pak aby se všichni veselili a vzpomínali na můj život. Žádné truchlení.

      OdpovědětVymazat
    13. Jak bych si představovala vlastní pohřeb? Přiznávám, že jsem nad tím ještě tak úplně nepřemýšlela. Ale když mě k tomu nutíš:D. Co se týče smrti, určitě bych chtěla zemřít v klidu, přirozenou smrtí. Žádné nemoci a zkrátka v tom pravém vysokém věku. A pohřeb? Chtěla bych, aby se se mnou přišli rozloučit nejbližší, na kterých by zkrátka bylo vidět, že jim chybím, neboť si myslím, že každý člověk musí mít pocit, že někomu na něm záleží či záleželo (i když mně to už vlastně bude jedno:)). PS: Ve formuláři jsem jako Míša K.

      OdpovědětVymazat
    14. Popravdě, nejradši byhc zamrzla v takovejch 21 letech a neumřela, ale každej školní den si představuju svůj pohřeb jinak.. většinou je šude plno dokonalejch kytek, extravagantní rakev, jakou byhc si sama vybrala, pořádně extravagantní náhrobek s nápisem začínajícím na: Zemřela smrtí strašlivou.. (a dále to pokračuje ve verších podle toho, na jaký předmět ten dne hodlám umřít :D nejčastěji to bývá chemie a matika:D).. ale to je jen ta školní představa.. normální můj pohřeb a smrt.. chtěla byhc umřít jako můj pradědeček - ve spánku (umřel v den, kdy jsem se narodila..) a nebo při sakra dobrym sexu.:D Ať si ten konec užiju se vší parádou, ne? :)

      OdpovědětVymazat
    15. Pohřeb? No, určitě bych nechtěla nějakou velkou událost, sraz přátel nebo tak něco. Kdybych si pohřeb měla naplánovat, šli by tam jen lidé, kteří by po mně opravdu tesknili, konal by se na nějakém opuštěnějším místě uprostřed lesa a na mém hrobě s poutavým nápisem by bylo množství krásných voňavých kytek.... :)

      OdpovědětVymazat
    16. Tak pohřeb je ta poslední věc na kterou myslím. :) Většinou si lidé vysnívají svou svatbu a ne pohřeb. Ale když je taková otázka. Chtěla bych... jak je ten citát "Žijte tak aby vaší smrti litoval i majitel pohřební služby." To by bylo pěkné, ale chtěla bych aby na mém pohřbu nikdo netruchlil, jen bych si přála, aby na mě s krásnými vzpomínkami vzpomínaly, abych věděla, že tady po mě na tom světě něco zůstane. Vůbec by mi nevadilo, kdyby si mě ještě několik let po pohřbu někdo pamatoval. ;) Ale jinak jsem proti truchlení! Pro mě by bylo nejkrásnější kdyby mou památku uctily svíčkami, protože ty já miluji a pak krásnou večeří, kde by se všichni sešli a v dobrém zavzpomínaly, ale rozhodně žádné slzavé údolí. :D :) Ale příště se zeptej na svatbu, ta je pozitivnější :D :) I když jak pro koho ;)

      OdpovědětVymazat
    17. Já mám všude jiný jméno :D Někde Alex nebo Saša Hejtmánková a někde Varjohukka ;)

      O pohřbu bych radši ani nepřemýšlela, není to zrovna něco, o čem se mi přemýšlí dobře, zvlášť když kolem mě pořád někdo umírá.. Až to přijde, tak to stejně asi bude zařizovat někdo jiný. Jediný, co bych si přála je, aby to bylo co nejpozději a aby se na mě vzpomínalo v dobrým.

      OdpovědětVymazat
    18. Hmm, pohřeb... No asi by záleželo na tom, kdy bych umřela. Kdyby to bylo někdy v mladých letech, tak bych chtěla, aby se tam sešli kamarádí, popili, koukli na koncert nějaké kapely, zavzpomínali,...
      Kdyby to bylo později (v co pevně doufám), tak asi jen malej vzpomínkovej pohřeb s rodinou a nejbližšími. Sice nuda, ale on pohřeb moc zábavný není.

      OdpovědětVymazat
    19. Osobně pevně doufám, že tam jsem takhle přihlášená :D
      Nicméně k otázce. Nu, mě se na pohřeb ani moc myslet nechce :D... Já pevně doufám, že v té době bude technologie dost rozvinutá a my nebudeme muset umírat. Aspoň dokud nebudeme chtít :D
      Avšak jinak bych asi chtěla spálit a rozprášit po nějaké louce. Pohřeb by jinak měl být malý a jen v rodinném kruhu. Rozhodně nechci do rakve, jelikož to je divný pomyšlení. Prostě chci radši spálit :)

      OdpovědětVymazat
    20. V soutěži jsem pod jménem Alice.
      Nechci umřít!!! :( Ale když už bych měla, tak na sobě musím mít oblečení, co jsem měla nejradši, i kdyby to byly roztrhaný tepláky. ;)

      OdpovědětVymazat
    21. V soutěži jsem pod jménem Míša (misa355@seznam.cz)
      O pohřbu jsem upřímně nikdy moc nepřemýšlela. Spíš jsem přemýšlela o smrti a o tom jak budu vypadat až budu mrtvá. Jenom pomyšlení na to, že mě úplně cizí lidé umývají, oblékají do šatů, které jsem v životě neměla na sobě a neměla k nim žádný vztah je strašná. Svůj pohřeb si nepředstavuji nijak, protože doufám, že ho sama z nebe (nebo pekla? :D) neuvidím. Ale jestli bych ho měla vidět, nechtěla bych žádný extrém. Jenom aby to byl obyčejný pohřeb jaký mají ostatní.

      OdpovědětVymazat
    22. Kapitánka Nemo je všude Nemo :)
      Já bych chtěla normální pohřeb :) Průvod, hudbu, růže (rudé i černé), ale rozhodně ne slzy... Ty nemám moc ráda :)

      OdpovědětVymazat
    23. Ve formuláři jsem jako Hanka. Takže vlastní pohřeb...zpopelnění drakem Šmakem, proslov by měl Bilbo Pytlík a můj popel byl rozsypal nazgúl nad Středozemí. A ani oko Sauronovo by nezústalo suché. xD

      OdpovědětVymazat
    24. já jsem jako vyhrála? :D Jéééééééééééééé snad ne :D Mám radost :D Děkuju :))

      OdpovědětVymazat