úterý 8. května 2012

Esoterické okénko (#1)








Určitě koukáte, co jsem si na vás připravila :D Někteří z vás jistě vědí, že jsem kdysi dávno (vlastně až donedávna) sídlila na blog.cz pod touto adresou. No, žel bohu jsem se rozhodla jít cestou knih, a tak jsem zamířila právě sem, na blogger. To ale neznamená, že bych se mojí oblíbenou esoterikou, kterou jsem se zabývala na blogu, nezabývala. Právě naopak.

Okénko můžete čekat nejspíše každý týden, ještě uvidíme :) Dnešním dnem si přblížíme, o co se vlastně zajímám a kde se u mně tahle úchylka vzala.




O esoteriku se zajímám od dětství. Začalo to přesněji řečeno Věřte-Nevěřte, na které jsem začala koukat s dědou. Určitě ten seriál znáte, vždy tu byl přítel, u něhož jste měli hádat, zda je pravdivý či fikce. V té době jsem se u Věřte doopravdy bála a s potěšením hádala. Už tehdy jsem totiž věřila, že je prostě něco víc (nejvíce mě fascinovali v té době duchové).



Toto období bylo kolem 3-4 třídy na základce. V té době jsme taky zkoušeli komunikovat se záhrobím, žádnou velkou odezvu jsem však nečekala. V té době se mi také začaly zdát prapodivné sny. Neměla jsem ponětí, co zajímají, ani jak se jejich děj mohl objevit v mém podvědomí. O těchto snech se zmíním v nějakém jiném článku, který věnuji svému výzkumu minulých životů.

Na druhém stupni na základce jsem se začala hodně zajímat o Astrální cestování (AC). Pokud nevíte, o co jde, tak je to něco jako.. Mimo fyzické tělo máme taky astrální, které se během snění odpoutává a cestuje. Takže něco takového. V té době jsem ho hodně zkoušela a vyvinula jsem si vcelku dobrou zkušenost s meditací. Jelikož ale u AC musíte být trpěliví, a to já nejsem a kýžené výsledky mohou přijít až za hodně dlouho, nějak jsem se nakonec přesměrovala k tomu, u čeho jsem skončila a věnuji se tomu až dodnes. Andělé. Velkým vzorem mi byla Alue K. Loskotová, o jejímž blogu se jistě také zmíním. Lidé po celém lidí mají historky, při kterých se zázračně vyléčili, či slyšeli podivné hlasy. Duchovní léčba mě zaujala, a tak jsem tedy začala shromažďovat knihy o andělech, v čemž mi pomohla Sonia Choquette a hlavně Doreen Virtue. Byla jsem ve spojení s pár lidí, kteří s anděly dokázali mluvit (channelovat), tudíž jsem se i já prostřednictvím jich a také svých snů mohla spojit se svým andělem, kterého miluji dodnes a který mne vždy podrží v krizové situaci.

Díkybohu jsem si za ten rok, než jsem uvěřila, vypěstovala alespoň schopnost tak nějak anděly slyšet a komunikovat s nimi (s E. se mi komunikuje nejlépe). Během tohoto období také přišly otázky na minulé životy, takže se bokově věnuji reinkarnaci a párkrát se mi již povedla regresní terapie. O tom však příště. Okrajově se zabývám Tajemstvím, tarotem, kyvadlem, aurou, meditacemi atd...

Toť je pro dnešek asi vše :)

Rekapitulace pro tento týden (aneb co se mi stalo a co jsem dokázala):
- Sen s Eclipsaelem (po dlouhé době opět nějaký) - bez poselství
- Procházka v lese (krátká meditace, rozostřené vidění)
- Výklad karet Andělská terapie
- Obnova energetického štítu

4 komentáře :

  1. To je super článek :) mě by zajímalo, jak jsi začala komunikovat s těmi anděly? Neuděláš taky článek, kde bys to vysvětlila do podrobna? Fakt by mě to zajímalo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně :) Na všechno postupně dojde :) To, na co se ptáš, je zrovna moje velice oblíbená část :D

      Vymazat
    2. No, mě to zaujalo hned, jak jsem to četla. :) Těším se na ten článek :)

      Vymazat
  2. Teď ať mi táta do očí řekne, že jsem blázen, když na něco takového věřím. Já tyhle články hrozně ráda čtu, už odmala mě všechno kolem andělů, duchů a tak zajímá. Taky bych chtěla mít tu možnost se spojit se svým andělem, musí to být něco naprosto neuvěřitelného.
    Těším se na tvůj další příspěvek. :)

    OdpovědětVymazat