sobota 2. června 2012

Týden s knihou (1)

Takže.. Do tohohle týdenního meme jsem se kdysi přihlásila u Rodaw z Knihánkova :) Zapomněla jsem, a tak s tím začínám teď. Jde o to natočit video a v tom popovídat o knihách, které tento týden čtete, dojmy a tak :)



4 komentáře :

  1. Ahojky, to je ÚPLNĚ SUPER!! Když jsem klikla na tenhle článek, tak jsem si říkala "je to ono?" a ono opravdu jo. Strašně moc Ti děkuji, že ses takhle zúčastnila. Mám opravdu velkou radost :-)) Natáčíš skvělá videa, moc mě baví. Vždy se na ně moc těším. Natáčíš fakt suprově!! A moc hezky mluvíš :-)
    A teď přímo k videu:
    Ten plyšáček je roztomilý!! Já jich mám v pokojíčku hodně a taky s nimi spím :))
    To s tím zasíláním pohledů je moc zajímavý. Klidně mi pošli odkaz, kouknu tam:) Jenom moc neumím anglicky, ale snad bych to nějak zvládla. U mě jde spíš o to poštovné, ale to by nemělo být zas tak vysoké, když je to jenom pohled,že?
    Hlas nože mě jednu dobu hodně lákal, ale trochu mě odradilo to, že je to Jota. A právě ta dystopie mě na tom hodně láká :)) Jota ale píše fakt tak trochu.. divně.. no nevím.. Knížka mě pořád láká, ale trochu se jí bojím :-DD
    Die for me má fakt krásnou obálku, ale já bych ji v angličtině nezvládla :-D
    Akademii E. jsem zatím vůbec nečetla :))
    A Ty máš ty knihy z knihovny nebo je máš obalené schválně? :)
    Jinak mně se ten chlap na těch andělích ani moc nelíbí. Je takový.. moc namakaný :DD
    Nástroje smrti bych si chtěla přečíst :))
    Fakt super video!! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele, jop, ty sou z knihovny :) Moje knihovna tak velká ještě není :D A děkuju, myslim, že Willinda se taky zúčastní, co jsme tak kecali.
      http://www.goodreads.com/group/show/9526-the-post-card-exchange

      Jinak ten Hlas nože je takovej zvláštní, včera jsem ho dočetla.. Pokud mě chceš odchytit online, tak zrovna somruju na http://miniaplikace.blueboard.cz/chatboard-ontario.php?id=275790

      Vymazat
    2. Fakt? Tak to je skvělý!! Jsem ráda, že se to takhle chytlo :))
      Těším se na recenzi Hlasu nože ;-)

      Vymazat
  2. to je úžasný.....teším se na recenze:)

    OdpovědětVymazat