úterý 17. července 2012

Independence giveaway



Proč zrovna Independce? Nu, jsem tak trochu posedlá američany (byla jsem teď na english campu, kde jsem se s nimi potkala) a během EC jsem měla možnost si poslechnout vtipné historky z jejich Dne nezávislosti. A jelikož jsme ho každý rok na EC slavili, chtěla bych touto cestou tak trošičku oslavit vlastní Den nezávislosti :) A o co budeme soutěžit?



Výherci budou dva:
1. místo - Letopisy Narnie: Čarodějův synovec + záložka a náramek z Turecka
2. místo - O vztazích s humorem + náramek z Turecka


Soutěž je otevřena pouze pro ČR od 18.7. do 31.7. 2012

Pokud se výherce neozve do 48 hodin, nahradí ho jiný. Pokud se kolem 1. 8. nebudete nacházet na svém mailu, pište to do komentářů.

a Rafflecopter giveaway

14 komentářů :

  1. Tak určitě bych ráda slavila den nezávislosti. Já mam obecně ráda různý svátky a oslavy apod. =D Svátek = dobré jídlo, nicnedělání a spousta zábavy. Asi bych musela bejt vadná, kdyby se mi to nelíbilo =D Jen by byla škoda to nechat na 4.7, lepší by to bylo ve školní datum, aby se dalo sem tam ulejt z vyučování, ale s minulostí holt nic nenadělam! 0=D
    Suši

    OdpovědětVymazat
  2. + jsem zapomněla říct, že na mailu nebudu =( kdyžtak bych ti ale na skypeu mohla dát mail na mýho tátu =P ptž já se vracim z tábora až 13... =)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky si udělám svůj den nezávislosti :D to by pak vypadalo :D Ale děkuji za soutěž, už jenom kvůli té úžasné záložce se zapojím, knihy jsou ale taky skvělé :))

    OdpovědětVymazat
  4. Vždycky jsem to chtěla vyzkoušet a pocítit tu atmosféru, kterou jsem viděla zatím jen ve filmech. :) Musí to být prima. Všechny ty oslavy ve velkém, plno lidí radujících se z ohňostrojů a tance.. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Den nezávislosti? Tak jednou to zažít může být paráda, zvlášť pokud by se někdo postaral o to, aby to byla opravdu pecka, ale... mě osobně to prostě nijak zvlášť neláká. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já bych taky chtěla jet na tábor s Američanama :) to musela být paráda :) jinak děkuji za soutěž, ceny jsou moc hezký :) hlavně ta záložka teda :D

    OdpovědětVymazat
  7. Den nezávislosti mě vždycky fascinoval, když jsme to brali v AJ, ale nějak si neumím představit, jak by jeho oslava vypadala tady... Ale kdybych byla v Americe, tak určitě, musí to být úžasné!

    Jinak díky za soutěž, ceny jsou lákavé a záložka je úžasná!^^
    (P.S. Ve formuláři jsem se asi podepsala jako Annie M., ale jsem to já...)

    OdpovědětVymazat
  8. abych přiznala, moc ani netuším, jak takový den v usa prožívají. kdybychom něco podobného zavedli u nás, myslím si, že by to nebylo na takové úrovni, protože v usa to má určitě svoji (historickou) tradici. podle mě by spousta lidí tento den (svátek) ani nijak neuznávala, byli spíš rádi za den volna ;)
    btw. jéééj, ten english camp ti hrozně závidím. já byla sice loni na příměstském anglickém táboře, ale něco podobného bych si v budoucnu někdy taky ráda vyzkoušela :) + chválím super výběr náramků i knížek!

    OdpovědětVymazat
  9. Záložky i náramečky jsou opravdu úžasné, ale ty knížky přenechám někomu jinému, kdo si je zaslouží a kdo z nich bude mít opravdu radost :) Narnii miluju jako film a do knížek se nějak pouštět zatím nechci a druhá kniha mě taky moc neláká. Jsem zvědavá, kdo nakonec ceny vyhraje :)

    OdpovědětVymazat
  10. Určitě bych ráda slavila ale hlavně bych se nejraději zůčastnila oslav přímo v USA myslím že by to byl nezapomenutelný zážitek.

    Ale nevím jak takové jejich oslavy probíhají, předpokládám že vyvěsí americkou vlajku, sejdou se na náměstí, nevím možná by jsi nám o tom mohla trošku něco povyprávět aby jsme se přiučili něčemu novému.

    OdpovědětVymazat
  11. Myslím, že Den nezávislosti patří do USA, měli bychom jim ho tam nechat. Ale na druhou stranu ráda bych se zúčastnila nějakých opravdových oslav nezávislosti právě v Americe :)

    OdpovědětVymazat
  12. Presne, u nas by Den nezavislosti nemel tu uroven, v Cr by to nebylo ono, ponevadz Cesko ma uplne jinou historii nez USA.
    Myslím, ze by to bylo nejlepsi primo v USA.
    Jinak prezsivks ve formulari je Mish ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Jo, a zapomnela jsem- Od 4 do 11.8. jedu pryc, kdyztak ;)
    Mish

    OdpovědětVymazat
  14. Den nezávislosti patří USA a nechtěla bych, aby se další jejich svátek přesunul i do ČR
    alipeli

    OdpovědětVymazat