neděle 3. února 2013

Měsíční chvástačka (leden 2013)

Meme pořádané Judit



1. Knihy, které jsem si koupila


Pár přírůstků se tenhle měsíc také našlo :)


Ano, já vím, že VA je prostě fenomén a já ji nadevše miluju, ale ke koupi prvního dílu jsem se dostala teprve teď (to je ta posedlost dokupováním sérií.) Takže od ledna je v mé knihovničce konečně Vampýrská akademie od Richelle Mead. Druhou knihu, kterou jsem si koupila při cestě do Ústí na ÚJEP je Stručná mluvnice česká, která se na mě už těší k přijímačkám na VŠ.


Jak už tradice velí, opět jsem navštívila Luxor na Hlavním nádraží a odvezla si poklady. Prvním z nich byl Čas čarodějnic, který jsem neměla vůbec v plánu kupovat, ale za necelých osmdesát korun.. Zlodějina to tam nechat. Další je Zrazená a Vyhořelá, které mi chyběly do sbírky. Ano, Škola noci vede!

2. Knihy, které jsem vyhrála


Já dokonce vyhrála! (Sice jsem vyhrála víc soutěží, ale výhry zatím nedorazily). Takže se pokochejte Čarodějnicí z Hex Hall (chtěla jsem si jí pořídit už dlouho). Děkuji moc Erný za krásnou knihu i vzkaz :)

3. Knihy, které jsem dostala




V lednu mi také přišel dárek k Vánocům. Sice opožděně, ale hlavně, že dorazil. Incarnate, kniha, nad kterou slintám už před rok. Tímto oficiálně děkuji Kath za úžasnou knihu. Doufám, že se ti Lost girl líbila :)

4. Knihy, které jsem dostala k zrecenzování



Děkuji Fantasyi za dvě úžasné knihy, které mi chyběly ve sbírce. Jsou to Paranormálové, první a třetí díl :) 


Posledními dvěma knihami jsou Tygrova stezka s naprosto božskou obálkou, kterou jsem dostala na recenzi od Livra a novinka Mlhovina, která mi přišla od Fantasye. Moc děkuji všem zmíněným nakladatelstvím a obchodům.

A jako bonusku tu mám fotku mého mazlíčka z postele :)



3 komentáře :

  1. Tygrova stezka už mě dlouho láká, jako ostatně všechny knihy od CooBoo, doma nemám ani jednu od tohoto nakladatelství.. Sakra! :D Musím to hodně rychle změnit.. :D A za knížku nemáš zač! ;)) A ten vzkaz si mohla někam schovat.. :D)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jo pořádná nálož knih :) Tygrova stezka je fakt krásná, taky jsem si tuhle sérii chtěla přečíst, ale recenze mě moc nenadchly, tak nevím :)

    OdpovědětVymazat
  3. Všechny totálně závidim a to z toho už polovinu mám :D ;) pěkný článek... :))

    OdpovědětVymazat