neděle 10. března 2013

Prom nights giveaway (11.3.-31.3.2013)


A máme tu další soutěž! Tentokrát budeme soutěžit o anglickou knihu Prom nights from Hell, kterou jsem do soutěže věnovala já sama. Už mě celkem nudí giveaway, kde se jen bezduše vyplňují formuláře, a tak pro vstup do této soutěže budete trochu kreativní.



Pravidla:
  • Soutěž trvá od 11.3. do 31.3.2013
  • Je otevřena pouze pro ČR 
  • Do soutěže vstupujete vyplněním jedním ze tří kreativních úkolů. Pokud chcete, můžete splnit klidně všechny tři, čímž dostanete vstupy navíc.
  • Výherce vyberu náhodně pomocí rafflecopteru, výherce je povinnen se po odeslání výherního e-mailu do 48 hodin ozvat (pokud jste v době losování pryč, napište do prosím do komentářů).
  • Výherce bude vybrán 1. dubna 2013.
  • Díla, která se mi budou nejvíc líbit, zveřejním zde na blogu, abyste se mohli pokochat i vy, čtenáři. 
  • Po odeslání povinného vstupu máte možnost získat i další v podobě vyplnění GFC či sdílení soutěže.


Úkoly pro vstup do soutěže:

1.  Můj nejlepší večer v životě - povídka

Napište povídku max. na 2 A4 na téma Můj nejlepší večer v životě. Představte si, že máte možnost setkat s jakoukoliv knižní postavou a pozvat jí na váš maturitní ples. V povídce popište váš slavný večer s vaším vyvoleným/vyvolenou (např. vyberu si Finnicka z Hunger games, takže popíšu svůj večer s Finnickem po boku).
Svá díla mi prosím zašlete na vendeadreams@gmail.com a do formuláře rafflecopter napište přezdívku a e-mail, pod kterým jste povídku zaslali.

2. Ukaž mi svou lásku, kniho - fotografie

Zašlete mi fotografii, na které budete vy a vaše oblíbená kniha. Fotka by měla zobrazovat to, jak moc danou fotografii milujete (líbejte jí, dělejte s ní co chcete). Prostě nafoťte fotku, která by se dala nazvat takto - Ukaž mi svou lásku, kniho.
Své fotky zasílejte na vendeadreams@gmail.com a do formuláře rafflecopter napište přezdívku a e-mail, pod kterým jste povídku zaslali.

3. Ach, já tě tak miluji! - Video

Není nic lehčího, než natočit video. A tak je tu příležitost pro vás, co točíte videa. Natočte video, kde budete vy a kniha, jejíž hrdina vás naprosto okouzlil. A co je cílem? Vysvětlit, proč právě on či ona si získaly vaše srdce. Nu, není nic lehčího, ne? Odkaz na video napište do formuláře rafflecopter do příslušného okénka.

Není to tak těžké, ne? Nikdo vám nebrání splnit všechny tři úkoly, minimálně však jeden. Nemusíte se bát, není to nic těžké. Výhra stojí za to.

A tady už je formulář:

a Rafflecopter giveaway

5 komentářů :

  1. Hohohó, tak to je majestátní giveaway. Na to už se těším! Jen si počkám, až mě napadne něco dobrého :D) hmmm.. video... :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já se určitě přihlásím s povídkou a fotkou. :) Videjko možná.. :)

    OdpovědětVymazat
  3. tak jsem zatím odeslala jen fotku a teď píšu povídku. Směju se u toho jako pominutá. Jednak protože by daná knižní (no, já spíš doufám v tu seriálovou, kterou ztvárnil Ian Somerhalder) postava se mnou nikam nešla a jednak protože mi to prostě přijde vtipné. Povídky budeš uveřejňovat, nebo si je necháš pro vlastní čtení? Já jen abych věděla, co mě čeká. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ou, promiň, až teď jsem si přečetla celou část. Nezbývá než doufat, že se ti mé dílo líbit nebude. :D

      Vymazat
  4. Yahooo, konečně po dlouhý době se na mě usmálo štěstí! ^^ Díky za soutěž :P

    OdpovědětVymazat