úterý 7. května 2013

Chci svého penfrienda! - Přihlašování a info


Jsem velkým milovníkem psaní tradičních dopisů a dopisování si s lidmi z celého světa. Díky Postcrossingu jsem si našla pár skvělých přátel, za zmínku třeba stojí můj kamarád Nikko z Filipín či Joy z Taiwanu. Mimoto také ráda dostávám drobné dárečky, které mi vždy s dopisem dojdou, takže tuto zálibu vřele doporučuji. Člověk pozná jinou kulturu a procvičí si jazyk.


A tak jsem se rozhodla pro vás vymyslet projekt, díky kterému vám to umožním! Přihlásit se můžete dole ve formuláři.
A o co půjde?
Na Postcrossingovém fóru vytvořím téma, kde zájemci budou postupně vystaveni. Ostatní uživatelé si tak díky vašim popisům koníčků a věku budou moci vybrat toho svého favorita, s kterým si budou chtít dopisovat. Jakmile se mi tedy ozvou pomocí soukromé zprávy, že by si s vámi chtěli dopisovat, dostanou výměnou vaši adresu, na kterou vám napíší první dopis. Vy dostanete tu jejich a počkáte, až vám přijde dopis. Zní to lákavě, že?

Jelikož jsem předběžně zaznamenala celkem velký zájem, předem vám neřeknu, kdo a odkud si vás vybere. Na zemi ale nezáleží, ne? :) Je to už tak velké dobrodružství.

Jakmile si vás někdo vybere, obdržíte obratem e-mail se všemi dodatečnými informace. Upozorňuji, že se jedná o psaní reálných dopisů se známkami, nikoliv e-maily.

Prosím o sepsání několika větiček o sobě, hobby a tak podobě. Díky tomu si vás někdo třeba vybere. Podobné zájmy a tak podobně. Můžete zmínit i oblíbený styl hudby, filmů a podobně.

Nemusí to být pouze anglicky, ale je tu možnost i pro německé penfriendy a ostatní jazyky. Nebojte se!

4 komentáře :

  1. No, zní to sice lákavě, ale neutáhla bych to. Už jsem to zkoušela, navíc mám asi pět "penfriends" z ČR... Do zahraničí je to pro mě fakt finančně náročné, proto jsem taky sekla s postcrossingem.
    Ale vy ostatní, zkuste to, je to paráda! (I po tom Česku je to paráda)

    OdpovědětVymazat
  2. je to super nápad :D těším se moc :)

    OdpovědětVymazat
  3. To je úžasný nápad! :D Rozhodně se zapojím :D

    OdpovědětVymazat