pátek 14. června 2013

I´m obsessed with... (3)


Meme z dílny Emily.L z Knižního koutku. Úkolem je podělit se o to, co máte nejraději, co je pro vás jako droga, prostě posedlost! Snad se moc neleknete :D



Tate Langdon


Nikdy jsem si nepřipadala úplně normální. A měla jsem pravdu. Už dřív jsem zjistila, že mne přitahují poněkud zvláštní muži, zejména v knihách. Mluvím tu o psychopatech (Warnie je toho důkazech). Bylo na nich něco odlišného. Patří mezi bad boye, ale trochu odlišným způsobem. Psychopati ubližují a necítí lítost. Člověk by je měl spíše nenávidět... To se pro ale na Vendeu nejspíš nevztahuje (Abyss mě trefně nazvala Vendeopatem).


V dnešním dílu I'm obsessed with.. jsem si vybrala Tatea Langdona ze seriálu American Horror Story. Tate je typickým příkladem psychopata, který zabijí a nekouká na následky. Na druhou stranu ale bezmezně miluje Violet a je schopen pro ni udělat vše, co je v jeho silách. Z nestvůry se tak stává jenom člověk.


Máte někdy pocit, že se zblázníte? Tate ho má... 

 

Jeho úsměv ale stojí za to... 


I psychoušové někdy brečej... 

 

A nakonec je tu pro Violet... Roztomilé :) 

http://24.media.tumblr.com/0de340d72da5527ef958ff9b6da4225f/tumblr_mod1jwpgDO1qlj7o2o1_500.jpg

Ještě jste neměli dost? V noci na vás přijde...

http://24.media.tumblr.com/61bdbf4e5583339ee459d0e47901c083/tumblr_moajtq7wN21ri88xwo1_500.gif 

A je to oficiální, je ze mě Vendeopat. 

Nádherné video, které se vážně povedlo:

 

5 komentářů :

  1. Páni, o tom seriálu jsem nikdy neslyšela! Sakra! A já už něchtěla nic rozkoukávat... Zdá se, že moje snaha alespoň vypadat, že občas dělám něco užitečnýho, je prostě marná :D Jdu to sehnat :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som z neho bola totálne na prášky... trhala som si vlasy, proste všetko. Bol úžasný. Vlastne on aj Violet spolu <3 <3 Však v ôsmej časti som kvôli nej tak brutálne revala, hádam vieš prečo :D Katastrofa, mne z toho seriálu úplne šibalo. Asi preto som ešte nepozrela druhú sériu.

    OdpovědětVymazat
  3. Jakkoli jsem se snažila to popřít, tak Tate je prostě machr :D Ze začátku jsem si říkala, co to bude za pošuka, ale potom jenom takové "hmmm, vždyť je pěkný a vlastně i hodný" :D :D :D To, že je zabiják se už dostalo jaksi na druhou kolej, ale prostě s Violet jsou úplně krášnoučcí. :)))

    OdpovědětVymazat