pátek 19. července 2013

Bookish Survivor (0) - Přihlašování a Info



(Logo by Spirit)

Vítejte v soutěži, která předčí vaše očekávání. Během několika desítek dnů se spolu utká 20 knihomolů, kteří budou rozděleni do 4 kmenů. Pouze jeden z nich bude mít nárok na titul "Poslední knihomol" a odměnu.

Celosvětový fenomén zavítal i mezi knihomoly. Máte rádi výzvy, jste bloggeři a rádi čtete? Pak je tato soutěž přesně pro vás. O co půjde?

Pravidla

Bookish Survivor bude probíhat zhruba od začátku září (cca, možná začneme už v srpnu). Na začátku budou 4 kmeny, v každém kmeni 5 lidí. To máme celkově 20 bloggerů. Ano, hlaste se pouze v případě, že máte knižní blog, některé bonus výzvy se týkají i blogu. A nebojte, pokud vás nevyberu nebo nemáte blog, i pro vás tu bude možnost něco vyhrát, v tipovací soutěži.

Výzvy

Každý týden poběží jedna povinná výzva, které by se měli zúčastnit všichni soutěžící. Podle toho, jak danou soutěž splní, se započtou body (podle umístění v žebříčku). 3 kmeny s největším součtem bodů pokračují dále bez újmy, kmen s nejmenším počtem bodů jde na kmenovou radu, kde vyřadí jednoho člena. Tím pádem bude stále méně soutěžících a bude těžší se udržet. Výzvy budou různého charakteru (skládání puzzlí, knižní obálky, různé kvízy a pod.). Mimoto bude každý týden také mimořádná výzva o odměnu, které se můžete zúčastnit na vlastní zvážení. Pokud výzvu splníte, získáte bonusové body, které se vám přičtou ke skóre získanému v hlavní výzvě.  Výzva potrvá od pondělí do pátka (v případě bonusových výzev pak celý týden), v sobotu a neděli se pak bude konat kmenová rada.

Kmenová rada

Pokud se stane, že váš kmen prohraje, půjdete od soboty do neděle na kmenovou radu. To znamená, že na e-mail napíšete toho, koho vyřazujete ze svého vlastního kmene. Ten už pak nebude moci dále pokračovat ve hře. Zbylý kmen pak pokračuje v dalších výzvách.

Výhry a jak se dá vyhrát

O výhře zatím nic moc nevím, uvidíme podle toho, kdo vyhraje. Ale rozhodně to bude něco pěkného, co se týká knížek. Rozhodně má cenu se zapojit. Jelikož je soutěž hodně inspirovaná seriálem Kdo přežije, i finále bude stejné jako u Survivora. Finálová trojka nakonec předstoupí před porotu složenou z 8 předchozích vyřazených, kteří svým hlasem rozhodnou o tom, kdo vyhraje hlavní cenu. Survivor je hodně taktická hra, a tak bych vám doporučila v případě přijetí taktizovat a spojovat se s dalšími lidmi a tvořit aliance (na to máte FB nebo e-maily, spojte se jak chcete).

Pořád vás to láká? Pak neváhejte a přihlašte se. Soutěž sice poběží určitě tak 3 měsíce, ale pokud se bojíte, že nebudete mít čas, tak nezoufejte. Je možnost se domluvit a výzvu v daném týdnu splnit individuálně po domluvě.

Jak se přihlásit?

Hlásit se můžete do 1.8.2013
Napište mi na e-mail kniznisurvivor@seznam.cz toto:
  • Přezdívka
  • E-mail
  • Adresa blogu
  • Sleduješ Survivora?
  • Proč bych měla vybrat právě tebe?
  • Pro zařazení do kmene mi pomůže následuijící obrázek.  Horní řada (kluci) - Jste na opuštěném ostrově a máte si vybrat nejlepší společnost. Napište mi, koho byste si s sebou nejraději vzali (prosím seřadit od toho nejlepšího po nejhorší). Dolní řada (holky) - Které ze slečen byste nejvíc věřili? (prosím seřadit od té nejlepší po nejhorší).Ať jste holka či kluk, prosím o vyplnění obojího. 


Vyberu pouze 20 bloggerů, ale nebojte se. Pokud bude zájem, tak bude určitě další řada!

9 komentářů :

  1. Že sa vôbec čudujem, že ako ťa zase niečo také kreatívne napadlo 8D Vyzerá to super!

    OdpovědětVymazat
  2. jak říká Suši.. opravdá geniální nápady a myslím si, že to nezůstane jenom u prvního kola.. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. júj, to skúsim, vypadá to zaujímavo :D

    OdpovědětVymazat
  4. geniální nápad, přihláška odeslána :))

    OdpovědětVymazat
  5. Ani nevím proč, když vím, že času bude málo, ale jsem v tom s váma lidi! :D

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá to skvěle! Tleskám za nápad :) Asi se také zúčastním. Jen se děsím toho, jaké by to bylo takový velký projekt organizovat :D Přeju hodně štěstí! :)

    OdpovědětVymazat