středa 24. července 2013

Postcrossing (6)

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQhbFI3erm3NRxaRj2XTyP6PaXl-SqQFTN3RX7kqLnMjoGD0qCW7-Ow500R 
 
Propadla jsem tomu stejně jako ostatní. A o co se jedná? Postcrossing je projekt, ve kterém se posílají pohledy do celého světa. Na oplátku samozřejmě dostanete něco i vy. Je to vážně zábava a ještě máte možnost potkat nové lidi. Pro maniaky do cestování jako já je to to pravé. 
A jak to funguje? Hezký článek o tom napsala Myanmar ZDE.  Takže pokud chcete začít, tak neváhejte. Oficiální stránka je ZDE
 
Už hodně dlouhou dobu se tu neobjevily moje pohledy. Předem se omlouvám všem pohledům, které se sem nedostaly. V budoucnu nejspíš budu provádět revizi, ale v současné době si už nepamatuju, kdy co přišlo, takže sem naházím jenom to, co přišlo v posledním týdnu.
 
 
 Prvním úlovkem tohohle týdne byla tahle roztomilá kočička od Aloisie z Rakouska. Dozvěděla jsem se, že má doma dvě kočky jménem Tom a Jerry a že zpívá ve sboru. 

Pohled urazil 398 km za 4 dny.


 Ve stejný den dorazil i tenhle Bílý dům z USA od Michaela, který mi poslal díky capital city tagu. Pohled koupil při návštěvě kamaráda. 

Pohled dorazil za 9 dní.


Další kráska dorazila z Finska od Pirkko. Mimo pozdrav bohužel na pohled nic nenapsala, ale to nevadí. Tahle krásná Jetoy kočička mi rozhodně zpříjemnila den.

Pohled urazil 1 222 km za 3 dny.


Tahle podivná pohlednice dorazila včera od Sebastiana z Německa. Jelikož pěkně škrábe a ještě píše německy, moc jsem toho nevyčetla, jenom Alles Gute.. Ale to nevadí... 

Pohled urazil 579 km za 4 dny.


Dnešní nadílka pohledů mne velmi mile překvapila. Tenhle nerd bird je rozkošný! Přišel od Stephanie z Indianopolis, USA. Steph miluje cyklistiku a zve mě na trasy kolem Indianopolisu. 

Pohled urazil 7 460 km za 6 dní.


A nakonec to nejhezčí, co na mě čekalo ve schránce. Tahle roztomilá pohlednice dorazila od Katii ze Saint-Peterburgu (já se toho Měděnýho jezdce nezbavim...), Ruska. Katia navštívila Česko loni a moc se jí tu líbilo. O svém městě píše jako o nejúžasnějším městě na světě. 

Pohled urazil 1 398 km za 5 dní.

A co vaše úlovky?

4 komentáře :

  1. Tohle mě hrozně láká, já moc ráda píšu dopisy a pohledy... jen už dneska nemám moc příležitostí :/ Ale chtěla jsem se zeptat, když posíláš tolik pohledů do celého světa, neleze to moc do peněz? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Celkem jo :D Ale když se člověk naučí ovládat, tak to jde.. Doteď to stálo 20 Kč - Evropa, 21 Kč - zahraničí, takže to celkem jde, když člověk pošle pár pohledů za měsíc. Od srpna to bude horší.. ale ještě to taky půjde.. :D Holt se nesmíš nechat strhnout.

      Vymazat
  2. Tak to je něco úžasného. Myslím, že to asi také vyzkouším. Kolik třeba stojí poslat pohled do USA? Jako známky a tak...:)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, od zítřka zdražují známky :D Takže by to mělo být po Evropě za 25 Kč a mimo Evropu za 30 Kč, jestli se nepletu

      Vymazat