neděle 1. září 2013

Měsíční chvástačka (srpen 2013)


Meme pořádané Judit

1. Knihy, které jsem si koupila


První dvě knížky jsem vyhrabala ve výprodeji v naší městské knihovně. Sice už mají chudinky to nejlepší za sebou, ale stejně jsou dokonalé. Mechanické piano jsem chtěla zkusit kvůli autorovi a Střetnutí mám doma v originále a raději si ho nejdřív přečtu v češtině.


Trochu jsem špásovala s CooBoo a koupila si domů tyhle tři krásky. Bože! Jsem zlomená jsem si koupila na menším knižním sraze na Apokalypse, kde jsem jí nemohla nechat. Je to prostě Unravel me! Amy a Rogera: Na cestě a Oceán krve jsem nakoupila na sraze v Praze. Amy kvůli obálce, Oceán krve kvůli Darrenovi. Zjišťuju, že poslední dobou jeho knížky fetuju jako drogu :D

2. Knihy, které jsem vyhrála


Já něco vyhrála! Na knižním sraze v Praze jsem uhodla jednu z otázek v kvíze a vybrala si Lenobiin slib, který mi chyběl do sbírky. Je prostě boží...

3. Knihy, které jsem dostala


Tyhle knihy se do téhle sekce sice úplně neřadí, mají k tomu ale nejblíž. Božského bastarda a Life as we knew it jsem vyměnila s Kath, Lehké fantastično a Na cestu zas s Abyss. 

4. Knihy, které jsem dostala jako recenzní výtisk


Světovou válku Z jsem si chtěla přečíst už v originále, a tak jsem ráda, že se mi naskytla možnost přečíst si jí v češtině. Na Nemožnou holku jsem taky hodně zvědavá, obálka vypadá dost crazy. Erebose mi pořád doporučuje kamarádka, takže jsem si ho nemohla nevzít.


Nakonec tu máme pokračování sérií. Stefanovy deníky 2, poslední Lovkyni snů, trojku Krvavé romance a Temnou akademii: Rozpolcení. Nejvíc se těším na Temnou akademii, protože jsem si tuhle sérii celkem oblíbila. Děkuji nakladatelství Alpress, Fragment a Knižní klub za poskytnutí RC.

A nakonec všechny krásky dohromady:


7 komentářů :

  1. Pěkné kousky! :-) Božský bastard vypadá hodně zajímavě, Světovou válku Z bych si raději přečetla, než viděla film. No a Darren.. Všemi opěvovaný autor! :-) Že bych od něj taky něco zkusila? Nějaký tip, co vyzkoušet jako první? :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasné kousky. :) Jsem zlomená vypadá úžasně! :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Ty knížky vypadají hezky. A Erebos je báječná knížka, takovou jsem ještě nečetla! Je opravdu originální a moc se mi líbila. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne kúsky. A Božského bastarda s Lenobiinim slibom ti budem potichu závidieť dovtedy, kým si ich nezoženiem tiež :D

    OdpovědětVymazat
  5. Amy a Roger mají krásnou obálku. Světovou válku Z mám doma, ale moc se mi do toho nechce.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásná hromádka.:-D Pratchett má skvělé knihy.

    OdpovědětVymazat