sobota 30. listopadu 2013

Měsíční chvástačka (listopad 2013)


Meme pořádané Judit


1. Knihy, které jsem si koupila


Po menších problémech s celnicí mi domů dorazily dvě krásky z BWD, a to Thin Executioner a Boy meets boy. Kočku, která měla 60 vousků jsem ukořistila za pakatel v LK. Miluju tuhle sérii.


V šedých tónech jsem sice četla, ale uchvátila mě natolik, že jsem si jí objednala z bazaru. Objetí jsem si koupila k narozeninám.


Poslední tři krásky mám z LK. Richard III., Našeptávač snů a Hra

2. Knihy, které jsem vyhrála

Nic :)

3. Knihy, které jsem dostala


A máme tu první vánoční dárky! Od Will jsem dostala Illuminate a The Last Princess, obě skro jako nové. Ať žije BWB. Díky!


Nakonec tu mám dva narozeninové dárky. Obraz Doriana Graye jsem dostala od mamky k narozeninám, Demonatu 8 pak k narozeninám od Kath. Moc děkuju!

4. Knihy, které jsem dostala jako recenzní výtisk


Tento měsíc toho moc nebylo, protože jsem četla hlavně věci do školy. Od Knihcentra dorazila úžasná knížečka Dalajlámova kočka, na kterou se už moc těším. Od Knižního klubu dorazila novinka Tlukot křídel smrti, na kterou se taky nehorázně těším. Od Omegy pak dorazily dvě klasiky, které budu číst ke zkoušce, a to Zánik domu Usherů a jiné povídky a Noc na Karlštejně.

A nakonec vše dohromady:

8 komentářů :

  1. Tomu říkám hromada přírůstků. Pěkný, moc pěkný. =D I když se přiznám, že obálka Doriana se mi teda vůbec nelíbí, nějak mi k tomu pořádně nesedí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně taky ne, Dorian je prostě blond :D Ale co už se dá dělat... Alespoň to hezky nově voní

      Vymazat
  2. také pěkná hromada:) Obraz Doriana Graye si chci přečíst, tak mě těší, že to znovu vydali a Šedé tóny mám na pořadníku také.

    OdpovědětVymazat