sobota 8. února 2014

Měsíční chvástačka (leden 2014)


Meme pořádané Judit

1. Knihy, které jsem si koupila


Moje lednové nákupy začaly zcela nevinně. S hlavou v pejru si koupila mamka pro sebe, ale do knihovničky to samozřejmě přibylo mně. Palác prokletých jsem si běžela koupit hnedka po vydání. A Nadějné vyhlídky jsem splašila za 5 Kč v antikvariátu.


Následuje úlovek z Hlaváku. Knihy za babku. Čas čarodějnic jsem si pořídila díky nadšené Kath, Nádhernou temnotu a Nádherný zmatek jsem si pořídila kvůli doplnění série.


Alchymistu a Jane jsem pořídila také na Hlaváku. Kdo by je tam taky nechal? Doctor Who: The Silurian gift jsem objevila za 30 Kč na BD. Miluju Doctora, miluju Siluriany. A miluju levné knihy. Výsledek? Tahle úžasně dokonalá kniha.


Posledním tištěným přírůstkem je jedna z mých oblíbených knih, Volání netvora od Nesse. Opět ve slevě. Kdo by odolal?

Dublin street (On Dublin Street, #1)

A máme tu ještě jeden e-book - Dublin street, který vlastně koupila mamka, ale na tom nesejde. Je v MÉM Lokim. O knize nic moc nevím, ale kdovíproč jsem jí musela mít. 

2. Knihy, které jsem vyhrála 


Ano, Vendea konečně něco vyhrála! Na FB stránce současného YOLI běžela soutěž s TMI. A tak jsem se do doplňovačky zapojila a helemese... Podařilo se mi vyhrát Město ze skla, na které se neskonale těším. Medicínské historky jsem vyhrát nechtěla, ale poštěstilo se mi je nějak vyhrát v tombole na plesu mé BF.  Vypadá to "hodně zajímavě".

3. Knihy, které jsem dostala


Na FB blogu jste si určitě všimli tajného divergentního setkání s CooBoo. Z něj jsem si odnesla tenhle úžasný dáreček do série, kterou jsem ještě nečetla. Šampion vypadá vážně skvěle a nemůžu se dočkat, až si Legendu přečtu.


Tohle sice není úplně knižní dárek, ale moje úžasná Lucy mi darovala k pozdním narozeninám božský hrneček s Tardis v mé oblíbené Tardis blue. Není dokonalý?

4. Knihy, které jsem dostala jako recenzní výtisk


A nakonec tu máme tři RC. Prvním je Hrej hráčem od Galatey, kterou jsem už přečetla a recenze se snad brzy objeví na blogu. Zprávy z druhého břehu dorazily od Knihcentra. Na knihu se moc těším, podobný styl mám moc ráda. Strážkyně krve dorazila už i ve fyzické podobě.

Hidden Magic (The Dragon Lord #1)The Secret Diamond Sisters (The Secret Diamond Sisters, #1)

Nakonec dva e-booky z Netgalley. První z nich je Hidden Magic. O knize nic nevím, líbila se mi obálka. The Secret Diamond Sisters je kniha od autorky Remembrance, která se mi moc líbila, a tak jsem dala šanci i autorčině nové knize.

12 komentářů :

  1. Páni, pěkná řádka knih :-) Ale pěkné, pěkné!! ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty máš vždycky tolik knížek :D

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělý knížky. Legenda je úžasná série. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Teď to bude znít hrozně vzhledem k tomu, že k tobě chodím pro knižní tipy, ale tentokrát asi puknu závistí z té knihy a TARDIS hrnečku! A pochopila jsem správně, že jsi tu knihu koupila v Levných knihách? Budu tam muset zajít!

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne :)
    Prvý diel Nádherné bytosti čítam, no veľmi ma to nudí. Aký máš názor ty na túto sériu? Ako som zistila, tak si si poslednú časť kúpila, aby si mala komplet, tak sa preto pýtam :)
    Hrej hráčem ti závidím :D

    OdpovědětVymazat
  6. Skvelé prírastky.:)
    Volání netvora je vážne super a The Secret Diamond Sisters si hrozne chcem prečítať, autorka píše príjemne.:)

    OdpovědětVymazat
  7. Úžasné knihy! Hrej hráčem a Volání netvora bych si moc ráda přečetla. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ten hrnček je dokonalý, asi napíšem Lucy :D

    OdpovědětVymazat
  9. Toho Šampiona si taky musím pořídit, nějak me ta dvojka chytla a potřebuju vědět, jak to dopadne :)

    OdpovědětVymazat
  10. Páni, tak tomu říkám menší armáda přírůstků... =D A ten hrnek chci! =D

    OdpovědětVymazat