úterý 8. dubna 2014

TBR Jar (1) - Bič na Vendeu


Taky máte ten problém, že se vám doma vrší knihy, které si koupíte, ale máte problém se k nim dostat? No, já jsem ten případ. A přibývají další! Losování na randomu na mě asi nefunguje, takže jsem se rozhodla pro něco drastičtějšího. Inspirovaly mě booktubeři na youtube, plus samozřejmě Erný a Kath (Kathin příspěvek najdete TZDE). A tak jsem mamce vzala láhev po okurkách a stvořila svojí TBR jar.

A že těch knih je! Ani to skoro nemůžu zavřít. Smíchala jsem jak anglické, tak české. Tak uvidíme. Ještě nevím, jak často budu tahat. Uvidíme, jak rychle to budu zvládat číst. A jak jsem dopadla?



Tadá! Proroctví sester! Jsem na to vážně zvědavá :D

11 komentářů :

  1. Páni, tak to je hustej nápad. =D *poohlíží se po piksle, kam by mohla naházet svoje nepřečtený knížky* I když bych si měla asi udělat nejdřív nějakou verzi jen na četbu na Českou literaturu... =D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom mi nepovídej :D necelý 3 knihy z 28 :D

      Vymazat
    2. Já mám necelý dvě... =D Taky máš pocit, že jsi kapku nahraná? =D

      Vymazat
  2. Mne sa táto kniha páčila :) Nepatrí síce k najlepším, ale bola fajn. Len škoda, že ďalšie diely u nás nevyšli a ja som nemala príležitosť si to prečítať v češtine...

    OdpovědětVymazat
  3. Téda, fakt dobrý nápad :-D Asi se isnpiruji- Protože knih na přečtení mám doma mraky a nevím, čím začít :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Já na tohle používám projekt Čtení knižních restů, který byl sice vymyšlený trochu jinak, ale já jsem si ho upravila:) Mám v něm seznam všech knih, co mám doma a každý měsíc si jednu vyberu a přečtu si ji. Nelosuju, vyberu si ji podle chuti a nálady. Zatím to na mě funguje (musím to zaklepat:)
    Proroctví sester jsem četla minulý měsíc (byl to taky můj knižní rest) a kniha se mi líbila. Sice se toho tam moc neděje, ale je to dobře napsaná a má to pěkně tajuplnou atmosféru. Momentálně čtu druhý díl, který už je víc akční a nadpřirozený - a zatím tuhle sérii hodnotím kladně.

    OdpovědětVymazat
  5. Taky o něčem takovým uvažuji :D někdy je to s těma knihama, co máme doma fakt za trest :D Nechápu, čím to je :D

    OdpovědětVymazat
  6. Zajímavý nápad, možná bych to taky mohla zkusit. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Hmm, tak to je hodně dobrej nápad, a taky sakra užitečnej :D Tohle si připíšu zase na "To Do List" :D

    OdpovědětVymazat
  8. Pekný projekt, ale u mňa by asi nevydržal, lebo ja čítam všetko zaradom :D

    OdpovědětVymazat