sobota 14. června 2014

Vendea a sbírání samolepek



Hahá, tohle asi bude pěkná blbost, ale budiž. Ať tu nejsou jen samé recenze a tak. A co vám dneska odprezentuji? Svoji monströzní sbírku samolepkových alb, která jsem za ta léta nasbírala. Jo, jsem totiž sběratel. Je jedno, co sbírám. V současnosti jsem sice samolepky vyměnila za knihy, ale i tak. Takže tadááá.

Samolepky

Moje posedlost začala už před dávnými dobami, zhruba v době, kdy šel Harry Potter a Tajemná komnata do kin. K příležitosti filmu bylo vydáno i samolepkové album. Musela jsem ho mít. Prostě musela! Ani radši nebudu počítat, kolik peněz v mých samolepkách vězí.. No...

Cca tak tři-čtyři alba tu nejsou. Ta jsem měla ještě před tím HP. Je to Pokémon album (jedno je někde schované a druhé už zmizelo) a Koně a poníci (někde v propadlišti papírů). A ještě jsem sbírala hokejové a Pokémon karty. Ty ale bohužel už nemám.

No, raději se přesuňme k mé sbírce. Začneme tedy Harry Pottery.



Tohle album mám jako jediné celé. To, co mi chybělo, jsem dostala k jedněm narozeninám. A jsem na to pyšná.



Tohle album patří k mým nejoblíbenějším. Tenhle díl HP mám totiž nejradši, a tak se není čemu divit. Navíc jsou tu ty luxusní zlaté samolepky.. No krása pohledět.



Ohnivý pohár sice taky nemám celý, ale alespoň tu je Barty Skrk Jr alias David Tennant. Graficky také moc krásně zpracované, navíc k tomu byly i samostatné karty postav a 3D karty.



Tohle bylo spíš už z hecu. Měla jsem předchozí díly, tak proč ne i tohle?



Zvířátka, zvířátka. No jo, jsem milovníkem přírody...



Jedno z mých nejoblíbenějších alb vůbec. Já miluju Piráty z Karibiku a tohle je prostě mňamózní. Navíc si na začátku uděláte vlastní pirátské jméno a vlastní posádku. To není vůbec zlé, né?



Ani mě neminula éra WITCH. Pro svoji obranu - ten časák byl vážně dobrej a příběh taky.



Další čarodějky. Když pořádně, tak pořádně.



Nevíte někdo, proč jsem si pořizovala i tohle? No, nevermind.



To samé, co výše. Simpsonovi miluju, ale proč mít i album?



No jo, miluju fotbal. A máme tu FIFU. Tu jsem sbírala fakt poctivě. Sice mi toho dost chybí, ale i tak. Výhoda? Mělo to i tabulku, kam jsem si mohla zapisovat výsledky zápasů!



Jsem ostuda, neviděla jsem staré Star Wars, ale Pomsta Sithů byla prostě skvělá. Hlavně Anakin. Album je sice v angličtině, ale to mi vůbec nevadilo. Nikdy. Dokonce jsem si i schovala Anakinovu samolepku.



A co bych to byla za fantazáka, kdybych neměla i Pána prstenů. To bylo asi moje druhé nebo třetí album. Taky skoro celé. Česky.



Album s Návratem krále mám v angličtině. Dá se na tom docela dobře trénovat.



No a nejlepší nakonec. Hannah Montana ve filmu!



A jako poslední tu mám karty Bella Sara. Děsně cool věc. Milovala jsem koně a tyhle karty jsou prostě boží. Když zadáte na internetu kód, tak vám ten kůň přibude do stáje a vy se o něj můžete i postarat. Navíc jsou tam citáty. 

A co vy? Sbírali jste něco taky?

7 komentářů :

  1. Já jsem sbírala akorát Pokémony, měla jsem je skoro celý... :D

    OdpovědětVymazat
  2. Super :D Já mám samolepek jak naseto, ale ne přímo sběrateleské knížky :/
    Sběratelská vášeň je skvělá, ale když tě to přejde, tak nevíš kam s tím :D Já sbírala ubrousky a mám je pod postelí, kde jsou na nic...kamarád vtipkuje, že bych mu je mohla věnovat na záchod :D ale to se mi zase nechce...

    OdpovědětVymazat
  3. Já sbírala Barbie, pokemony a Pána Prstenů. A ještě takové ty lesklé barevné samolepky, ale ne už do alba, ale zvlášť. Pak jsem tady chvilku sbírala i karty. Pokemon a Harry Potter. No a dodnes sbírám knížky. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Také jsem sbírala kartičky Bella Sara.
    Jeden čas jsem sbírala samolepky Totally spies do alba, protože ten serial jsem opravdu milovala a ještě jsem sbírala časopisy WITCH. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty LOTR samolepky jsem taky sbírala. Prostě jsem musela. =D Tuším, že Společenstvo mám snad i sesbíraný celý, ale krk za to teda nedám. =D Možná by se někde ještě našly i samolepky, co jsem měla navíc... =D A jasně, že předtím ještě v dětství jsem taky měla pár dalších alb. Koně a poníky jsem měla sesbíraný komplet, to vím, pak jsem měla dvě alba Barbie... A ještě další, ale vážně už nemám tušení jaký... =D

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkná alba :) Hannah Montanu a Witch jsem měla taky :)

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrá sbírka. My jsme měli nějaké Harry Pottery, ale když jsme se stěhovali, tak je rodiče vyhodili..
    Kde jsi sehnala ty "Simpsonovi, jak přežít ve škole" ? Já bych to koupila našemu profesorovi k Vánocům :D

    OdpovědětVymazat