středa 9. července 2014

Blog Tour s Darrenem Shanem - Potřebuji vaši pomoc!


Jistě jste si všimli, že jsem před nějakým časem na FB blogu mluvila o chystající se Blog Tour s Darrenem Shanem. A je to tu! Za několik dní speciálně pro vás tahle Blog tour odstartuje. Můžete se těšit na tematické články věnující se Darrenovým sériím, nebude chybět ani Interview, které jsem s ním spatlala a samozřejmě také giveaway. K tomu, aby to bylo ještě zajímavější, ale potřebuju vaši pomoc!


A o co půjde? Pokud jste četli jakoukoliv Darrenovu knihu, napište mi e-mail. Pošlete mi odkaz na svoje recenze. Prostě cokoliv. Hodlám vás pak v článcích citovat, takže se nebojte, že by to bylo úplně na nic. Mimo odkazy na recenze mi napište svůj názor v té podobě, v jaké byste chtěli, abych ho zveřejnila. Četli jste víc knih? Žádný problém, napište víc názorů. Každá pomoc se cení. A na jaké že knihy a série můžete psát své názory?

  • Série o poloupírovi Darrenovi Shanovi (12 knih)
  • Série o poloupírovi Darrenovi Shanovi - manga (12 knih)
  • Série o Lartenu Hroozlym (4 knihy)
  • Série Město (3 knihy)
  • Série Zom-B
  • Darrenovy samostatné novely (Thin Exectioner, Lady of Shades, Koyasan atd...)
  • Série Demonata (10 knih)
A o čem máte psát? O čemkoliv. Svoje pocity, oblíbené postavy či něco podobného. Nechám to na vás. 

Své názory mi posílejte na mail vendeadreams@gmail.com. Do předmětu dejte Darren Shan. A máte na to čas řekněme do soboty 12.července.

3 komentáře :

  1. To je super! Zbožňuji Darrena Shana! :-) Jenom k té sérii o Lartenovi, mě se zdá že u nás v ČR ještě nevyšel ten poslední díl a mrzí mě to. :-( Nevíš náhodou, kde by se dala koupit anglická kniha? Díky. Napíšu taky email a těším se na rozhovor!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poslední díl Ságy o Lartenovi by měl vyjít na podzim ;)

      Vymazat
    2. Děkuji, tak to už teda počkám na díl v češtině. :)

      Vymazat