úterý 9. prosince 2014

Marry, Fuck, Cliff Tag (again!)


Před nějakou dobou jsem tenhle tag v podobě Marry, Kiss, Baby, Cliff už dělala. A jelikož mi ještě zbyly nějaké ty lístečky, tak jsem opět zalovila a tentokrát tag trochu upravila. Co se změnilo? Místo dítěte a polibku jsem přidala bod "Fuck", který znamená sex na jednu noc. Tak jak jsem dopadla? Jdeme na to!


Round 1

Legolas (Pán Prstenů), Cam (Pád), Osmond Sudd (Sága Darrena Shana)



V případě prvního kola jsem byla poměrně na vážkách, jelikož tu jsou prakticky samí fešáci. Nakonec jsem se ale rozhodla, že si vezmu Legolase, protože je to prostě sympaťák. Jednu noc bych strávila s Camem, protože si to prostě přiznejme - tělo tohohle anděla stojí za hřích. A z útesu poletí Osmond Sudd, protože si to může dovolit. Přežije vše.

Round 2

Damon Salvatore (Upíří deníky), Oren (Ptačí zpěv), Adam Kent (Jsem roztříštěná)



V druhém kole jsem měla poměrně jasno. Z útesu jsem shodila Adama Kenta, protože je to prvotřídní kretén a nic jiného si nezaslouží. Když už to musí být, tak bych si něco začala s Orenem. Ne že bych ho neměla ráda, ale... v noci se může stát cokoliv. A svatba? Jasná volba - Damon Salvatore. Naprosto dokonalý.

Round 3

Jacob Black (Stmívání), Damien Stark (Trilogie Stark), Edward Cullen (Stmívání)



Ve třetím kole se nám sešlo duo ze Stmívání a jeden neodolatelný milionář. Vzala bych si Jacoba, protože... podívejte na to tělo? Do postele bych si na tu jednu noc vzala Damiena Starka... třeba by mi i něco koupil. A ze skály poletí Edward Cullen. Sorry, kámo, ale nic jiného si nezasloužíš.

Round 4

Kishan (Tygří sága), Renier Laroche (Smečka), Alexander Barrington (Měděný jezdec)



Opět poměrně jasná volba. Kishana bych si vzala ve všech případech. Kdo by nechtěl mít doma indického sexy prince, který se mění na černého tygra, že. Do postele s miláčkem Renem, protože si ho Calla prostě nezaslouží. A z útesu shodíme Alexandra, protože je to prostě majetnický hulvát Šura (a teď mě tak třičtvrtina lidí vykuchá). A ne, na to, že mi uděláš stůl, ti fakt nenaletím, kámo.

Round 5

Jesse de Silva (Mediátor), Ned Stark (Hra o trůny), Harry Potter (Harry Potter)



Dalším letcem z útesu se stal Harry Potter. Zabila jsem Harryho. Já vím, je to vážná škoda, ale zjistila jsem, že mi jako hrdina moc nesedl. Stejně jako jeho otec. Do postele s Nedem Starkem. Schválně, jestli je to zlovlk. A vzala bych si Jesseho. Mluví španělsky! Třeba by mi taky říkal querida.

Round 6

Jasper Hale (Stmívání), Viserys Targaryen (Hra o trůny), Čtyřka (Divergence)



Pokud jste mě po Alexovi neupálili, pak mě zabijete teď. Z útesu jsem totiž shodila Čtyřku. Já ho vážně mám ráda, ale v téhle trojici je tím posledním... Vzala bych si Jaspera, protože je ve všech ohledech naprosto dokonalý. A vyspala bych se s Viserysem... protože miluju idioty a padouchy... a je to Viserys.

Round 7

Kurda Smolt (Sága Darrena Shana), Haymitch Abernathy (Hunger Games), Draco Malfoy (Harry Potter)



V posledním kole jsem byla celkem překvapená. Mám tyhle tři vážně ráda, takže se mi rozhodovalo dost špatně. Nicméně z útesu poletí Draco Malfoy. Nejspíš neunesl, že jsem mu zabila Pottera (go, Drarry!). Manžel byl úplně jasný. Je to samozřejmě můj blonďáček Kurda Smolt. No... a do postele mi zbyl Haymitch. Svoje kvality určitě má... :D

8 komentářů :

  1. Legolase bych si taky klidně vzala. A s Viserysem bych do postele skočila taky bez váhání, a moje zdůvodnění by bylo asi naprosto stejný jako to tvoje. No, možná bych ještě přidala, že je zatraceně sexy... =D

    OdpovědětVymazat
  2. Hodně jich neznám, ale stejně mě to pobavio :D Ne že bych plánovala z útesu shazovat Čtyřku (i když po tom, co předváděl v Alianci...) a Harryho (stejně miluju Rona a Harry se často choval jako trotl)
    Zato Draca bych nakopla s chutí :D
    A Jesse z Mediátora byl super úchvatnej, co si tak matně vybavuju :)
    Ned Stark a Haymitch♥♥
    Viserys je hroznej blbec :D :D Fakt ho nemám ráda :)
    Super tag, vždycky mě u tebe pobaví! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Oh, Viserysa by som si do postele vzala aj ja, úplne súhlasím, ja ho mám proste rada :D A Legolasa, Cama a Damona :D
    Ale chudáčik Draco, ako si mu to mohla urobiť? Tobias mi je ukradnutý, ale Draco je zlatíčko :D Ostatní ma už potom nejako netrápia :D

    OdpovědětVymazat
  4. No jasně, já si vezmu Haymitche za tebe, z tvého výběru je, řekla bych, mojí NO. 1 :D Ale teda šahat na Jacoba, fuj! :P

    OdpovědětVymazat
  5. Ne! Proč Draco? :D
    S tím Adamem bychom byly úplně stejně :D Ale mezi Damonem a Orenem bych si nemohls vybrat... :P :D

    OdpovědětVymazat
  6. :D
    Tak teď jsem se pobavila :D Tenhle tag má rozhodně svoje kouzlo :D

    OdpovědětVymazat
  7. Škoda že si nepřidala i Rena z Tygří ságy :( kdyby byl proti sobě Ren a Kišan, manžel by byl teda u mě rozhodně Ren a na jedno použití by byl Kišan. Nedokázala bych ani jednoho shodit ze skály :D

    OdpovědětVymazat