pondělí 12. ledna 2015

Třetí narozeniny - co se za rok stalo nového?


Tadadááá! *Famfára* Dnešní den se zapsal do historie. Máme tu třetí narozeniny blogu, kterému tímto moc děkuji za to, že měl se mnou takové nervy a žije si sám vlastním životem. A proto jsem se rozhodla pro každoroční shrnutí na počest tohohle skvělého přítele, který mne ještě neopustil! Nejprve mu ale zazpíváme k narozeninám! (spolu s Cheesem a Pinkie)


A jelikož jsem extra hodná, objednala jsem i super party a podělím se s vámi o svoji nejoblíbenější party birthday song z MLP. Pro tebe, blogu! Něco si přej!


Minulé roky jsem byla zvyklá sem přidávat bývalé designy na FB timelinu. No, letos to vypustíme a rovnou se vrhneme k těm statistikám.


A opět to srovnáme s loňskem. Měla jsem 355 pravidelných čtenářů, letos je to už krásných 443 pravidelných čtenářů. Měla jsem 87 571 shlédnutí, letos toto číslo vyšplhalo na neuvěřitelných 170 618. Jste prostě boží! Neopomeneme ani FB stránku. Loni vás bylo 415, letos už 582. Řekněte mi, kde se pořád berete? Za ten rok jsem dokázala sepsat 178 příspěvků, což není vůbec špatné.


Stejně jako loni, i letos se podíváme na klíčová slova ve vyhledávání. A jaká je první TOP 5? "echo emersonová", "vendea", "dívka ktera sahala po hvězdách", "doctor who tag otázky" a "bez naděje colleen hooverová". A perličky? Opět "zoofilka", "proc nosi teenageri kapucu", "cute love", "designkath@gmail.com", "hunger games brecela film", "jak se pozná praví rubin", "jmeno pro plysaka", "kdo je betty who", "mladičká holčička", "plakát stefana salvatore", "proč jsem slýchával hlasy", "tahereh mafi warner povedal", "uchyl na cizince", "vendea mytologie", "w shakeospeare 120 dno sodomy". Takže co z toho vyplývá? Zřejmě se vyžívám v zoofilii, mladičkých holčičkách, miluji Stefana Salvatora, jsem úchyl na cizince a jako bonus pan Shakespeare napsal 120 dní Sodomy od pana Sadeho. Bravo!


Jak jsem na tom byla s psaním článků a aktivitou? Děkuji moc nakladatelstvím, která mne oslovila a i ta, s kterými mám tu čest spolupracovat. Největším úspěchem bylo asi navázání spolupráce s nakl. CooBoo. Jste úžasní! Velký dík patří i šéfredaktorovi Honzovi z Fantasye, kam stále mohu přispívat. Pro mě největším projektem byla asi blogtour s Darrenem Shanem, kterou jsem pořádala ve spolupráci s nakladatelstvím CooBoo a se samotným autorem. A i když to dalo hodně práce, překládání a korespondence s Darrenem, vážně jsem si to užila a doufám, že v budoucnu budu moci uspořádat něco podobného. Kdybyste náhodou měli nějaký nápad na to s kým, jsem pro každou špatnost. Dalším větším projektem bylo letní čtení anglických knih, které jsem pořádala spolu s Kath. Sice jsme to nedotáhly až do konce, ale nevadí. Něco jsem přeci jen přečetla a příští rok se určitě můžete v létě těšit na pokračování!


Můj TOP knih můžete najít ZDE.

Blogerské Vánoce!
Stejně jako loni jsem se zúčastnila pár knižních akcí, i když to nebylo až tak velké. Oproti velkým srazům z předešlých let jsem se raději zaměřila na posezení s kamarádkami z Kyber či Amy a Lucy. Na pár akcích jsem ale přeci jen byla, největším byl samozřejmě Svět knihy, následně Pražský sraz pořádaný Madeleine a Basterkou, pak CooBoo dobročinný bazar a několik Yoli předpremiér. I tak jsem to měla celkem nabité. Pevně doufám, že v tomhle roce budu jezdit po víc akcích, přeci jen mi to trochu chybí. A abych nezapomněla - letos sice žádná Knižní Apokalypsa u nás doma nebyla, ale místo toho jsme měly historicky první KyberVánoce s Kath, Willindou, Abyss, Freckles a Bětkou u Will doma. 


Dostáváme se pomalu k vám, milí čtenáři a všichni, kteří mě podporujete. Moc vám děkuji. Miluju vás! Nemá cenu tu jmenovat přímo, protože je vás hodně a nechci nikoho vynechat. Řeknu jediné - prosté díky! Blog vás miluje.


Vše důležité bylo řečeno, snad jen pár předsevzetí, které bych ráda do budoucna. 



Budou asi pořád stejná. Číst, užívat si čtení, číst víc anglicky, přečíst celou Anne Riceovou, neustále vám ji cpát, šířit přátelství (protože je magické) a prostě si to všechno užívat! A nebýt tak líná. 



Děkuji! Soutěž bude zítra či pozítří. 


A nezapomeňte, každý z vás je něčím spešl! Dělejte to, co vás baví. Stejně jako Rarity v následující písničce (je boží!).


8 komentářů :

  1. Oceňuji zejména hudební a obrázkový doprovod, to se rozumí!!! :D Pinkie tolikrát v hlavní roli, to mě hřeje u srdíčka! :)
    Každopádně ti gratuluji ke stále se navyšujícím číslům ve statistikách, protože ať si říká každej co chce o tom, že na to kašle, prostě to potěší, když víš, že se ti fanklub rozrůstá! :) :D
    Pobavila mě klíčová slova, hlavně to s hrubkou :D
    Vánoce jste měly krásné, líbí se mi zejména ty stejnoměrné balíčky! :D :D
    Přeji mnoho radosti s blogem do dalších let :) Ráda se k tobě vracím :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vidíš, nakonec sis vzpomněla a nikdo ti to nemusel připomínat (myslím, teda). :D Znáš to, všechno nejlepší a do dalších narozenin mnoho úspěchů. ;)
    Ha ha, některá klíčová slova mě teda rozsekala. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti gratuluju k zaslouženým krásným číslům ve statistikách a ke všem úspěchům :) Všechno nejlepší k blogovým narozeninám a přeji ti hodně štěstí, úspěchů, chutě do blogování a spoustu skvělých knižních zážitků i v dalším roce :) A klíčová slova mě vážně pobavila :D

    OdpovědětVymazat
  4. Všetko najlepšie k tretiemu roku, tomu sa hovorí výdrž a pekné úspechy! :) Nech ti to vydrží čo najdlhšie.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak přeju blogu všechno nejlepší, a tobě hodně štěstí a inspirace do dalšího roku. ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc gratuluji Tobě i blogu, hudební doprovod byl úžasný! :D Doufám, že se Ti bude stejně dobře dařit i v dalších letech...

    OdpovědětVymazat
  7. Nejdřív jsem článek rozklikla na mobilu, kde gify nefungovaly, takže jsem mohla ocenit jen text (a vůbec mě nepřekvapuje, že je článek opět skvěle napsaný). Ale teď, když jsem si ho našla i na normálním pc, tomu všichni ti poníci skutečně dodávají šmrnc. :D Všechno nejlepší a hromadu dalších suprových článků Tobě i Tvému blogu! :)

    OdpovědětVymazat