neděle 31. května 2015

Měsíční chvástačka (květen 2015)

Meme pořádané Judit

1. Knihy, které jsem si koupila


Jako první kupička, která mi tu přistála paradoxně jako poslední. Lesáky od Thomase Hardyho jsem vyhrabala ve výprodeji v naší knihovně za 5 Kč. Tess z D'U... se mi od autora líbila, tak jsem se rozhodla vyzkoušet něco dalšího. Dceru sněhu jsem sice kupovala pro mamku, ale v knihovně skončila sice mně. Když už jsem byla v LK, tak jsem si za zkoušku koupila Démona (konečně jsem ho sehnala za nějakou fajn cenu) a Na druhé straně (záminka si znova přečíst Balthazara ♥). A záložka s Bellou tam spadla náhodou, mám doma už jednu s Jacobem a nemůžu si ji vynachválit (co na tom, že je tam Bells).


Další dva úlovky jsou v angličtině. The Diviners jsem vyměnila s Kath. A vážení, ta obálka! Od Libby jsem si chtěla něco přečíst už dlouho, takže teď konečně můžu. Throne of Glass byl v dost velké slevě, takže jsem neodolala. Zajímá mě, proč je ta kniha tak opěvovaná a jaký asi bude princ Dorian.


Od Davida jsem si pak koupila první tři volume Bleache, protože je chci mít prostě doma. A za tu cenu ♥ Bleach se stal hned po Death Notu mou nejoblíbenější mangou, takže je to prostě must-have.


Plavbu Jitřního poutníka mám taktéž od Davida. Kompletuju si konečně svou sbírku Narnie. Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti jsem si koupila na Světu knihy za blogerskou slevu.


Ani tento měsíc se neobejdu bez e-booků z Amazonu. He found me je kniha, kterou budeme číst v Summer readingu, takže jsem ji tam z tu cenu nemohla nechat. Stejně jako novelku Hunting Kat. Charmed je druhý díl od knihy Hexed, kterou mám doma v papírové podobě. Charmed bylo v předobjednávce za pakatel, takže... proč ne?


The Purgatorium je kniha, na kterou upozorňoval v jednom videu Ben. Byla zadarmo a námět nevypadal vůbec špatně. The Evil and the Pure je další kniha, kterou napsal Darren Shan pod pseudonymem. Byla zadarmo... (ještě, že jsem na ni počkala). Neskutečně se na ni těším.

2. Knihy, které jsem vyhrála

Já a něco vyhrát?

3. Knihy, které jsem dostala


Na Světě knihy jsem na blogerském sraze dostala tři krásky - Girl online, Dívku, která se třpytila a Muzeum prazvláštních věcí. Na CooBoo sraze pak Druhou stříbrnou knihu snů. Moc děkuji!

4. Knihy, které jsem dostala jako recenzní výtisk


Papírový pouze jeden, a to Hrej vabank, která dorazila v pátek. Měl by to být poslední díl a já se nemůžu dočkat. K učení to bude to pravé.


A nakonec tři recenzní e-booky. Jako první dva od nakl. YOLI - Vodopád a Otrávené štěstí. Z Netgalley jsem pak dostala knihu Those Girls, která by u nás měla vyjít. Taky u YOLI.

A nakonec vše pohromadě (chybí jen Hrej vabank, jsem totiž chytrá a zapomněla jsem na ni)

15 komentářů :

  1. To jsou opravdu krásné knihy ani nebudu psát, které všechny ti závidím a moc bych si ji chtěla přečíst :)

    OdpovědětVymazat
  2. No páni, ty toho máš! :) Na Skleněný trůn jsem taky hodně zvědavá, ale počkám si, až ho vydá CooBoo v češtině :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná hromádka, Sirotčinec slečny Peregrinové chci také a na Hrej vabank už netrpělivě čekám :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělé knihy! :) Gril online bych si ráda koupila a také bych mohla zajít do Levných knih pro Dceru sněhu a Agnes. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pekná kôpka a dobré knihy :) Hrej vabank by som si tiež rada prečítala.

    OdpovědětVymazat
  6. Slusna hromadka, a skvele knihy. Jsem moc zvedava na recenze :)

    OdpovědětVymazat
  7. Páni takové nádherné knihy..já už dlouho pokukuji po Girl Online a také po Sirotčinci.
    Tak snad se mi brzo dostanou do ruky :D

    OdpovědětVymazat
  8. Páni, tolik knih ti strašně závidím! Hlavně tedy Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti :))

    OdpovědětVymazat
  9. Slušná hromada knih! To já můžu jen tiše závidět :D

    OdpovědětVymazat
  10. Hromada skvelých kníh! :D Throne of Glass vyzerá skvele, Bleach číta kamarátka a počula som na to dobré názory :-) Túto Narniu mám ako jedinú doma a Sirotinec... som čítala, skvelá kniha :D Ostatné som nečítala, ale vyzerajú tiež zaujímavo :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Tomu se říká pěkná sbírka. =D To ještě pořád máš kam to dávat? =D

    OdpovědětVymazat
  12. Tolik úžasných knih. =) Taky jsem koukala na Throne of Glass, ale nakonec jsem si ji nekoupila. Teď lituju, jak jsem ji tam za tu cenu mohla nechat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je dost možný, že ji časem zase zlevněj :) takhle už tam byla podruhý

      Vymazat