úterý 11. října 2016

Měsíční chvástačka (září 2016)

Meme pořádané Judit

1. Knihy, které jsem si koupila



V září mi konečně dorazily dvě pre-order objednávky z BookDepository, na které jsem se neskutečně těšila už snad rok, a to Furthemore a Empire of Storms. S koupí Harry Pottera a Prokletého dítěte jsem otálela dlouho a pořád si říkala, jestli to má cenu. Nakonec jsem se ale nechala zlákat.

A Mortal Song

Už netuším, kolik stála, ale Kath mě upozornila na výhodnou Amazon předobjednávku knihy A Mortal Song, která vypadá božsky. Snad bude dobrý i obsah,
2. Knihy, které jsem vyhrála


Není to tak úplně kniha, ale u NikaRoovy jsem vyhrála v soutěži podpisovou kartu od Diany Gabaldon, za což ještě jednou moc děkuji!

3. Knihy, které jsem dostala


Mamča mě překvapila komixem Avengers, který vypadá vážně dobře.

4. Knihy, které jsem dostala jako recenzní výtisk



V září začala škola, což tnamená, že mám zase čas na čtení ve vlaku. Odpovídá tomu i počet RC. Od Yoli mi dorazila Copatá máma, na kterou jsem byla vážně zvědavá a Byla jsem tu od mé oblíbené Gayle. Tokijský ghúl pak pro Fantasyu.



Šťastně až navěky také dorazilo od Fantasyi, Roj hrůzy pak od Knihcentra.

A nakonec všechny pohromadě (ta EoS je vážně tlusťoch!).

4 komentáře :

  1. Hezké přírůstky :) Už jsi Harryho četla? Co na něj říkáš?
    Po Furthermore už jsem také párkrát pokukovala, ale říkám si, že mám doma dost nepřečtených knih, tak se snažím ovládat a nové si nepořizovat. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem zhruba v půlce a jsem celkem rozpačitá, ale slyšela jsem, že je druhá půlka lepší, tak snad se mi to bude líbit :) Scorpius je miláček.

      Vymazat
  2. Krásné přírůstky! :)
    Z knih jsem zatím žádnou nečetla, ale Šťastně až navěky na mě čeká nově na poličce a Byla jsem tu čeká na mém wishlistu :D
    Přeji pěkné čtení :)

    OdpovědětVymazat
  3. Klobouk dolů, že zvládáš přečíst tolik knih :-) já bohužel v poslední době přečtu tak dvě až tři knihy :-( což mě hrozně štve.
    Harryho a Byla jsem tu si chci brzy pořídit. Šťastně až navěky mám už naštěstí doma, bohužel však nepřečtené :-(
    Krásné řírůstky opravdu!

    OdpovědětVymazat