pondělí 30. dubna 2012

Měsíční chvástačka (Duben 2012)

Meme pořádané Judit

Duben.. No, mám rozhodně více knih, než jsem očekávala :D No, posuďte sami.


1. Knihy, které jsem si koupila


Prvními kousky, kterými jsem si udělala radost, byla triologie A Darkest Powers od Kelley Armstrong. Jedna byla za 90 korun, no neberte to :D Prvním dílem je The Summoning, druhý, The Awakening a třetím The Reckoning. Trochu mě naštvali s tím, že každá kniha je trochu jinak veliká, zvláště pak Reckoning.

 Dalšími úlovky jsou tři knihy z knihovního vyřazování, které jsem chytila za 5 Kč. Neberte to, miluju slevy :D
První z nich jsou Maturitní okruhy z účetnictví pro rok 2006. Sice zastaralé, ale něco se příští rok bude dát jistě použít. Další dva jsou kousky z povinné četby, a to Otec Goriot od Honoré de Balzaca a Kříž u potoka od Karoliny Světlé. Vzhledem k nákupu na beletrii.eu jsem si prostě k dárkům pro kamarádky koupit Roztomilé malé lhářky od Sary Shepard.  

2. Knihy, které jsem vyhrála 


Já něco vyhrála! :D Nenormální. Ano, jsem pyšnou majitelkou Štvanice od Patricii Briggs, kterou jsem vyhrála ve Velikonočním hopu u Haisky. Druhou cenou je e-book Nevedark od C.S.Einfeld, kterou jsem vyhrála během nějakého hopu v Americe.
Neverdark  

3. Knihy, které jsem dostala jako dárek 

A ono nic :) 

4. Knihy, které jsem dostala za recenzi  


Za duben jsem obdržela pouze jeden výtisk, a to Pijou mi krev aneb... od Kimberly Pauley, a to od Nakladatelství Alpress. 

Pokud jste následovatelem na FB, tak se můžete mrknout na nějaké fotky z focení na stromu :) A abyste nebyli ochuzeni, pár jich hodím i sem.

  
Tohohle krasavce jsem potkala na plotě u sousedů cestou na louku :D No není rozkošnej?

  

5 komentářů :

  1. ta série je nádherná <3 přeju, a závidím :D

    OdpovědětVymazat
  2. Darkest Powers som si kúpila tiež, tej cene sa nedalo odolať. :) A aj ja mám rôzne veľkosti, Summoning v malom formáte, Awakening a Reckoning vo veľkom. To je tým, že sú to rôzne vydania od rôznych nakladateľstiev (to som zistila až keď už knihy boli doma, aspoň som sa takto poučila, že na formáty si treba dávať pozor ;), ale možno ťa trochu upokojí, že sa po tri eurá na knihu celá séria v jednotnom formáte kúpiť nedala. Oni to tam tak podivuhodne pozlacňovali.

    V každom prípade pekná chvastačka, taká zelená. :P

    OdpovědětVymazat
  3. Tie fotky sú skvelé, strašne sa mi to v tej trávičke páči :)

    OdpovědětVymazat