čtvrtek 3. května 2012

Dopisy hrdinům V.


Chtěla bych se přidat k novému čtvrtečnímu meme, ktero pořádá Awekki.
Cílem tohoto meme je napsat fiktivní dopis nějakému knižnímu hrdinovi. Skvělý nápad!
 
Pro dnešní dopisování jsem si vybrala úžasného a šarmantního mladíka Demetriho Volturiho ze série Twilight. Ano, docela nečekané. A abych vám vynahradila jeden týden předtím a Twillight je na hrdiny opravdu bohatá, tak přidám i velice ironický dopis samotnému veletřpytkovi Edwardovi! 
 
Drahý chudáčku Demetri,
 
vždycky jsem měla slabost pro italské chlapce, zvláště pak, pokud se mi chtějí zakousnout do krku. Co je lepšího než bohatý italský mladík, který o vás jeví zájem, že? Chápu, že ti Stephenie nedala moc prostoru, za což bys jí měl akorát tak vysát - rozhodně si myslím, že zasluhuješ daleko větší prostor, či alespoň větší zmínku a nějaký ten osobní příběh. Ráda si domýšlím, ale v tomhle případě bych byla radši, kdybych věděla, odkud se to tvoje sexy tělo vlastně vzalo. Teda, nepochop mě špatně. VÍM, že jsi upír, protože Edward je takový pako a všude dává na odiv ty svoje supernadliský schopnosti. A to nemluvím o měnících se očích. 
To je jedno. Ať se jde Edward vycpat s tou jeho kůží. Ta tvoje je daleko lepší - i po smrti sis zachoval tu krásnou olivovou. Z fleku bys mohl jít dělat modela. Co se třeba přihlásit do Amerika hledá Topmodelku? Se svojí schopností bys byl určitě schopnej vystopovat Tyru Banksovou nebo tak.
Chtěla jsem se tě zeptat, zda bys mi nezařídil prohlídku toho vašeho luxusního sídla ve Volteřře. Samozřejmě, že s tvým osobním dohledem, aby se mi nic nestalo. Nevím, jestli bych se chtěla stát pijavicí. Vůbec nevím. Jasně, bylo by to fajn, ale kdo mi zaručí, že bych měla nějakou schopnost a nebo skončila právě s tebou? Vystěhuj ty plesnivý dědky, jedině snad Arra tam můžeš nechat, toho ráda uvidím. Pokud jde o Marcuse, musí ven na vzduch. Slyšel jsi, co se říká - plíseň zmizí. Vlastně bych mohla přivýzt savo a pěkně vám tu vaši zatuchlinu vysmejčit. Už předem tě upozorňuju, že JÁ rozhodně NEJSEM krevní banka, takže si ty svoje tesáky nech pro sebe. Vím ale o několika lidech, kteří by ti jako potrava posloužit mohli, takže neváhej, a přijeď nejdřív ty za mnou. 
 
Ciao
 
 
Drahý Edwarde Cullene,
 
vlastně ani nevím, proč někomu, jako jsi ty, vůbec píšu. Viděl jsi vůbec Pattinsona, který tvou image tolik zřídil? Ještě před natočením filmu jsi byl celkem fešák - a ani to tvoje chování nebylo tak slaďoušovský a dalo se vydržet. Po komercializaci jsi ale klesl úplně na dno - a stala se z tebe jen okrasná třpytka, která se před lidma ráda odhaluje - nebo snad popřeš ten tvůj exibicionismus ve Volteřře? A to nemluvím o tý šílený nevraživosti vůči Jacobovi. Smiř se s tím pijavice - Taylor Lautner je prostě daleko víc sexy - a je teplomilnej. Doba Ledová je dávno pryč. 
Jediná věc, která je na tobě fajn, jsou tvoji sourozenci, kvůli kterým ti vlastně píšu. Ráda bych se setkala s Jasperem a Emmetem a budu moc ráda, když to zařídíš. Promiň, na slizouny neletím.
S přáním brzkého zdraví
 
Vendea

3 komentáře :