čtvrtek 18. září 2014

Doctor Who: Závoj smutku Blog Tour - Úvod

Vítám Vás u blog tour pořádanou ve spolupráci s nakladatelstvím Jota a pár dalšími blogery k příležitosti vydání první Doctor Who knihy v naší republice. A tou knihou není žádná jiná než Závoj smutku, kde se setkáte s Clarou a Jedenáctým Doktorem! 

Do Doctora jsem se zamilovala už minulý rok, kdy jsem stihla shlédnout všech 7.sérií (těch novodobých). Jakmile se tedy naskytla příležitost účastnit se DW blogtour, byla jsem všemi deseti pro. Byla jsem poměrně zvědavá na Doctorův příběh, protože už za sebou mám Silurian's gift v angličtině, a tak jsem byla zvědavá i na další příběh ze známého prostředí. 

Na začátek tu máme pouze krátký informativní článek s infem o knize a podobně. Během dalších dnů toho přibude snad víc, spolu se soutěží a recenzí (a snad i nějakou ukázkou). Nemám tolik času, kolik bych si představovala, protože hned v pondělí začíná škola a všechno to zařizování (nejen) se podepsalo i na mém zápalu pro blog. Nevadí, alespoň něco! Nezapomeňte se mrknout na blogy ostatních účastníků!


Účastníci blog tour:
• Martin (pořadatel) - autor banneru

Menší info k Závoji smutku

Doctor Who: Závoj smutkuBritský kultovní seriál Doctor Who se zapsal do Guinessovy knihy rekordů jako nejdéle vysílaný televizní sci-fi seriál. Dočkal se uvedení na českých obrazovkách a nyní přichází v knižní podobě. 
Vydejte se na neopakovatelnou cestu časoprostorem spolu s tajemným humanoidním mimozemšťanem, který si říká Doktor. Závoj smutku nás přenáší do dob dávno minulých – je 23. listopad 1963, den po atentátu na Johna F. Kennedyho. Tváře mrtvých se noří odevšad, začínají mluvit a křičet… a derou se do našeho světa. Dokáže se Doktor ponořit do svého smutku, aby zachránil lidstvo?

Více o knize ZDE

5 komentářů :

  1. Hahah, to je super že nám Doktora konečně přeloží do češtiny. Já mám doma spousty dílů Doctro Who edice quick read. :-) Je to takové milé, potěší to. A určitě doplním svojí sbírkou i českým překladem. Super!

    OdpovědětVymazat
  2. Super blogtour :) Já mám doma The Ark in Space. (Hele, jsem jediná, co nemusí Claru? Já tedy neměla ráda ani Marthu, ale Claru má dost lidí rádo a já ne :D - Ale alespoň mi neleze na nervy.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Claru taky moc nemusím :) Přišlo mi, že ze všech společníků měla nějak nejmíň rozvinutej příběh

      Vymazat
    2. Já jsem z Clary celkem rozpolcená. Chvilkama mi příjde skvělá a chvilema je to katastrofa. Moc se mi nepozdává ta zápletka typu "I was born to save the Doctor"

      Vymazat
    3. Nevím, u Marthy mi přišlo, že děsně tlačili na pilu, ale alespoň to byla taková normální holka, u Clary mi přijde, že se děsně snaží z ní udělat úžasnou osobu po všech čertech...
      A jak říká Camellia, to mi připomnělo, že jsem si u minulého dílu říkala, že to už je krapet asi moc, ta scéna konečná :D Člověk se jakž takž tedy smířil s tím, že byla úplně všude, že se narodila snad milionkrát, ok, člověk to překousne, ale je fakt, že tohle trochu přeháněj :DD

      Vymazat