čtvrtek 28. května 2015

TBR Jar (3)


TBR Jar tu nebyla už pěkně dlouho. A mělo to svůj důvod - jsem prostě neschopná a sekla jsem se hned na první knize, kterou jsem si před rokem vytáhla (přečetla jsem teda ještě Národní třídu, ale to se skoro nepočítá). Nicméně jsem konečně dočetla Proroctví sester a pustila jsem se i do Underworldu, takže jsem si chytře vytáhla další tři knihy. A není to vůbec špatné!


Jako první jsem si vytáhla Nabíječe. Jsem za něj poměrně ráda, protože jsem na něj slyšela samé dobré ohlasy. Mělo by to být vtipné a odpočinkové, takže proč tak nezačít?


Jako druhou jsem si vytáhla The Last Princess od Galaxy Craze. Kniha v angličtině, takže super. Už podle anotace vypadá kniha zajímavě.


Jako poslední tu mám volné pokračování Dalajlámovy kočky, a to Dalajlámovu kočku a umění příst. Za tuhle jsem moc moc ráda - první díl jsem si zamilovala a už se nemůžu dočkat dalšího vyprávění Jisky.

4 komentáře :

  1. Ještě jsem se nedostala ani k prvnímu dílu Dalajlamovy kočky, ale už se na něj vážně moc těším. =D A předpokládám, že druhej si pak budu kupovat taky, no... =D

    OdpovědětVymazat
  2. Tak o Dalajlamově kočce slyším prvně, asi bych se na to měla mrknout :D A na Nabíječe jsem příšerně zvědavá :D

    OdpovědětVymazat
  3. Jeska je skvělá, jsem zvědavá, jak se ti druhý díl bude líbit :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ani jedno jsem nečetla :) Tohle losování je zajímavý nápad, bojím se ale, že by to u mě moc nefungovalo :D Na knihu prostě musím mít chuť.

    OdpovědětVymazat