pátek 17. července 2015

30 Days Bleach Challenge (Day 16-30)


Už delší dobu jsem hledala nějakou challenge, kde bych se mohla trochu vypsat ze svých pocitů ze sledování Bleache (a samozřejmě i čtení mangy). Nakonec jsem objevila tuhle challenge na jednom českém blogu, což mne velmi příjemně překvapilo. Nemám úplně čas zveřejňovat články každý den, takže jsem ji rozdělila na dvě části do dvou článků. 

30 days Bleach challenge vymyslela Aya, pravidla zapojení najdete v jejím článku ZDE. Banner je také majetkem autorky (pokud budete chtít challenge také vyplnit, prosím, využijte jako zdroj článek původní autorky a pečlivě si přečtěte její pravidla).

16. Postava, co nechci, aby umřela

bleach_624___the_fang__grimmjow_jeagerja
Zdroj
Hmm, tohle bude trochu problém, protože pro spoustu lidí tady budou spoilery. A jelikož jsem trochu mrkala na wiki a na mangu, tak vím, kdo tak nějak umře. Hodně lidí už umřelo, takže... je těžké vybírat z těch, co přežili. Ale dobře. Grimmjow Jeagerjaquez (vážně doufám, že ho nezabiješ, Kubo!). S velkým napětím sleduju každý týden nové kapitoly mangy, abych zjistila, jestli je Grimmy pořád naživu (nezabíjej ho!). Prosím, pantera ne!


17. Oblíbený citát

Ichimaru gin

Můj nejoblíbenější citát... a prostě... feels. Kdykoliv si na něj vzpomenu, mám chuť brečet.


18. Nejsmutnější scéna/epizoda


Tohle nepotřebuje vysvětlení... Epizoda 307... Just... uh. Věděla jsem, že se to stane už dopředu a přesto jsem brečela.. A pak samozřejmě to po souboji s Ulquiorrou a Hollow Kingem Ichigem... too sad.

19. Oblíbené kido


Bakudo No 61 Six Rod Prison of Light. Nebo tak nějak. V těch jejich energetických kouzlech se moc nevyznám a pamatuju si jich jen pomálu (jako třeba Shakkaho). Nicméně mám ráda tohle svazovací, zvlášť, když ho sešle Byakuya. Ještě pak zmíním jedno, a to Cero, které používají Hollow a Espada, a to konkrétně Gran Rey Cero, které užívá Espada a já si ho zamilovala v Grimmově podání. Vážně efektní.


20. Postava, kterou jsem si zamilovala


Zamilovala jsem si hodně postav (prakticky Bleach), takže vybrat jen jednu je hodně moc těžké. Moc pozornosti jsem v předchozích bodech nevěnovala kapitánu Komamurovi, takže zmíním jeho. Kapitán je antropomorfní vlk (či tak něco) a je jedním z kapitánů Gotei 13. Je to moc roztomilý pejsek se silným smyslem pro spravedlnost... a já bych ho nejradši umazlila! 


21. Postava, které jsem nejvíc podobná / Můj vzor

Kubo Tite, Studio Pierrot, Bleach, Shunsui Kyouraku, Vector Art
Zdroj
Tady jsem lehce váhala, ale nakonec jsem vybrala Shunsuie Kyoraka, jednoho z kapitánů Gotei 13. Kyoraku a jsme si po psychické stránce hodně podobní a máme rádi i podobné věci. Řekla bych, že je to moje dvojče (což pro mě nevypadá moc příznivě). Stejně jako Kyoraku, i já jsem dost líný člověk, občas trochu flegmatický, ale jinak v podstatě hodný, se stinnou stránkou a ďáblíkem, kterého ale oba dobře skrýváme. Kyoraku miluje saké a ani já nepohrdnu nějakému tomu alkoholu. Rád spí, což... kdo rád nespí? Prohání ženské (což já ne, alespoň něco...). Jinak jsme ale jako dvojčata. Úplně nevím, jestli je to můj vzor, ale tak... proč ne. Kyoraku je fajn.

22. Postava, kterou bych chtěla cosplayovat

Zdroj
Pokud jste holka a chcete cosplayovat někoho z Bleache (holku), máte to dost těžké. Tudíž jsem skončila se skvělým rozhodnutím - pokud bych někoho měla cosplayovat, tak Gilliana! Sice jsou celkem tupí a tak, ale... bylo by to celkem jednoduché. Sehnat černý plášť, masku, udělat si do hrudi díru a napíchat na plášť trny... a tadá!

23. Oblíbená epizoda


Tohle je taky těžké, protože mám tak nějak... ráda všechno. Napadla mě ale epizoda 260 z filleru o materializovaných Zanpakuto, kde se z Hisagiho Kazeshiniho stala chůvička. No není tenhle krvelačný elfík roztomilý?


24. Oblíbená hudba (soundtrack) 

Tohle asi vynechám, protože jsem soundtrack nikdy neposlouchala.


25. Gotei 13/ Espada/ Vizardi nebo Quincy?

Bleach Gotei 13 by jojo1128xxx
Zdroj

Těžké, protože se nemůžu rozhodnout mezi Gotei 13 a Espadou.... ale asi Gotei 13, přeci jen jsou to ti dobří. Mám Shinigami všeobecně ráda a i když je Gotei 13 občas na nervy, bez nich by Bleach nebyl takový, jako je teď. 

26. Oblíbená/neoblíbená fillerová série


Mezi své nejoblíbenější fillerové série určitě patří ta s duchy Zanpakuto. To bylo naprosto skvělé - božsky vymyšlený příběh, vtipné a napínavé. Škoda, že to byl jen filler. Naopak se mi moc nelíbil první filler s Bounty, připadal mi dost zbytečný.



27. Oblíbený/neoblíbený film


Viděla jsem všechny čtyři filmy, nejvíc se mi ale asi líbil Diamond Dust Rebellion, kde hrál hlavní roli kapitán Hitsugaya. Skvělý příběh, skvělé efekty a taky souboje. Prostě Bleach, jak má být. Nejslabší pak byl ten poslední, odehrávající s v pekle. Hollow King Ichigo je super, ale nemělo to prakticky žádný příběh.

28. Oblíbený opening/ending

Openingy mám oblíbené hned čtyři, a to druhý, devátý, jedenáctý a třináctý. Ta hudba je prostě nádherná.





Z endingů pak My Pace.



29. Oblíbená videohra

Žádnou videohru jsem nehrála, takže těžko říct. Abych to ale úplně nezahodila, tak hraju Bleach Online, což je browserová hra, kde máte vlastní postavu, bojujete, zvyšujete levely, a tak... 


















30. Proč toto anime/mangu miluji?

Díky sledování tohohle anime jsem měla konečně něco, na co jsem se mohla v těžkých chvílích upnout, a tak jsem díky tomu překonala pár osobních problémů a taky zkouškové. Proč ho miluju? Je tam přesně ten styl humoru, který mám ráda, nádherná kresba, dobrý příběh a různorodí hrdinové. Vůbec toho nelituju a brzy se pustím i do pokračování mangy. Stoprocentně. 

Žádné komentáře :

Okomentovat