neděle 2. srpna 2015

Měsíční chvástačka (červenec 2015)

Meme pořádané Judit

1. Knihy, které jsem si koupila


Jako první tu byl neplánovaný nákup Sukuby 4,5 a 6. Na buxu ale měly letní slevy a zrovna tyhle tři díly mi chyběly do završení série, takže... proč ne? Richelle je tutovka.


To samé bylo u Mayfairovic čarodějek 1,2 a 3. Tyhle knihy od Anne se nedají prakticky nikde sehnat, a když už, tak za přemrštěnou cenu. Našla jsem je ale na aukru za velmi příjemnou cenu, takže musely být přirozeně moje. 


Posledním fyzickým přírůstkem je Zodiac. A také tím nejkrásnějším. Sice nad ním moje peněženka trochu zaplakala, ale na druhou stranu by mě na Book Depository vyšel ještě dráž než na BWB. Ta kniha mi za to fakt stojí. Vidíte tu obálku?

SunburnProgeny of Gods: Vertuém Destiny (Book 1)Muži, kteří nenávidí ženy (Millennium, #1)The Kiss of Deception (The Remnant Chronicles, #1)

Dále tu mám e-booky. Čtečka je momentálně na reklamaci, takže protentokrát jen obálky. Darren měl na Sunburn na začátku července akci, tak jsem si jí rovnou koupila. Progeny of Gods napsal jeden z mých oblíbených booktuberů a měl akci, kdy byla kniha zadarmo. Tak jsem neváhala. Muži, kteří nenávidí ženy byli také zadarmo. The Kiss of Deception byla zase v pořádné slevě. Nemohla jsem odolat.

Unseen (The Unseen Trilogy, #1)Love Beyond Time (Morna's Legacy #1)The Graveyard BookBound by Duty (Bound, #1)

Pak jsou tu dvě knihy, které byly zadarmo a upozornila mě na ně Kath. Jsou to Unseen a Love Beyond Time. Sice netuším, o čem jsou, ale vypadaly zajímavě. The Graveyard Book byla ve slevě a Bound By Duty zase zadarmo (pořád o ní mluvil Ben z Benjaminoftomes).

A Magic Dark and Bright (The Asylum Saga, #1)The Wilds (Reign and Ruin, #1)Starstruck (Starstruck, #1)

Poslední tři e-booky byly myslím taky zadarmo. Na A Magic so Dark and bright a The Wilds mě upozornila Kath. O Starstruck zase mluvil Ben.

2. Knihy, které jsem vyhrála


Výjimečně jsem něco i vyhrála, a to u Amy v hopu. Poslové světla vypadají moc pěkně, Doreen mám moc ráda a jsem zvědavá, o čem zase napsala.

3. Knihy, které jsem dostala

Nic :)

4. Knihy, které jsem dostala jako recenzní výtisk


Tentokrát jsou ve fyzické podobě pouze dva. Galgada jsem dostala od samotného autora a Kočičí tarot dorazil od Knihcentra.

Jako zabít ptáčkaVšechny malé zázrakyIsla a šťastné konce (Anna and the French Kiss, #3)The Scorpion Rules

Nakonec čtyři recenzní e-booky. Jako zabít ptáčka od Knihcentra, Všechny malé zázraky od YOLI, Islu a šťastné konce od CooBoo a The Scorpion Rules z Netgalley.

A nakonec všechny pohromadě!

9 komentářů :

  1. Skvělé přírůstky! :) Taky jsem si v minulém měsíci koupila Sukubu, protože tomu výprodeji se nedalo odolat :) Já ale koupila všech šest dílů, protože jsem neměla ani jeden, četla jsem je před lety vypůjčené z knihovny :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zodiac ma moc peknou obalku... Ty ostatni moc neznam...

    OdpovědětVymazat
  3. Koukam, že jsem ti jich doporučila hooodně. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné knihy, na Sukubu se taky chystam, snad ji ještě budou mít :D

    OdpovědětVymazat
  5. Sunburn! :O Darren Shan je můj oblíbený autor (možná i nejoblíběnější), takže je jasné, že se nemohu dočkat na jeho další knihu! :) Doufám, že bude recenze...Přiznám se, že většina zahraničních obálek (USA a UK) jsou vážně moc nádherné a líbí se mi někdy i více než ty české.. A Sukubu znám, ale ještě mě nezaujala natolik, abych si jeden z dílů koupila...uvidíme :)

    Nádherné knihy!...a je jich tolik.

    OdpovědětVymazat
  6. Woow tolik knih, už se těším na všechny ty recenze.. :)

    OdpovědětVymazat
  7. The Kiss of Deception je vážně dobrá. Četla jsem ji nedávno. A na polovinu těch ostatních mám taky spadeno. :D Těším se na recenze a jo Doreen je super. A pokud si ještě nezkusila Osha, což asi ano, no tak či tak ho doporučuju :)

    OdpovědětVymazat