pátek 28. srpna 2015

RIP IT or SHIP IT Book Tag #3


Na Booktube se v poslední době objevil nový tag, s kterým přišla Emmmabooks

Jmenuje se RIP IT or SHIP IT a jde v něm o to vylosovat si náhodné postavy s knih a rozmyslet se, zda byste daný pár podpořili (SHIP IT) nebo ne (RIP IT). 

Jsem tu s třetí a poslední částí! 



1. Lara Jean (Všem klukům, které jsem milovala) x Katniss (Hunger Games)

NE! Nedokážu si vůbec představit, že by sladká a nevinná Lara Jean vstoupila do Arény... Protože... to by jim tam celou dobu pekla? Katniss je vůdkyně a silná ženská hrdinka, která by sice společnost Lary Jean možná i ocenila, ale jako pár je nevidím. Možná tak kamarádky... 




2. Lila Bard (A Darker Shade of Magic) x Kishan (Tygrovo prokletí)

ANO! Tohle by bylo vážně skvělé... Lila je neohrožená zlodějka, která miluje dobrodružství a jsem si stoprocentně jistá, že by v Indii naprosto zazářila. Kishan je typ kluka, který by ji chránil až do posledního dechu... A představte si Lilu jako pirátku s tygřím bodyguardem... Prostě ano!




3. Adam Kent (Shatter Me) x Jacob Black (Twilight)

NE! Adam Kent si nezaslouží nikoho. Ne, vážně bych litovala Jacoba, kdyby začal chodit s takovým kreténem jako je Addie. Nebudu podporovat někoho, kdo si vůbec neváží své drahé polovičky. Navíc by to byla škoda... obětovat sexy Jacoba pro takového idiota. Jacob si může běhat po světě dál a Addieho shodíme ze skály...




4. Árie (Pod nekonečnou oblohou) x Tedros (Škola dobra a zla)

ANO! Tohle by bylo neskutečně cute, protože Árie je podobně jako Agáta černovlasá... Dokážete si představit Árii jako princeznu ve Škole dobra a zla? Já stoprocentně! Vnesla by tam trochu akce a napětí... a u toho vypadala krásně. K Tedíkovi coby synovi krále Artuše by se hodila prostě perfektně.




5. Warner (Shatter Me) x Rephaim (Škola noci)

ANO! Well... tohle je trochu podivný ship, ale oba dva chlapce bezmezně miluju... Oba neměli lehké dětství a jsem si jistá, že by si spolu perfektně rozuměli a podpořili se! Warnie má navíc velké pochopení, a tak by mu ani Krakoun nevadil. Tedy doufejme... Kráska a Zvíře?




6. Adrian (Pokrevní pouta) x Perry (Pod nekonečnou oblohou)

ANO! Sexy pár měsíce! Oba dva chlapci mají zvláštní nadání... Perry je navíc alfa a k tomu ještě Krvepán, který by schopnosti Adriana stoprocentně uvítal. Jen si představte ty hot scény ve sprše... ehm... pod nekonečnou oblohou.




7. Gandalf (Pán prstenů) x Tyrion (Hra o trůny)

ANO! Jsem velkým fanouškem pedo párů... Gandalf i Tyrion jsem extrémně inteligentní... a s Gandalfem po boku by se mohl Tyrion ucházet o Železný trůn... Gandalf má navíc zalíbení v lidech menšího vzrůstu, takže... seznamte se s novým Frodem!




8. Rose (Vampýrská akademie) x Sansa Stark (Hra o trůny)

NE. Sansa toho má hodně za sebou a s Rose po boku... by to nefungovalo. Rose je hodně sebevědomá kick ass hrdinka, která ráda nakopává strigojům zadky... Sansa by ve VA moc dlouho asi nepřežila... Pokud by nebyla jednou z Královských a nechtěla se za někoho vdát. Radši ne, holky... Skončilo by to špatně pro obě strany. 




9. Sam (Mrazení) x Clary Fray (Nástroje smrti)

ANO. Sice chápu, že je Clary na potetované blond lovce stínů, ale se Samem by zažila i nějakou tu romantiku a hlavně klid. Sam má rád knížky a má kytaru... Tak proč se nezklidnit a nezkusit to, Clary? Za to nic nedáš. 




10. Gale (Hunger Games) x L (Death Note)

NE. Hahahaha. Jen ta představa... Nedokážu si moc představit L, který je mega super inteligentní a Galea, který je... hm. Spíš tělesný typ. L by se vzpoury rozhodně nezúčastnil, spíš by sám dopadl Prezidenta Snowa a sesadil ho. Zkuste to jinde, hoši. 




11. Rukia (Bleach) x Gin Ichimaru (Bleach)

ANO. Sice jsem nejdřív měla jisté pochyby, ale... proč to nezkusit. Je celkem vtipné, že Rukia pokládá Gina za hada, který ji chce uškrtit... ale třeba je to láska, co vy víte? Gin má navíc rád odvážné holky... A i když mám ráda GinRan, GinRuk by mohla být taky zajímavá. 




12. Daniel (Pád) x Harry (Harry Potter)

ANO. Ani jednoho z nich nemám ráda, takže se pro sebe perfektně hodí. Harry je inteligentní, odvážný, má matčiny zelené oči... tomu by anděl Daniel určitě neodolal. Navíc s andělem po boku... Vítězství proti Voldemortovi by bylo jisté!




13. Juliette (Shatter Me) x America Singer (Selekce)

NE. Tohle ani náhodou. America se nedokáže rozhodnout mezi dvěma chlapy... takže s Juliette na krku by to nebylo o nic lepší. America je zpěvačka... Juliette je drsná holka, která dokáže velké věci... a s povstáním na krku... Nechme Americu někomu lepšímu. 




14. Neferet (Škola noci) x Bella (Twilight)

NE. Sice bych ráda viděla Bellu mrtvou, ale... S Neferet fakt ne. Nef by si ji dala k večeři a bylo by po Belle. Takže pokud chcete vidět Bellu umřít, shipujte Nefellu. 




15. Mare Barrow (Red Queen) x Agáta (Škola dobra a zla)

ANO. Agare bych podporovala z celého srdce... Mare by se mohla stát princeznou a spolu s Agátou nakopat zadek pár princům. Ani jedna to neměly v životě lehké a dle mého názoru by se skvěle doplňovaly. 




16. Peeta Mellark (Hunger Games) x Wendy (Dědička)

ANO. Peeta je moc hodný kluk, který si zaslouží někoho, kdo si ho bude vážit. Wendy je ideální kandidátkou... Plus by se stal králem, takže... why not? Wendy by neměla nouzi o chleba.




17. Sydney Sage (Pokrevní pouta) x Královna Elara (Red Queen)

NE. Nejsem zabiják... Sydney z celého srdce miluju, ale Elara... Je to jedna z největších padoušic, které existují. Sydney je milá a milující osoba... Královna Elara by ji nejspíš brzy zabila. Umři, Elaro!




18. Ron Weasley (Harry Potter) x Hazel (Hvězdy nám nepřály)

ANO! Tohle bych chtěla vážně vidět. Hazel mi v něčem docela připomíná i Hermionu, takže bych tyhle dva shipovala. Ron je správný chlap, který by svoji ženu ochránil... (co to zas kecám?). Nicméně... jo! 

3 komentáře :

  1. Nie, Rozel proste nie. Ron je zlatíčko, patrí k Hermione a Hazel by tak zavadzala -_-

    OdpovědětVymazat
  2. Ganrion nevypadá vůbec špatně! :D Docela se k sobě hodí..

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělý tag :D Některé párečky, jako Darry a Ganrion mě vážně dostali :) Docela to sedí, Tyrion a Gandalf by si mohli dobře rozumět :)

    OdpovědětVymazat