úterý 3. listopadu 2015

Měsíční chvástačka (říjen 2015)

Meme pořádané Judit

1. Knihy, které jsem si koupila


Jako první tu mám dva úlovky z Levných knih. Crescendo mi chybělo do celé série, takže jsem ho tam za tu cenu nemohla nechat. Od Omámení mám doma jedničku, tak jsem ji rovnou přibrala taky.


Zbytek jsou knihy, které jsem sehnala za pět korun kus v každoročním bazaru vyřazených knih hradecké městské knihovny. Kočičí detektivky od Lilian Jackson Braun miluju už od dvanácti, takže jsem je čapla... Kdo by je nechtěl. Jmenovitě jsou to Kočka, která hrála domino, Kočka, která zhasínala svět a Kočka, která rozmlouvala s krocany.


A následně Kočka, která žila na vysoké noze, Kočka, která pohnula horou, Kočka, která zpívala ptáčkům a Kočka, která si potrpěla na rtěnku.

Faking NormalTed Saves the World: Books 1-3 (Ted Saves the World Box Set)Snow Like Ashes (Snow Like Ashes, #1)

Ani tenhle měsíc jsem neodolala slevám na Amazonu. Za zlevněnou cenu jsem si pořídila Faking normal a Snow like Ashes. Ted saves the world pak byla zadarmo v rámci klubu Read with Ben.

Verum (The Nocte Trilogy, #2)Circus (Insanity #3)

Jako poslední tu mám další dvě zlevněné krásky. Verum je druhý díl od Nocte. Sice jsem jedničku ještě nečetla, ale to vůbec nevadí. Circus je třetí díl Madness in Wonderland a na Halloweena byl zlevněný... Tak jsem to vzala.

2. Knihy, které jsem vyhrála

Nic :)

3. Knihy, které jsem dostala

Nic :)

4. Knihy, které jsem dostala jako recenzní výtisk


Ve vlaku teď čtu poměrně dost, takže tu mám i nějaké další přírůstky. Za hranicí nevinnosti už mám přečtenou a Sempre právě čtu. Za obě knihy děkuji Yoli.


Pak tu mám nějaký ten Fragment. Zamilované duše si chci přečíst už dlouho. O Arkádii jsem slyšela v zahraničí jen samé dobré věci a o Talonu zas dobře mluvila Amy. Zrození hrdinů je spíše dětská, ale tak proč ne... A Neptunův syn je povinnost. Prostě Riordan...

A nakonec vše pohromadě:


13 komentářů :

  1. Crescendo :3 Arkádia je podľa mňa vydarená, možno trošku pre mladších čitateľov,ale inak dobrá! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jako vzdycky slusna hromada... Jake bylo Crescendo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Četla jsem to tak tři-čtyři roky dozadu, ale super :) Oproti těm dalším dílům se mi to ještě líbilo.

      Vymazat
  3. Kde jsi sehnala Crescendo?bylo chvilku na eshopu ale u nás v LK není a bohužel už není nikde k sehnání.doma mám pouze první díl :(

    OdpovědětVymazat
  4. Na Sempre jsem psala recenzi a moc se mi líbilo. Nejdříve jsem se nemohla srovnat s tím, co jsem tam přečetla ale potom se mi to moc líbilo. Určitě půjdu do pokračování.

    OdpovědětVymazat
  5. Páni krásné kousky! :)
    První díl ze série Mezi nebem a Zemí mám doma už dlouho,ale chci se do něj co nejdříve pustit :)

    OdpovědětVymazat
  6. To je slušná kupička :)A samé pěkné kousky :) Taky jsem neodolala a na Amazonu koupila Snow Like Ashes, snad to bude taková bomba, jako to na první pohled vypadá :) A na Sempre a Arkádii mám spadeno taky :)

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkné knížky. :) Blahopřeji k recenzním výtiskům. :) Z tvojích knížek jsem zatím nic nečetla, takže nemůžu říct, jak se mi líbily, ale vypadají skvěle. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkný příspěvek! A taky dobré knihy!:)
    http://bookslifelover.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Taková spousta krásných knih! Tady se někdo má ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Tyhle články jsou nejhorší..:D Nejvíc člověka lákají ke shlédnutí, ale taky ho nejvíc nahlodávají, aby si sám šel něco koupit. Já když jdu do LK, tak tam nikdy nic dobrého není, tak nvím, zda jsem náročná, nebo jen chodím ve špatnou dobu. :/

    Byla jsi úspěšně přidána do seznamu knižních blogerů - http://www.cathychloupkova.cz/2015/12/knizni-blogeri.html . :) Děkuji za vyplnění a případné šíření seznamu dál. :)

    OdpovědětVymazat