neděle 1. dubna 2012

Velikonoční knižní hop (01.04.-10.04.)



A je to tu :) Další knižní hop, kterého se účastním. Velikonoční knižní hop pořádá Syki. A o co budeme soutěžit? No, jelikož mi ceny ještě nedorazily, tak zatím vím přesně jen jednu cenu :D
Takže: 
- Bohové olympu, které věnovalo nakladatelství Fragment
- Inheritance opět nakladatelství Fragment
- Percy Jackson 1 - nakladatelství Fragment




Pravidla:
- soutěž je otevřena pro CZ a trvá od 01.04. do 10.04.
- vstupy kontroluji
- nezapomeňte odhopkat na ostatní blogy :)
- výherce bude zveřejněn co nejdříve, tedy doufám 11.04. pomocí random.org a pokud se neozve na e-mail do 48 hodin, bude vybrán nový výherce

Děkuji nakladatelství Fragment za vložené ceny.
 







a Rafflecopter giveaway

44 komentářů :

  1. Velikonoce absolutně neslavím, jsem tak akorát ráda za to volno :D

    OdpovědětVymazat
  2. No Velikonoce jsem jako malá slavila, nebo spíše řečeno jsme oficiálně chodily žebrat po příbuzných o nějaké ty sladkosti. Jako malá jsem to měla ráda, myslím, že každé dítě tohle rádo. Ale teď? Teď si akorát tak neodpustím tradiční Kinder vajíčko a s mamkou uděláme beránka, který stejně dlouho nevydrží. ;) Velikonoce je krásný svátek, ale myslím, že více ho prožívají mladší děti a nebo věřící. Ale je to krásný svátek jara, takové krásné jásavé barvy. :D Krása! A stejně jako Luci jsme ráda za volno :D

    OdpovědětVymazat
  3. My už několik let tradičně jezdíme na Velikonoce k tetě, kde se trochu popije a myslím, že nás za tu dobu ještě nikdo nevyšmirgustoval..:D Za což se samozřejmě nezlobím...:D
    Dříve jsme jezdívali k babičce, kde jsem na prdel dostala hodněkrát, protože se tam stavovali všichni známí...:D
    Nevím, jak to funguje, tak to tady radši napíšu, v formuláři jsem jako Lucie Górecká(asi:D)

    OdpovědětVymazat
  4. Velkonoce neslávime:D V minulosti sme slávili,a bolo to tak,že sme boli u babičky a v nedeľu sme boli všetky ženy v dome veľmi nervózne,lebo sme vedeli,čo nás čaká a neminie :D V pondelok sme hneď po príchode do kuchyne skončili mokré :D Všetky :D a prezliekali sme sa aspoň 5x :D

    OdpovědětVymazat
  5. Velikonoce slavíme. Každý rok zdobíme dům takovou tou jarní výzdobou. Pečeme piškotového beránka nebo zajíce (králíka):D. Jezdíme po návštěvách... Jako malá jsem Velikonoce asi brala víc, dnes se těším hlavně na ty prázdniny:D, a kdo ne, že?

    OdpovědětVymazat
  6. U nás se Velikonoce neslaví =D teda v tom pravém "tradičním" slova smyslu ... to takhle ráno - to pondělní - přijde taťka a vzbudí mě v 9 (což je u mě při volném dni nemyslitelné) a spolu s bráchou (který na to často kašle, protože mu to přijde trapné =D) mi nařeže vařechou ... symbolicky :D ... pak máme společný oběd - většinou něco pořádnýho, co zasytí =)

    OdpovědětVymazat
  7. Dřív jsem je slavila, když u nás na chatě probíhaly velké kolednické akce a rychlé útěky přes celé chatoviště před pomlázkou a když jsme ještě barvili vajíčka voskovkama rozpuštěnýma na lžíci nad kahanem a obarvovali cibulovýma šlupkama s listy různých květin připlesknutýma ke skořápce, aby tam zůstal světlý otisk..Teď už ale velikonoce moc neřešíme, na chatu nejezdíme, na koledování jsem stará a u nás ve městě koledníci prostě nechodí. Dokonce i táta už je línej si aspoň koupit pomlázku, když už jí tedy nevyrábí. Už několik let bych měla být suchá. Takže teď už je to o ničem a je to škoda.

    OdpovědětVymazat
  8. Když jsem byla menší, tak jsme s rodiči jezdili na chatu a slavili Velikonoce ve velkém s přáteli. Teď už na barvení vajíček a otevírání dveří koledníkům není nálada. Každopádně se ale těším na nepovedeného beránka a spoustu času na čtení. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Hmm já taky nemám ráda Velikonoce :D Většinou se jenom zavřu někde s knížkou a hastalavista baby :D :D

    OdpovědětVymazat
  10. No, u nás se Velikonoce nikdy moc neslavily a teď se neslaví skoro vůbec. Maximálně k nám přijdou nějací koledníci, ale nic víc :)

    OdpovědětVymazat
  11. No ráno se probudím a táta mě i mámu švihne pomláskou... Jinak se díváme na filmi nebo jdeme ven. Samozřejmě máme doma čokoládového beránka ;D

    OdpovědětVymazat
  12. Když jsem byla malá tak jsem Velikonoce docela prožívala. Jezdili jsme k babičce na vesnici a já byla jediná holka na ulici, takže si to asi dokážete představit.
    No a teď už jen nabarvíme vajíčka, nechám se vymrskat od taťky a možná taky od bráchy, ale tím to asi končí.

    OdpovědětVymazat
  13. Díky za giveaway, je to to nejlepší na Velikonocích. A to, že je volnej den:)

    OdpovědětVymazat
  14. Velikonoce slvíme normálně - rozdáváme vajíčka. Jenom je tu menší problém, protože letos to tak asi fungovat nebude. :( Mrzí mě, že vajíčka podražila.

    OdpovědětVymazat
  15. Velikonoce slavíme, ale nejlepší je na nich stejně knižní hop

    OdpovědětVymazat
  16. Velikonoce slavíme, no my je vlastně u nás už neslavíme. :D Já vždy hned brzy ráno vyrazím ven s kamarádkou a obě se všude možně poflakujeme po venku až do poledne. :D Oni když kluci vidí, že nemáte žádný vajíčka nebo něco takového u sebe, tak vás ignorují. :)
    No a tento rok nebude máma už ani otevírat, protože vajíčka se prodražila. :D

    OdpovědětVymazat
  17. Velikonoce jsme pořádně neslavili ani když jsem byla malá. Teď neslavíme vůbec, jen jsme všichni rádi za ten den volna.

    OdpovědětVymazat
  18. My Velikonoce v rodině nijak moc neslavíme. Asi je to tím, že jsme téměř každý rok jeli na nějaký výjezd, na chatu nebo jinam a na svátky nezbýval čas. Jediný, kdo si na tyto svátky alespoň trošku vzpomene je babička, která nám přinese něco sladkého. :) Ale tento rok je prvním, kdy zůstáváme doma, tak se těším, jak si to tu užiju.

    OdpovědětVymazat
  19. My Velikonoce neslavíme, je to podivný a tupý svátek a nemam ho moc ráda :DD

    OdpovědětVymazat
  20. Jelikož jsem z města, tak tady se na tradice (pokud v rodině nejsou malé děti) až tak nepotrpí. My s přítelem maximálně objedeme rodinu, ale spíš vyrážíme na výlet nebo se prostě povalujeme doma.. Třeba loni jsem za Velikonoce přečetla celou knížku :)

    OdpovědětVymazat
  21. Velikonoce už nějak neřeším :) Když jsem byla menší, tak jsme samozřejmě zdobili vajíčka a netrpělivě očekávali kluky, ale teď už to beru jako volný den, kdy můžu jít na delší procházku se psem a hlavně si můžu čist :) v horším připadě se učit :D

    OdpovědětVymazat
  22. No u nás je to jednoznačné...ráno do pokoje přiběhne táta s pomlázkou, jakože abych neuschla znáte to..xD a tím to pro mě většinou končí..:)

    OdpovědětVymazat
  23. NAtálie Š. / Suši1. dubna 2012 v 22:48

    U nás slavíme tak, že jedem do Zoo, je to poměrně nuda, děláme to už cca 15 let. Když jsem byla malá, bylo to fajn, páč tam bylo spousty akcí, ale teď jak jsme s bráchou větší, tak je to nuda =D

    OdpovědětVymazat
  24. Velikonoce mám velice ráda :) pečeme beránka, barvíme vajčka a pak objíždíme celou rodinu... sice dostanu hodně na zadek xD ale stojí to za to vidět celou rodinu

    OdpovědětVymazat
  25. Velikonoce - málem jsem napsala Vánoce :D - nijak neslavím. Maximálně tím, že se raduju, že jsou prázdniny a pokoj od školy. :D
    Jako malá jsem ale lítala s pomlázkou a Velikonoce mi nevadili.. Ne že bych je přímo nesnášela, ale já nemám ráda, jak se pak k večeři pořád jí vařený vajíčka. :D
    Na druhou stranu, beránka máme vždycky a ten mi chutná moc. :D Takže si o Velikonocích užíváme volna a hezkého počasí. :)

    OdpovědětVymazat
  26. Tak... Velikonoce neslavíme asi nijak zvlášť odlišně, co ostatní rodiny :D. Vymrskat, společný oběd, jinak nic. Jsem ohromně ráda za ty prázdniny a za jaro a za klid, znáte to:D. Jinak Velikonoce mi nevadí, neděje se vlastně téměř nic neobvyklého. Zdobení vajíček mě nikdy nebavilo, takže to jde všechno mimo mě (když nepočítám tu ranní chvíli mrskání).

    OdpovědětVymazat
  27. Velikonoce naštěstí už neslavíme, což mě dost těší :) Takže maximálně někam zalezu s knížkou a užiju si den volna :)

    Lena M.

    OdpovědětVymazat
  28. Popravdě, Velikonoce jsem nikdy moc neslavila. Většinou se schovávám doma a neotvírám :-) Já vím... zbabělé...

    OdpovědětVymazat
  29. Velikonoce? V posteli s knížkou. :D

    OdpovědětVymazat
  30. Velikonoce už neslavím... dříve ano, to jsem chodila i s pomlázkou :D... ale teď si jen většinou naplním bříško dobrůtkama :D:D...

    OdpovědětVymazat
  31. K nám domů na Velikonoce jezdí blízcí příbuzní z mamčiny strany, takže mě vždy pěkně bolí zadek :)

    OdpovědětVymazat
  32. Velikonoce moc neslavíme až na to že kluci chodí s pomlázkou což mě docela štve a ještě k tomu když mě tatík ráno probudí tím že na mě naleje studenout vodu a pak kdo má sušit moji postel?

    OdpovědětVymazat
  33. U nás máme takový ty klasický, vesnický velikonoce. Ráno nám může upadnout zvonek.. přes den se sedí se známejma na zahradě a večer to zakončíme v hospodě :) .. a je to vážně fajn :)

    OdpovědětVymazat
  34. My velikonoce naslaváme, ani k nám nikdo nechodí.. maximálně obarvíme pár vajíček.. =)

    OdpovědětVymazat
  35. Velikonoce neslavíme už pěknou dobu, naposled asi někde na základce.

    OdpovědětVymazat
  36. Velikonoce neslavíme, mám radši Vánoce...

    OdpovědětVymazat
  37. Slavíme je jako skoro všichni, malovaná vajíčka, velikonoční výzdoba, mazanec, beránek :) jen tento rok nejsem doma ale na cestě domů, takže si ty velikonoce neužiju :) Ale křesťanské velikonoce dodržím :)

    OdpovědětVymazat
  38. Velikonoce slavíme pouze tím, že upečeme beránka, relaxujeme... ale, bohužel, to tradiční šupání už pomalu mizí. A nesmím zapomenout na čokoládového zajíčka! TO by jinak nebylo ono:D

    OdpovědětVymazat
  39. Slavíme, kamarádi chodí hodovat, malujeme vajíčka a další podobné zvyky :) Nejlepší je na tom čokoládovej beránek, kterej je hned pryč.

    OdpovědětVymazat
  40. Tak my už doma moc velikonoce neslavíme, jen kupujeme beránka, máme zlatý déšť ve váze a pár vajíček v košíčku, ale to je vše :-)

    OdpovědětVymazat
  41. tak jako náš vztah k Velikonocům je pouze odpočinkový-doděláme, co jsem nestihli o víkendu, relaxujem, trochu se přejíme a pak už je úterý :D
    na druhou stranu, když jsem byla menší, měla jsem tento svátek docela ráda, ale teď mi pro mě přijde zbytečný :)

    OdpovědětVymazat
  42. Velikonoce nijak neslavím. Když jsem byla menší, tak jsme ještě nějaké ty zvyky jako pečení beránka a barvení vajec udržovali, ale teď se obvykle někam sbalím a jedu pryč, takže velikonoce pro mě neznamenají víc, než pár dní volna navíc :)

    OdpovědětVymazat
  43. Slavíme je s přítelem tak že objíždíme známé. Je to dobrá příležitost jak se v jeden den setkat se všemi přáteli.

    OdpovědětVymazat
  44. Velikonoce nijak zvlášť neslavíme, kromě tradiční pomlázky. Já je beru spíše jako takový skutečný zaátek jara a probouzení přírody po zimě, kdy začíná růst tráva a všechno se začíná zelenat. Velikonoce mají spíše velký význam pro věřící, pro ně je to velký svátek, ale my věřící nejsme, takže většinou jen tak relaxujem. jdem do přírody a tak :)

    OdpovědětVymazat