středa 28. března 2012

Wating on Wednesday (#3)


Středeční meme pořádané blogem Breaking the Spine.
Prezentace knihy, kterou bychom si rádi přečetli.

Every Other Day 

Každý druhý den je Kali D'Angelo normální šestnáctiletá dívka. Navštěvuje veřejnou střední školu. Účastní se shromáždění. Je člověk.

Ale každý den mezi je něco úplně jiného.

I když stále vypadá jako ona, každých dvacet čtyři hodin instinkty predátora zvítězí a Kali se stane obávaným lovcem démonů nepopíratelným nutkáním k lovu, lovení a zabíjení zombie, démonů a dalších nadpřirozených bytostí. Kali nemá ponětí o tom, proč je taková jaká je, ale i nadále následuje svůj instinkt. I když to vláda považuje za terorismus životního prostředí.

Když si Kali všimne značky na zádech holky, která je ve škole dost populární, okamžitě ví, že je dívka označena nějakou bytostí a je odsouzena k smrti. Kali má dvacet čtyři hodin na to, aby jí zachránila, naneštěstí to musí udělat jako člověk. S pomocí několika nových přátel Kali riskuje, že její lidské tělo možná nepřežije. . .a během toho rozluští mnohá tajemství o jejím záhadném původu.

Proč zrovna tohle?

Předem se omlouvám za šílený překlad anotace :D Přeci jen, moje angličtina není tak dobrá. Every other day jsem si vybrala hlavně kvůli obálce, která mne naprosto fascinuje a příznivým ohlasům od zahraničních blogerů. Příběh mne celkem taky zaujal, koho by neděsilo jeho druhé ego, že ? :D No, doufám, že budu mít brzy příležitost si tuto knihu přečíst.

 

Žádné komentáře :

Okomentovat