středa 16. května 2012

Wating on Wednesday (#6)

 
Středeční meme pořádané blogem Breaking the Spine.
Prezentace knihy, kterou bychom si rádi přečetli.


Torn

Když Wendy Everly objeví pravdu o sobě - že je podvržené dítě vyměněné při narození - ví, že její život už nikdy nebude stejný. Je čas objevit, že to není celý příběh..

K nepřátelům z Vittry má blíže, než si kdy představovala - a oni se nezastaví před ničím, aby jí přetáhli na svou stranu. S hrozbou blížící se války jsou její jedinou nadějí na záchranů Tryllů její magické síly, které musí ováldnout - a vzít si stejně mocného šlechtice. To ale znamená odejít od Finna, úžasného bodyguarda, který je mimo tuto třídu... a Loki, vitterský princ, který jí stále více okouzluje.

Rozpolcenámezi svým srdcem a lidem, mezi láskou a povinností. Wendy musí rozhodnout svůj osud. Jestli udělá špatné rozhodnutí, ztratí všechno a všechny, které kdy chtěla... v obou světech. 

Proč jsem si knihu vybrala?

Switched se mi doopravdy líbilo, pro oddechové čtení je to přímo ideální. Torn už si jen z toho důvodu chci přečíst, protože angličtina byla celkem jednoduchá a jsem doopravdy zvědavá na Lokiho, kterému bylo na konci Switched věnováno pár kapitol povídek z Vittry. Rozhodně se mám na co těšit. 

1 komentář :

  1. Celá tato série je skvělá :) Moc doporučuji :) A pokud můžu maličko spoilerovat, tak ti kteří mají rádi Fina budou nejspíš zklamaní... Ale o nic nepřijdete... A že se budou dít věci :))

    OdpovědětVymazat