pátek 24. srpna 2012

Postcrossing (1)


Propadla jsem tomu stejně jako ostatní. A o co se jedná? Postcrossing je projekt, ve kterém se posílají pohledy do celého světa. Na oplátku samozřejmě dostanete něco i vy. Je to vážně zábava a ještě máte možnost potkat nové lidi. Pro maniaky do cestování jako já je to to pravé. 
A jak to funguje? Hezký článek o tom napsala Myanmar ZDE.  Takže pokud chcete začít, tak neváhejte. Oficiální stránka je ZDE.
 
Odeslané:
 • Hanna z Israele - anime/manga tag
 
Přijaté:
 
 
Tenhle přišel jako první. Není to ofi, ale tag pohled, takže jsem se oficiálně neradovala. Přesto to ale bylo milé a velbloud dorazil z Německa od Christine. A ty rysí známky!


A tohle je můj první oficiální pohled, který dorazil dneska a to přímo ze Španělska! Wonder woman jsem opravdu nečekala, ale jakožto fanouška Marvel filmů mě potěšila. Paní z krásným jménem Aurora si dala určitě záležet :)

A co vy? Kam jste posílali/dostali?

7 komentářů :

  1. Ten velbloud je prostě ňuňu! =D Mně zatim žádnej nepřišel, a to už jsem jich poslala 6! =D

    OdpovědětVymazat
  2. Oba jsou krásný :) Hned první pohled ti putuje do Izraele? páni, taková exotika :) Já posílám pořád do nizozemí a německa :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem si domluvila na foru, jinak taky Nizozemí a tak :D

      Vymazat
  3. Ahoj, prosím tě, kde sháníš třeba ty manga pohledy?:D Normálně na poště?:D Protože naše pošta je teda mizerně vybavená....:-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sehnala jsem je v jednom papírnictví, ale byla to manga pro nějaký malý děti z lega.. :D takže jako nic moc, ani ji neznám

      Vymazat
  4. Ten velbloud je úžasnej. :) A připomínáš mi, že bych taky měla něco poslat, jenomže poštu mám momentálně daleko. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Stále nic, ale třeba mne v pondělí ve schránce něco potěší :) Už jsem odeslala 6 pohledů a bohužel zatím byl zaregistrován jen jeden, tak nemůžu posílat dál.

    OdpovědětVymazat