neděle 28. dubna 2013

I´m obsessed with... (1)


Meme z dílny Emily.L z Knižního koutku. Úkolem je podělit se o to, co máte nejraději, co je pro vás jako droga, prostě posedlost! Snad se moc neleknete :D


Loki Laufeyson

Byla to láska na první pohled. Nechápu, jak jsem mohla tak dlouho odolávat Marvel filmům a nejít do kina na Avengery nebo Thora. Největší chyba mého života. Nakonec jsem ale jednu z největších posedlostí svého života našla. A není jí nikdo jiný než Loki Laufeyson z Marvel komixů.

Patří mezi jedny z největších hajzlů, ale to nevadí. Prostě na něm něco je. Hodně tomu přidává i jeho herec Tom Hiddleston, který je naprosto famózní a jeho ksichty neznají mezí.

Jmenuje se po něm moje čtečka. Napsala jsem dokonce i FF. Vyhledávám videa. Nikdy ho nebudu mít dost. Už je to tak, jsem členkou Lokiho armády. A jsem na to pyšná!

Co víc ještě říct? Jeho bratr Thor je taky k sežrání, ale vždycky jsem fandila spíš zelené. Jejich vztah je ale stejně krásný a prostě.... obsessed!

No není k sežrání?





Já ty parodie miluju! A nakonec FF:

4 komentáře :

  1. Hm... co k tomu dodat... Loki! <3

    OdpovědětVymazat
  2. Myslela jsem, že první článek bude o Darren Shanovi. :o) (Dneska neumím psát a skloňovat cizí jména, takže pokud tam mám chybu, tak se omlouvám tobě i jemu.)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja to mám tak isto. Tiež nechápem, že som tým filmom tak dlho odolávala, teraz ich milujem a nedočkavo čakám na Thora 2. Loki je úplne super. Jasné, Thor tiež, ale to iba kvôli Chrisovi. Loki je super celý a petrí aj medzi moje posadnutosti. A akurát dnes sa mi o ňom snívalo. Čo, to si už nepamätám :D
    A teraz čakať na Avangers až do roku 2015 :(

    OdpovědětVymazat