sobota 1. června 2013

Třicetidenní knihobraní (1): Kniha, kterou nedám ani za milion

Již 1. června! 

Článek v rámci projektu Třicedinenní knihobraní, které má na svědomí VeEee. Více o projektu můžete najít ZDE. Během celého června tu najdete vždy po dobu dvou dní články zaměřené na určité knihy z mé vlastní knihovny, popřípadě čtečky.



1. Kniha, kterou nedám ani za milion

První kniha pro mne byla velmi snadnou volbou, i když jsem měla trochu problém s tím, že bych jí nejraději cpala všude. Ale nakonec zvítězil zdravý rozum. A o kom mluvím? Všem musí být jasné, že je to Shatter me od Tahereh Mafi!


Ani nevím, jak tahle závislost vznikla. Ale jakmile jsem poprvé svého miláčka uviděla, bylo to jasné. Zamilovala jsem se. Velký podíl na tom má asi také fakt, že jsem knihu vyhrála u Terky a byl to můj první anglický hardback. Kniha mne provázela také během mé dosavad nejhorší nemoci, takže jsme si spolu vybudovaly velmi blízký vztah.


Velký podíl na celé té podivné fascinaci má víceméně Warner. Většina ho nesnáší. Nechápu proč. Je to jedna z nejlépe napsaných psycho postav, které jsem kdy měla čest potkat. Vážně. Warner je mimo Kenjiho naprosto úchvatný, šílený a nehorázně sexy. Přidejte k němu Kenjiho a máte perfektní pár. Navíc ta obálka Shatteru je naprosto úchvatná, lesklá a prostě k sežrání.


7 komentářů :

  1. Mňa okamžite upútala obálka, škoda že zmenili potom zvyšné diely, je to nádhera 8) Warnera nemusím, ale ako zloduch je super, skvelá kniha 8)

    OdpovědětVymazat
  2. Nepřekvapila jsi :D Já bych ani za milion nedala víc knížek, těžko bych se rozhodovala pro jednu. Spodek, Čarozem, Kniha ztracených věcí nebo nějaký Murakami? No, nevěděla bych, asi :D

    OdpovědětVymazat
  3. Je pravda, že Warner je psychouš, ale taky se mi jeho zvráceně vypracovaná postava líbila, sice bych ho asi nechtěla potkat, ale autorka si s ním vyhrála dobře :).
    Já taky dnes ve svém článku vybrala svůj první anglický hardback :D že by osud :D

    OdpovědětVymazat
  4. Rozhodně jedna z nejlepších knihc o jsem kdy četla. :) A Warned je prostě úžasnej.

    OdpovědětVymazat
  5. Warner je super, hoci mám rada aj Adama. Ale nakoniec som si predsa len vybrala toho Adama, lebo Warner mi to nakoniec pokazil tým, ako zúfalo Juliette presviedčal, že k sebe patria. Kým bol ešte taký psychopat, tak som ho milovala :D

    OdpovědětVymazat
  6. S nadpisem článku jsem čekala nějakého Darrena, ale je mi to jasný, Warnie je zlatíčko <3 :D

    OdpovědětVymazat
  7. Knihu mám doma v češtině, už se k ní chci konečně dostat:D

    OdpovědětVymazat