sobota 2. listopadu 2013

Měsíční chvástačka (říjen 2013)



Meme pořádané Judit

1. Knihy, které jsem si koupila


15 Mínus jsem ukořistila za velmi příjemnou cenu v LK (myslím, že na popud Rodaw, která o knize kdysi hodně básnila). Bumped je moje první kniha z Better World Books (viz článek u Kath). The Land of Stories od mého oblíbeného Kurta jsem si koupila na sraze s holkama v Praze.


Tyhle dvě krasavice jsem si musela koupit do školy. No nejsou krásné? Takové elegantní.. No nic.. Úvod do studia jazyka se bude určitě hodit, protože o jazyku vím houby a Česká literatura od počátku k dnešku je povinným pomocníkem na hodiny s naším polským profesorem.


A máme tu další nálet na Levné knihy a LK v Neoluxoru na Hlaváku. Upíra Lestata jsem si nemohla nechat ujít (i přes tu obálku), Posledního upíra 2 jsem sice četla, ale za tu cenu... a Upíří deníky: Probuzení jsem sháněla hodně dlouho a za třicet korun musely být moje.

2. Knihy, které jsem vyhrála

Nic :)

3. Knihy, které jsem dostala


Nejhezčí překvapení celého měsíce.The Saga of Darren Shan: Volume 2 jsem dostala od Willindy předčasně k narozeninám. Je prostě íííí!

4. Knihy, které jsem dostala jako recenzní výtisk


Den co den jsem obdržela na recenzi od Fantasye. Jsem za to moc ráda, kniha je už přečtená a doufám, že brzo bude i recenze.


Na Životy, které jsme ztratili jsem se těšila celý rok. První díl mne hodně nadchnul a nemůžu se dočkat pokračování. Scarlet má úžasně překrásnou obálku a doufám, že se k ní brzy dostanu.


Toho Bumped si nevšímejte, bylo už nahoře. Za Krvavou cestu a Ve znamení štíra děkuji také Fantasyii, konečně dorazily. Smrtící vlna bude určitě bomba, protože první díl teda byl. Soumrak království je poslední knihou od Egmontu a Co je tvoje, je i moje dorazilo od Dobrovského.


ARC Moře klidu dorazil od Domina, recenzi najdete už na blogu. Město z popela dorazilo z Martinusu a už se nemůžu dočkat, až si tuhle krásku zase přečtu. Na Pád jsem hodně zvědavá, protože jsem v tomhle žánru četla max. tak 1 knihu (a nebyla to Fifty Shades).


11 komentářů :

  1. Den co den bych si moc chtěla přečíst :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem ráda, že jsem ti udělala takovou radost! ;))

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, to Bumped vyzerá ako hrubo O.O

    OdpovědětVymazat
  4. Noo, moc pěkné kousky :), některé teda závidím :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jeeej, Bumped, to je proste skvelá séria.:) Inak Moře klidu závidím a vôbec, pekné kúsky.:)

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné přírůstky. Asi tak polovinu bych jich taky chtěla:) Hlavně toužím po Scarlet, Krvavé cestě a Den co den, ale zatím si musím nechat zajít chuť.

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem zvědavá na tvůj názor na Den co den, Scarlet a Soumrak království, zatím se na ně jen chystám. Ale jinak závidím tolik knih, fakt výborné úlovky:)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné kousky! Jeden lepší než druhý! :)

    OdpovědětVymazat