sobota 4. ledna 2014

Měsíční chvástačka (prosinec 2013)


Meme pořádané Judit

1.Knihy, které jsem si koupila


Nákupy v prosinci se nesly spíše v duchu Levných knih. Tam jsem si koupila Proroctví sester, Strážkyni brány a Kruh ohně spolu s Dívkou, která sahala po hvězdách. Jedna za 29 Kč, neberte to. All these things I've done jsem ukořistila za 60 Kč na BD během velkých slev. A Radka jsem si koupila přímo od autorky Arvary, samozřejmě i s věnováním.


Málem bych zapomněla na dvě knihy, které jsem si koupila k narozeninám sama za peníze od tety. Moje volba padla na Tygrovu plavbu a Letní zahradu.

2.Knihy, které jsem vyhrála

Shadow and Bone (The Grisha, #1)

Brendu velikou jsem vyhrála v bleskovce na Instáči Martinusu. Mamka má tohohle autora ráda, takže jsem zabila dvě mouchy jednou ranou. Dokonce jsem i vyhrála v jednom zahraničním hopu poukaz na 10 dolarů. Bohužel pouze na e-book. Nakonec jsem si vybrala e-book knihy Shadow and Bone, na kterou mám už dlouho spadeno.

3.Knihy, které jsem dostala


A máme tu velkou várku knih, které jsem dostala. První část jsou ještě dárky k narozeninám. Od své úžasné party v čele s Amy a Ený jsem dostala Leviatana, Behemota, Goliáše a Nejistý zítřek. Na všechny knihy se už neuvěřitelně těším a děkuji těmto úžasným slečnám. Přecházíme k dárkům k Vánocům. Obsidiana a Onyxe jsem dostala od rodičů mamčina přítele. Kdo má rád sexy alieny?

Ungifted

A máme tu dárky k Vánocům s jednou zatoulanou k narozeninám. Od Freckles jsem dostala naprosto úžasné Rules of Attraction, které jsem sice četla, ale chybí mi v knihovně. Od Kath jsem dostala dvě anglické krásky, a to Welcome, Caller, This is Chloe a Take a Bow. Od mamčina přítele pak Hru trůny a od Knižíška Michato Krvavou kreaturu. Opožděně jsem dostala ještě dárek k narozkám od Verči - Stín smrti. Specialitkou je jeden e-book, a to Ungifted od mé oblíbené autorky. Vlastně to není ani dárek jako takový, ale jelikož jsem se přihlásila do odběru novinek na webu autorky, přišel mi s ním i tenhle krásný e-book. První díl jsem sice zatím nečetla, ale rozhodně si ani jeden nenechám ujít.

4. Knihy, které jsem dostala jako recenzní výtisk


A nakonec tu máme pár RC. První jsou dvě knihy od Fantasye, a to Pustina a Moje sladké šestnácté století. Na obě jsem hodně zvědavá. Od Alpressu dorazila Tak trochu jiná. Jsem zvědavá, jestli je děj lepší jak obálka. Od Baronetu dorazily dvě dystopické krásky - Monument 14: Nebe v plamenech a Pátá vlna. A od Joty pak Easy?


Posledními kousky v knižní podobě jsou dvě knihy od KK, a to Čas mezi námi a Neferetino prokletí. Od Knihcentra pak eroťárna Rozkoše zimy.

Vždycky budeme mít léto (Léto, #3)Bez naděje (Bez naděje, #1)Strážkyně krve (The Blood Journals, #2)

Nakonec tu mám ještě recenzní e-booky. Z Joty dorazil závěrečný díl série Léto, a to Vžycky budeme mít léto. Od KK dorazila Bez naděje, na kterou můžete najít recenzi už na blogu a Strážkyně krve.

These Gentle WoundsDead Beautiful (Dead Beautiful, #1)

Posledními dvěma e-booky jsou dvě krásky z Netgalley. První z nich je kniha These gentle wounds, o které nic nevím, ale zaujala mě obálka. Druhou je pak Dead Beautiful. Opět o ní nic nevím.

A nakonec všechny krásky pokupě (chybí Letní zahrada, tu má půjčenou Amy)


18 komentářů :

  1. Tak tomu se říká hromada!!! :O Závidím. :DDD

    OdpovědětVymazat
  2. No páááni, krása! Velice slušná hromádka! :-) A kniha jedna lepší jak druhá :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Za prosinec jsi sehnala opravdu úžasnou hromadu knih. :D Co bych dala za tolik knížek. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mě z těch tvých chvástaček jednou trefí šlak :D

    OdpovědětVymazat
  5. Já tak hrozně závidím, že sem až sprostá! Proč nám to děláš? Proč se takhle veřejně chlubíš a my ostatní chudí čtenáři pak máme deprese? :D Krásné knihy, máš teď co dělat ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Zase takové množství .. máš to ještě vůbec kam dávat? :D Já jen .. kdyby ti už na některé nezbylo místo, tak bych se klidně obětovala a uložila je u sebe :DD Krásné kousky. Shadow and Bone si chci přečíst, co nejdřív, tak mě zajímá, co na ní nakonec řekneš. Obsidian a Onyx mám doma a i obě přečtené. Je to celkem dobré :) Na Easy?, Čas mezi námi a Bez naděje jsem zvědavá. Uvažuji, že bych si je pořídila :)

    OdpovědětVymazat
  7. Panečku, taková kopa knih se jen tak nevidí :)

    OdpovědětVymazat
  8. To si děláš srandu, ne? :D Dobře ty! :D

    OdpovědětVymazat
  9. Tak tomuhle říkám pořádná hromada knížek. Teda, dvě hromady... =D (A chudák Radeček je tam fakt maličkej...) =D

    OdpovědětVymazat
  10. wau, super, gratulujem k tolkym zaujimavym kniham :)))

    OdpovědětVymazat
  11. Pání! Takovou hromádku nových knížek jsem ještě nikde neviděla :D

    OdpovědětVymazat
  12. TO je slušná hromada :D Aspoň knížky v knihovnách zůstanou pro mne :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Tak jako slušný book haul.Takový u mě asi nikdy nehrozí, tak bohatý člověk já nejsem :)
    Na Leviatan jsem slyšela samé pochvalné recenze a mám na tyto knihy zálusk. Námět zní velmi originálně a neotřepaně, takže to bude asi moje volba při příštím nákupu :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tak to je slušná várka. Aspoň se ti nemůže stát, že nemáš co číst :D.

    OdpovědětVymazat
  15. Tak to je mazec! :) Super knihy! :))

    OdpovědětVymazat