neděle 3. srpna 2014

Marry, Kiss, Baby, Cliff Tag



Určitě jste o tomhle tagu už slyšeli. Marry, Kiss, Cliff. Já jsem ho kdysi také točila, ale rozhodla jsem se po delší době pro psanou a focenou obměnu. Takže tadáá, vymyslela jsem k Marry, Kiss, Cliff ještě Baby. A jak to funguje?

Pravidla
  • Napsat na lístečky mužské protějšky z knih. 
  • Hodit do klobouku (u mě do fezu).
  • Vylosovat vždy čtyři zástupce.
  • Rozhodnout, kterého si vezmu, kterého políbím, kterého shodím z útesu a s kterým budu mít dítě. 


Round 1

Lupin (Harry Potter), Davy Prentiss (Chaos), Nico (Percy Jackson), Stefan (Upíří deníky)

zdroj 1, zdroj 2
První kolo bylo celkem jasné. Z útesu bych stoprocentně shodila Stefana Salvatora z Upířích deníků, protože je to mamlas a k ničemu by mi nebyl. Políbila bych Davyho Prentisse, protože je to slaďoušek. Vzala bych si Remuse Lupina, protože je to láska mého dětství. A dítě bych měla s Nicem di Angelem, protože je to Nico di Angelo.

Round 2

Khal Drogo (Hra o trůny), Daniel Grigori (Pád), Pan Kadam (Tygří sága), Pecka Fleck (Demonata)

zdroj 1, zdroj 2
Opět nic moc těžkého. Za manžela bych si jednoznačně zvolila Khala Droga z Her o trůny. Byla bych Khaleesi! Políbila bych Daniela Grigoriho, nic jiného si ten dement nezaslouží. Pana Kadama bych shodila ze skály, není ho žádná škoda. Úchylnej dědoušek. A s Peckou Fleckem bych měla děti. 

Round 3

Armand (Upíří kroniky), Dimitrij Belikov (Vampýrská akademie), Patch Cipriano (Zavržený), Jace Wayland (TMI)

zdroj
Mým třetím knižním manželem se stává.... tadáááá.... Armand z Upířích kronik. Je nesmrtelný, je boží, je zrzavý a je upír. Políbila bych soudruha Dimitriho Belikova. Ze skály poletí Patch, protože ho nemám ráda. A dítě chci s Jacem Waylandem, aby to malé bylo božsky krásné a blonďaté.

Round 4

Lord Lítost (Demonata), Alec Lightwood (TMI), Damen (Evermore), Etienne (Polibek pro Annu)

zdroj 1, zdroj 2
A přichází na řadu nejlepší manžel ze všech šesti. Samotný Lord Lítost! No uznejte, která ženská by nechtěla chlapa s tolika rukama, srdcem z hadů, démonským puchem a posluhovači a vlastní říší a hradem? Geniální, ne? Políbila bych Aleca, protože ten patří Magnusovi. Dítě bych chtěla s Etiennem, je to slaďoušek. A z útesů letí Damen z Evermore. No comment, demente.

Round 5

Finnick Odair (Hunger Games), Isaac (Hvězdy nám nepřály), Peeta Mellark (Hunger Games), Warner (Shatter Me)

zdroj
Tohle bylo vážně těžké, protože je zbožňuju všechny. Ale někdo musel jít. Takže sorry, Peeto, ale letíš ze skály. Políbím Isaaca, aby alespoň něco zažil. Vezmu si Finnicka, protože umí lovit ryby. A dítě budu mít s Warniem, protože je to boží Warnie. 

Round 6

Renly Baratheon (Hra o trůny), Augustus Waters (Hvězdy nám nepřály), Todd Hewitt (Chaos), Isaiah (Pushing the Limits)

zdroj

A to nejlepší nakonec. Kdo by nechtěl bejt královnou? Proto si vezmu Renlyho. Je pěknej a je král. A Baratheon k tomu. Políbím Augusta, aby mu to nebylo líto. Todd Hewitt poletí ze skály. Sorry, kámo. A s Isaiahem dítě. Tak to má být.

11 komentářů :

  1. Jak jsi mohla ze skály shodit Peetu?? :D
    A teda vzít si teplouše, tos to moc nevyhrála... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co jsem měla dělat? :D Přece neshodím Finnicka, Isaaca nebo Warnera! Vyhrála, dítě mám stejně s Isaiahem, takže je to fuk, že je gay :D

      Vymazat
    2. Spíš bych shodila Isaaca :P Nebo Renlyho. Ne, Warnera bych shodila! :D

      Vymazat
  2. Asi tak, jak jsi mohla shodit Peetu?? :D Já bych shodila Warnera. Já ty psychopaty nemůžu :D Navíc nejsem Juliette, tak by se ke mně asi nechoval nijak zvlášť skvěle :D
    A Renlyho bych si taky nevzala teda :D Sice je roztomilý, ale víš co...moc legrace bych si s ním asi neužila :D Vzala bych si Guse.
    A Etienna bych si taky vzala :D A Lupina! Ale hned bych mu vyčinila, že je mi u zadku, že je vlkodlak a ať drží pusu a krok a vezme si mě! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Peeta ze skály a gay Renly jako manžel??? :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renly je boží! Příště vytáhnu Lorase a bude!

      Vymazat
  4. Dítě s Izákem? :D Jejky.. :D

    Jinak tohle bylo vážně super, asi do toho taky půjdu. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Tak pri tomto som sa pobavila.akože pobozkať Dimitriho ja by som si ho vzala rovno za muža a vec vybavena :D a jace to by bolo krásne anjelske dieta takže stebou plne súhlasím :)

    OdpovědětVymazat
  6. Super! Že bych do toho taky šla? :D Asi jo :D Ale beztak skončím u videa :)

    OdpovědětVymazat