čtvrtek 7. srpna 2014

Speciál s Darrenem Shanem (8) - Zom-B


Po menší pauze pokračujeme v představení knih našeho milovaného Mistra. Darren je velmi plodný autor a má na účtě už několik vícedílných sérií, tudíž je více než logické, že i představení jeho knih rozdělím na více částí. V každém díle sérii krátce dějově představím, přidám nějaký osobní názor, případně odkazy na recenze a názory dalších čtenářů.
Pro dnešek se podíváme na dvanáctidílnou zombie sérii Zom-B. Mozky!

Moc děkuji nakladatelství CooBoo (konkrétně Michalovi Kolezsarovi) za sdělení důležitých informací týkajících se vydání Zom-Ba u nás v ČR.

Něco o ději

Darren Shan přichází s úplně novou sérií, jejíž boží obálka vás nenechají spát. Přichází Zombie Apokalypsa! Mozky! Londýn je pod útokem oživlých mrtvol. Co s tím udělá školák B, jehož otec je rasistický surovec? Dobrodružství může začít.

První díl by měl u nakladatelství CooBoo vyjít v březnu 2015, další díl pak na podzim. Každý rok je plánováno vydat přibližně 2-3 díly, podobně jako u Demonaty.

Zom-B (Zom-B, #1)Zom-B Underground (Zom-B, #2)Zom-B City (Zom-B, #3)
Zom-B Angels (Zom-B, #4)Zom-B Baby (Zom-B, #5)Zom-B Gladiator (Zom-B, #6)
Zom-B Mission (Zom-B, #7)Zom-B Circus (Zom-B, #7.5)Zom-B Clans (Zom-B, #8)
Zom-B Family (Zom-B, #9)

Můj názor 

Tuto sérii jsem ještě nečetla, takže nemám absolutní ponětí o tom, jaký Zom-B bude. Jedno je ale jisté - bude to pecka! Mluví za to už samotné obálky, které jsem si naprosto zamilovala.

Recenze

Žádné komentáře :

Okomentovat