středa 24. června 2015

RIP IT or SHIP IT Book Tag #1



Na Booktube se v poslední době objevil nový tag, s kterým přišla Emmmabooks

Jmenuje se RIP IT or SHIP IT a jde v něm o to vylosovat si náhodné postavy s knih a rozmyslet se, zda byste daný pár podpořili (SHIP IT) nebo ne (RIP IT). 

Nemohla jsem si pomoci a dala tam hodně postav, takže určitě čekejte minimálně dvě další pokračování (je to fakt vtipné!). Nemohla jsem si odpustit ani některé oblíbené mangy. Můj názor je čistě subjektivní, takže mě za to neupalte!



 1.  Gideon (Rudá jako rubín) x Dorian Gray (Obraz Doriana Graye)

NE! Nedokážu si moc představit, jak by se Gideon snášel s Dorianem. Možná by se to dalo ze začátku, kdy Dorian připomínal svojí nevinnou povahou Gwen, ale ve fázi totálního úpadku by to s ním Gideon už nevydržel. Jediné, na co by se možná zmohli, by byl nějaký ten sex na jednu noc.


2. Hermiona (Harry Potter) x Calla (Smečka)

NE! Hermiona je sice chytrá a možná by Calle pomohla s vedením smečky, Calla ale potřebuje nějakého tupého kluka, který by ji bezmezně obdivoval. Hermiona je nezávislá žena, která by se na Callu akorát tak vykašlala. 


3. Ren (Tygrovo prokletí) x Kenji (Jsem roztříštěná)

NE! Ren potřebuje někoho, pro koho by mohl být dokonalým indickým princem a koho by mohl ochraňovat. Kenji je vůdčí osobnost, která se stará o ostatní. V některých by případech by možná dva alfa samci střet přežili, tihle dva ale ne. Ren je navíc moc velký suchar a nejspíš by Kenjiho nikdy nepochopil. Na vztah to není, sorry, kluci.


4. Edward (Stmívání) x Levi (Útok Titánů)

NE! Tohle by nikdy nefungovalo, protože by se Levi nepřenesl přes to, že je Edward upír. Nejspíš by ho i zabil... Edward by od Leviho navíc vyžadoval nekonečnou lásku, kterou mu Levi prostě dát nemůže. Edward by se tak maximálně stal návnadnou na Titány. 


5. Sofie (Škola dobra a zla) x Čtyřka (Divergence)

ANO! První pár, který bych podpořila. A je to Fofia! Sofie je sice mrcha, ale díky své nejlepší kamarádce v sobě dokáže najít i nějaké to dobro. Čtyřka má sice do prince daleko, je ale oddaný a svou milovanou by ochránil nade vše, a to i v případě, že má nějaké vnitřní mouchy. Takže ano!


6. Zoey Redbirdová (Škola noci) x Gus (Hvězdy nám nepřály)

ANO! Augustus v mnohém připomíná Heatha a byl by Zoeyiným ideálním lidským partnerem (a dárcem). Zoey by navíc ocenila vtipného společníka, který by se do jejího stáda pakoňů skvěle hodil. Zo není vůbec vybírává, takže čert vem Gusovu nohu. Gusi, právě jsi se stal nejšťastnějším mužem na světě! Všimla si tě sama Nyktina velekněžka a stal ses součástí jejího harému.


7. Jon Snow (Hra o trůny) x Light Yagami (Death Note)

ANO! Jon Snow miluje zrzky a Light má k tomu vážně blízko! Navíc se dá skvěle manipulovat (You know nothing, Jon Snow). Light je nadmíru inteligentní Kira, který potřebuje nějakého poskoka. Z Jonovy strany půjde o nesmírnou lásku a oddanost, z Lightovy o manipulaci. Nádhera!


8. Snape (Harry Potter) x Tarver (These Broken Stars)

NE! Tohle by nešlo. Tarver je válečný hrdina a pseudopadoucha Snapea by nechtěl. Nehodí se k sobě. Navíc je tu ten věkový rozdíl... Oba jsou to navíc celkem samotáři, takže by jejich vztah uvízl na mrtvém bodě. Rip it!


 9. Bianca (The DUFF) x Yoruichi (Bleach)

Velké ANO! Jeden z nejlepších párů, které se tu dnes objevily. Bianca i Yoruichi jsou ironické a pěkně od rány. Skvěle by se doplňovaly. Yoruichi by Biancu mohla navštěvovat ve světě živých a případně ji bránit před útoky Hollow. 


 10. Renji (Bleach) x Boromir (Pán prstenů)

NE. Boromir je velitel a má svoji hlavu. Renji to samé. Nedokážu si představit, že by k sobě tihle dva chovali nějaké romantické city. NE.


11. Lucinda (Pád) x Princ Maxon (Selekce)

ANO! Sice jsem si je nejdřív nedokázala úplně představit, ale proč ne? Maxon se v mnohém podobá Danielovi... a je to smrtelník! Luce by se mohla účastnit Selekce a stát se královnou. Úplně blbá není, takže by to mohlo jít. 


12. Eureka (Slza) x Lilac (These Broken Stars)

NE! Eureka i Lilac jsou moc odlišné. Lilac si drží od ostatních odstup a předstírá, že je nafoukaná dědička. Eureka je zase věčně v depresích. To by ani pro jednu z nich nebylo dobré.


13. Ichigo (Bleach) x Taťána (Měděný jezdec)

Já říkám ANO! Tatiana se v mnoha věcech podobá Inoue, a i když Ichigo nikdy neprojevil o žádnou zájem, minimálně by mohl Taťánu ochraňovat. Navíc ovládá i nějakou první pomoc, takže by ho mohla trochu ošetřovat... Pokud by ji teda dřív nezabili Hollow.


14. Simon (Nástroje smrti) x Cersei (Hra o trůny)

NE. Cersei a Simon patří do úplně jiných vesmírů. Cersei je královna, vychytralá slečna Lennister, která by Simona rozsápala při první příležitosti. Simona tak radši ušetříme bolestivého rozchodu. 


15. Mia (Jestli zůstanu) x Grimmjow (Bleach)

NE. Je to škoda, Mio, protože přijít o Grimmyho tělo je vážně škoda. Jsi ale moc mírumilovná a miluješ hudbu. To by Grimmík, kterej miluje boj a chce se stát králem... asi nerozdýchal. Je mi líto, že se nestaneš jeho královnou. Snad budeš mít štěstí jinde.

6 komentářů :

  1. Zoey a Gus by byly dokonalý pár, úplně si je dokážu představit :D Jinak je to skvělý tag, možná si ho taky propůjčím :P Jen je škoda, že polovinu hrdinů neznám :D Ale ještě k prvnímu páru - myslím že tam by nešel ani ten sex na jednu noc :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle je výborný TAG, nesmírně jsem se pobavila :D Hlavně u tvého "Jon Snow miluje zrzky" jsem málem spadla ze židle :DDD

    OdpovědětVymazat
  3. Woow výborný Tag, že bych si ho půjčila? :D Sofie a Čtyřka se k sobě výborně hodí, dokážu si je spolu představit, ale Gideon a Gray, to mě fakt rozesmálo.. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Hej, to je luxusní! Ten musím udělat taky! :DDD

    OdpovědětVymazat
  5. Edward a Levi, to je zleeeeee :D :D :D

    OdpovědětVymazat