neděle 13. září 2015

Měsíční chvástačka (srpen 2015)

Meme pořádané Judit

1. Knihy, které jsem si koupila


V srpnu jsem konečně ušetřila, protože mi přibyly v papírové formě pouze tři knihy. Za pět korun jsem si v naší knihovně koupila Smrt v oblacích, protože bych od Agathy ráda něco zkusila. Crown of Midnight byla na BD za polovinu, takže jsem ji tam přirozeně nemohla nechat. Tuck everlasting se mi konečně podařilo koupit na BWB, kde byla neustále vyprodaná. Ten film zbožňuju, tudíž jsem zvyklá i na knižní předlohu.

The Avery Shaw ExperimentThe Outlander Series (Outlander, #1-7)Queen Song (Red Queen, #0.5)

Ve slevách jsem nakupovala i e-booky na Amazonu. The Avery Shaw Experiment byl jeden týden zlevněný asi na dolar, tak jsem neodolala. Poštěstilo se mi narazit na akci, kdy bylo všech 7 dílů Outlandera zlevněno asi na dva dolary něco, takže jsem to přirozeně koupila. Queen song jsem pak předobjednala a dorazila mi až poslední den srpna... ale počítá se.

2. Knihy, které jsem vyhrála

Nic :)

3. Knihy, které jsem dostala


Netuším, co se stalo, ale maminka mi díky nákupu u Knižního klubu objednala Příliš mnoho Kateřin. S panem Greenem jsem to ještě nevzdala a po Papírových městech jsem fakt zvědavá, co dalšího předvede.

4. Knihy, které jsem dostala jako recenzní výtisk

Joni, UnderwaySkleněný trůn (Throne of Glass, #1)

Tady to bylo taky spíše symbolické, jelikož mám rozbitou čtečku, nemůžu e-booky ani číst. Nicméně mi v mailu přistál e-book Joni, Underway od mé milované Kelly Oram a od CooBoo pak Skleněný trůn, který jsem nicméně četla v tu samou dobu v angličtině...

A nakonec kupička pohromadě :)

5 komentářů :