neděle 3. dubna 2016

Měsíční chvástačka (březen 2016)

Meme pořádané Judit

1. Knihy, které jsem si koupila


Jako první jsem vymetla různé bazary a koupila si čtyři díly Geografie. Přijímačky se blíží.


Dále tu mám další bazarové úlovky, a to tři volume Hetalie. Do anime jsem se zamilovala, takže mi nemohla chybět ani manga.


Posedlost i Šibeniční vrch jsem si koupila především kvůli tématu Salemu, který se tam objevuje. Nespavost je spíš do počtu. A je to YOLI. 


Death Note 8 jsem objevila v bazaru na Knihcentru. Snad budu mít jednou sbírku kompletní. Queen of Shadows jsem chtěla už dlouho, protože... Sarah! Ve službách nuly 6 jsem přihodila do objednávky ze Zoneru k Hetalii.

Get Lucky (A YA Anthology)bJustice Buried (Starbright, #1)The Girl in the Steel Corset (Steampunk Chronicles, #1)

Nakonec ještě tři e-booky. Get Lucky obsahuje povídku od mé oblíbenkyně Kelly Oram, takže to byla jasná volba. Justice Buried byla myslím zadarmo. A The Girl in the Steel Corset byla ve slevě.

2. Knihy, které jsem vyhrála

Nic :)

3. Knihy, které jsem dostala

Nic :)

4. Knihy, které jsem dostala jako recenzní výtisk


Z Fantasye dorazilo Bez šance a Oheň. Na obě se už moc těším. Od Knihcentra pak Tajemné touhy.


Nastal ten pravý čas na knížky od Jojo Moyes. Navíc jsou ty paperbacky fakt krásné. Tak se mi do ruky dostalo od Megaknih Než jsem tě poznala a od Dobrých knih pak Poslední dopis od tvé lásky. Z Martinusu dorazila Odvrácená tvář lásky.

A nakonec pohromadě :)


9 komentářů :

  1. Krásné kousky, Než jsem tě poznala je nádherná kniha, Poslední dopis od tvé lásky mi teprve leží v knihovně a čeká na přečtení, já ovšem dávám zde přednost pevné vazbě.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné nové knihy! Na Nespavost jsem koukala, ale taky bych si ji kupovala jen do počtu, a to už nechci. Rozhodla jsem se pořizovat si knihy, které opravdu chci přečíst. Už mi bohužel skoro došlo místo a navíc mám tolik nepřečtených knih :-(
    Jinak držím palce na přijímačky a kam se hlásíš?
    Odvrácenou tvář lásky a Než jsem tě poznala jsem také četla :-) Tajemné touhy si také moc přeji a Poslední dopis od tvé lásky mám doma :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako záložní plán mám Management cestovního ruchu s angličtinou v Hradci :)

      Vymazat
  3. Krásné přírůstky.. Láká mě především zkusit něco od Jojo Moyes a plánuji mrknout také po Odvrácené tváři lásky a Bez šance :) Přeji pěkné čtení a těším se na recenze :) Hezké pondělí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsme z mangy zkoušela zatím číst jen Bleach a ten je docela fajn, ale stejně vždycky dám přednost anime a normálním knihám, i když se na mangu pěkně kouká. Jéj, Queen of Shadows <3 Já mám za měsíc jen jednu (hahaha) novu knížku a to Tetovaný :)
    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
  5. Pro Nespavost si chci do LK skočit :)
    Odvrácenou tvář lásky a Bez šance si chci také pořídit. Přeji pěkné čtení! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já prostě nikdy nepochopím, kde na to bereš peníze a místo a čas to přečíst. Přijdu si velmi neschopně. Já si za březen nekoupila snad nic, protože to prostě už nemám kam dávat... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak až na jednu věc je všechno z výprodejů :D a čas a místo není... ale tak to už je detail. Pořád to ještě jistí šatní skříň. Navíc teď plánuju to všechno před Světem knihy přebrat a vyřadit, co nechci :D takže asi tak

      Vymazat
  7. Nádherné přírůstky. Všechny bych brala. :D

    OdpovědětVymazat