sobota 7. ledna 2017

Měsíční chvástačka (prosinec 2016)

Meme pořádané Judit

1. Knihy, které jsem si koupila


V prosinci se jako každoročně konal kůbulínský charitativní bazar, na kterém jsem ukořistila samé poklady. Glass Sword v hardbacku jsem prostě musela mít, jelikož jsem v tu dobu měla na cestě hardback Red Queen, který jsem za směšnou cenu 4 dolarů koupila na Better World Books. Na bazaru jsem dále ukořistila Draculauru and the new stepmomster. Čtení spíše pro mladší, ale nepochybuju, že já si čtení užiju naplno. Knihu The Wizard of Oz v tomhle krásném ilustrovaném vydání jsem prostě musela mít. A po bazaru jsem se povinně stavila v Luxoru pro Mikroekonomii.


S úlovky z bazaru ještě nekončím. Ještě jsem tam nemohla nechat We all looked up, Nocte, So much closer a The Accident Season.

That Moment When: An Anthology of Young Adult Fiction

Na Amazonu jsem ukořistila opět jeden e-book, konkrétně That Moment When: An Anthology of YA Fiction. Zaujalo mě, že jeden z příběhů napsala i Michelle Madow, takže jsem neodolala.

2. Knihy, které jsem dostala


Vánoce byly na dárky hodně bohaté. Od Amy, Elinky a Verči jsem dostala naprosto boží omalovánky 101 motivů z ptačího světa, Motivační diř A Cup of Style 2017 a Dívku, již jsi tu zanechal. Od mamky jsem pak dostala Flawed, která má naživo nádhernou obálku a vybrala jsem si ji naprosto spontánně.


Od Isyho (pokud čtete Měsíční shrnutí, tak víte) jsem dostala k Vánocům naprosto úžasný balíček s anime a Frozen plackami a mimojiné i knihami. Barbie a kouzelná dvířka jsou naprosto krásně zpracovaná. Srdce v kleci taky vypadá vážně zajímavě a na Ďábla a jiné povídky se taky moc těším, protože něco od Maupassanta si chci přečíst už dýl. Ještě od něj mám A Tolkien Treasury, která je na fotce dole. 


Od mé úžasné Kath jsem měla na bazaru také předčasné Vánoce. Zbavovala se nějakých knih a já prostě neodolala. Na Velkého Gatsbyho se chystám už celou věčnost. Už i film jsem viděla. Hrdinkou snadno a rychle jsem nikdy nečetla, i když patřím mezi Meginy velké fanoušky. Summer Days and Summer Nights jsou další sbírkou povídek pod vedením Stephanie Perkins. Už jsou rozečtené. O The Girl of Fire and Thorns se v zahraničí pořád mluví


O Tolkien Treasury jsem mluvila výše. 


A nakonec tu mám naprosto roztomilé figurky Equestria Girls (nenechám se zlákat drahými Funko Pop!), které mi udělaly snad největší radost. Jako dekorace do knihovny jsou nepřekonatelné.

3. Knihy, které jsem dostala jako recenzní výtisk


Všechny tři knhy dorazily z Fantasye. Tokijský ghúl 2 a Temnější tvář magie byly naprosto úžasné a nemůžu se dočkat pokračování.


Překvapil mne i Rudý úsvit, který se rozhodně zařadil mezi jednu z nejlepších knih loňského roku.

A všechny pohromadě (chyí Tolkien Treasury a Rudý úsvit, protože jsem zapomněla):


1 komentář :

  1. Máš krásné přírůstky :D Mě tady zaujala ta Temnější tvář magie, ale můj seznam je dlouhý i bez toho :)

    OdpovědětVymazat